Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

"Αλώβητοι "βγήκαν οι Αλβανοί που μαχαίρωσαν τα Ελληνόπουλα - Η ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΕΠΙΟΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΛΒΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ!


Στη σύλληψη τριών αλλοδαπών που συμμετείχαν την περασμένη Τετάρτη στην αιματηρή συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων Ελλήνων και αλλοδαπών στο Διαβατό Ημαθίας προχώρησαν οι αστυνομικοί της Βέροιας, όταν μετά από καυγά μεταξύ των ανηλίκων Ελλήνων και Αλβανών, οι Αλβανοί κάλεσαν σε ενισχύσεις ενήλικους συγγενείς τους με αποτέλεσμα το αιματηρό επεισόδιο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο από τους συλληφθέντες είναι αδέλφια και σε βάρος τους εκκρεμούν δύο εντάλματα σύλληψης από το 2001, για απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού και επιπλέον για τον έναν εξ αυτών μια καταδικαστική απόφαση για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος τους για το αδίκημα της «συμπλοκής», σε τρεις από αυτούς για βαριά σωματική βλάβη και επικίνδυνες σωματικές βλάβες κατά συναυτουργία και κατά συρροή και σε ορισμένους για παράνομη οπλοφορία. Παράλληλα, διέταξε την κράτησή τους και την παραπομπή τους στον ανακριτή.

Θεωρήθηκε λοιπόν ότι το κόψιμο καρωτύδας και η διάτρηση στομάχου σε ανήλικους δεν ήταν αρκετά για να τους απαγγελθούν κατηγορίες για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως;


Επιπλέον να σημειωθεί ότι το θέμα αποσιωπήθηκε από την Ελληνική τηλεόραση.

Σεσημασμένοι οι Αλβανοί που μαχαίρωσαν τα Ελληνόπουλα

newskosmos

Σχόλιο: Αν ανατωτιέστε γιατί συνέβη αυτό θα σας απαντήσουμε ότι ΔΕΝ είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ περιστατικό ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΗΣ ΣΥΓΚΑΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ.

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

ΣΙΩΠΗΡΗ ΟΔΗΓΙΑ:ΠΟΛΥ ΕΠΙEΙΚΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ! ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!

ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ - Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ & Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ ΜΕ ΣΙΩΠΗΡΗ ΟΔΗΓΙΑ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΜΕ ΟΔΗΓΙΑ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ

Αφησαν ελεύθερους ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΙ ΑΛΓΕΡΙΝΟΥΣ ληστές. Παρά τη δράση τους δεν οδηγήθηκαν στη φυλακή με ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: