Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ. ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣΓι αυτούς http://www.patris.gr/articles/184460 γράψατε προχθές εδώ http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/08/blog-post_4161.html και σας ευχαριστώ.

Ιδού η επιβεβαίωσή σας: http://www.patris.gr/articles/184732


Ελεύθεροι υπό όρους για τις διαρρήξεις οι Ρουμάνοι

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν χθες οι τρεις Ρουμάνοι που σύμφωνα με την Αστυνομία είχαν διαπράξει σωρεία κλοπών σε ξενοδοχεία της Χερσονήσου και των Μαλίων. Μεταξύ των θυμάτων τους ήταν και ο πρέσβης της Αυστρίας, ο οποίος έκανε τις διακοπές του σε ξενοδοχείο της Χερσονήσου. Οι τρεις συνελήφθησαν με επεισοδιακό τρόπο σε ξενοδοχείο της περιοχής όταν έγιναν αντιληπτοί από νεαρούς Ολλανδούς. Τους εγκλώβισαν μέσα στο ξενοδοχείο-ο ένας «παγιδεύτηκε» στην ταράτσα-και λίγα λεπτά αργότερα ακινητοποιήθηκαν από αστυνομικούς. Οι δύο εξ αυτών λίγες ημέρες πριν, είχαν και πάλι συλληφθεί για άλλες περιπτώσεις κλοπών αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι.
Στους δύο αλλοδαπούς επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση, ύψους 6000 ευρώ και στον συγκατηγορούμενο τους 5000 ευρώ. Η εξέλιξη αυτή έχει προκαλέσει την έντονη δυσφορία των διωκτικών Αρχών καθώς εκφράζουν τη βεβαιότητα ότι όσο είναι ελεύθεροι θα διαπράξουν και άλλα αδικήματα.
Ωστόσο με το νέο νόμο (σ.σ.κλικ εδώ), τα δεδομένα σε σχέση με την προσωρινή κράτηση των κατηγορουμένων είναι πιο ελαστικά. Από τη στιγμή που σε βάρος των τριών δεν υπήρχαν αμετάκλητες καταδίκες, τότε δικαιολογείται η αντικατάσταση της προσωρινής τους κράτησης με περιοριστικούς όρους.


Πάλι ελεύθερους υπό όρους τους άφησαν. Το λάθος είναι της δικαιοσύνης, διότι "Η εξέλιξη αυτή έχει προκαλέσει την έντονη δυσφορία των διωκτικών Αρχών καθώς εκφράζουν τη βεβαιότητα ότι όσο είναι ελεύθεροι θα διαπράξουν και άλλα αδικήματα."

Τι να κάνομε; Να στείλουμε εξώδικο στους δικαστές, που να τους καθιστά υπεύθυνους για τυχόν νέες κλοπές ή άλλα ποινικά αδικήματα από τους ίδιους; Ποιος θα μας συμβουλέψει, αν όχι ο συνήγορος του πολίτη;

Φιλικά

Κρητικός


"Αλώβητοι "βγήκαν οι Αλβανοί που μαχαίρωσαν τα Ελληνόπουλα - Η ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΕΠΙΟΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΛΒΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ!

ΣΙΩΠΗΡΗ ΟΔΗΓΙΑ:ΠΟΛΥ ΕΠΙEΙΚΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ! ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!

ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ - Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ & Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ ΜΕ ΣΙΩΠΗΡΗ ΟΔΗΓΙΑ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΜΕ ΟΔΗΓΙΑ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ

Αφησαν ελεύθερους ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΙ ΑΛΓΕΡΙΝΟΥΣ ληστές. Παρά τη δράση τους δεν οδηγήθηκαν στη φυλακή με ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ!

ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΚΑΙ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ Ο ΛΑΡΤΖ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ ΠΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ ΠΟΙΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΗΡΥΓΜΑ ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΥ

ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ...ΔΗΜΟΣΙΟ!!!!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ!

"Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ"

Ορδές λαθρομεταναστών στον Εβρο - ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΚΟΜΑ & ΟΙ ΒΑΡΥΠΟΙΝΙΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΟ ΑΦΡΑΣΙΑΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: