Δευτέρα, 7 Ιουλίου 2014

η ΔΑΙΜΟΝΟΛΗΨΙΑ, το φυτό ΔΑΤΟΥΡΑ και ο πίνακας Ouija


Μεξικό, περιοχή San Juan Tlacotenco, τρία νεαρά άτομα παρουσίασαν συμπτώματα δαιμονικής κατοχής ενώ έκαναν επίκληση πνευμάτων σε μια συνεδρία ouija.
όπως αποκάλυψε η DailyMail, στο
MailOnline, τρία ορφανά παιδιά, η 16χρονη Alexandra Huerta, με τον αδελφό και τον ξάδελφο της, χρησιμοποίησαν τον πίνακα Ouija μετά τη λήψη ναρκωτικής ουσίας από το φυτό Δατούρα [ Datura Brugsmansia (Η Σάλπιγγα του αγγέλου)]

σύμφωνα με αρχαίες ινδιάνικες αναφορές το φυτό Δατούρα χρησιμοποιήθηκε από Ινδιάνους Σαμάνους, για την επίτευξη της εκστατικής εμπειρίας (ταξίδι της Ψυχής)το φυτό Datura Brugsmansia που μεγαλώνει σε τροπικές περιοχές της Λατινικής Αμερικής, χρησιμοποιείται στο Μεξικό για την επικοινωνία με τον «κόσμο των πνευμάτων»,
Το φυτό Datura (dhatūrā=Μήλο με αγκάθια στα Hindi) είναι επίσης γνωστό σαν μήλο του Σατανά και Τρομπέτα ή Ρομφαία του αγγέλου για τα μεγάλα χωνοειδή λουλούδια του.
Στην Καραϊβική το αποκαλούν Βοτάνι των Μάγων.
Η λήψη του για τις ναρκωτικές του ιδιότητες, προκαλεί παραισθήσεις, σύγχυση, μυϊκή παράλυση ενώ σε μεγάλες δόσεις μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο.

Η Alexandra Huerta, εμφανίστηκε σε ένα βίντεο δύο λεπτών που σάρωσε το διαδίκτυο.
Το βίντεο τραβήχτηκε από το προσωπικό του ασθενοφόρου που μετέφερε την Huerta στο νοσοκομείο.
στο βίντεο αναφέρεται ότι η ορφανή Huerta διακατέχεται από κακά πνεύματα και είναι δεμένη στο φορείο του ασθενοφόρου γιατί θα μπορούσε να βλάψει τον εαυτό της. στο βίντεο η κοπέλα στενάζει, βρυχάται, γελάει υστερικά και μουρμουρίζει στον εαυτό της «πάω να πεθάνω»
Ο νοσηλευτής του ασθενοφόρου τη ρωτάει «γιατί γελάτε;», «Γιατί πας να πεθάνεις; Θα πρέπει να γίνεις καλά, η οικογένειά σου, σε περιμένει»

στην MailOnline ,ο κ. José Camaño, κηδεμόνας της Alexandra’s είπε ότι η κοπέλα ήθελε να επικοινωνήσει με τούς νεκρούς γονείς της, έτσι ενθάρρυνε εκείνη, τον αδελφό της Sergio και τον ξάδελφό της Fernando να πάρουν το παραισθησιογόνο φάρμακο και να χρησιμοποιήσουν τον πίνακα Ouija μέσα στην παράγκα που ζούσαν.

Οι τρεις νέοι έφυγαν ξημερώματα για να αναζητήσουν το ναρκωτικό από το φυτό Datura Brugsmansia που τα λουλούδια του ευδοκιμούν κυρίως στο νεφελώδες τροπικό δάσος γύρω από την μεξικανική πολιτεία Morelos (an hour to the south of Mexico City).
  Το ναρκωτικό πίνεται σε τσάι που προέρχεται από τα άνθη Brugsmansia.

ο κ. José Camaño δήλωσε «η Alexandra δεν γνώρισε ποτέ τους γονείς της, αφού πέθαναν όταν εκείνη ήταν μόλις ενός έτους», «ήθελε να επικοινωνήσει μαζί τους και της είπαμε πως αυτός ήταν ένας τρόπος για να το κάνει».

Ο κ. José Camaño είναι επικεφαλής του σπιτιού που φιλοξενεί ορφανά παιδιά από άλλες δέκα οικογένειες.
Η σύζυγός του Maria Camaño διηγήθηκε στην MailOnline πως «η Alexandra μιλούσε μια ξένη γλώσσα με μια φωνή που δεν ήταν δική της» «έλεγε ότι θα πεθάνει»
«γελούσε υστερικά και απειλούσε να αυτοκτονήσει. Προσπάθησε να βλάψει τον εαυτό της με τα εργαλεία κουζίνας, ήταν τρομερό να τη, βλέπεις» «όταν ήταν σε έκσταση προσπάθησα να την επαναφέρω, της έδωσα να μυρίσει κρεμμύδι και αλκοόλ, αλλά δεν την βοήθησαν καθόλου» «Ήταν ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο».

Οι γιατροί στο νοσοκομείο της Tepoztlan όπου μεταφέρθηκαν οι τρεις νέοι δήλωσαν : « τα παιδιά είχαν αίσθηση μουδιάσματος, διπλή όραση, προσωρινή τύφλωση και κώφωση, παραισθήσεις, μυικούς σπασμούς και δυσκολία να καταπιούν»
Οι τρεις νέοι ήταν κάτω από την επίδραση του παραισθησιογόνου φαρμάκου Brugmansia για επτά ώρες.

Το φάρμακο προκαλεί ισχυρούς εφιάλτες, και χρησιμοποιείται στη σαμανική διδασκαλία στο Μεξικό για να επιτρέψει στους μαθητές να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο των πνευμάτων.

Η Alexandra πέρασε ένα βράδυ στο νοσοκομείο και μετά από το κακό ταξίδι της επέστρεψε ασφαλής στο σπίτι. Οι κηδεμόνες της αρνήθηκαν να της επιτρέψει να μιλήσει.
Ο κ. José, που καλλιεργεί και πωλεί λαχανικά για τη διαβίωσή του, δήλωσε ότι, η Alexandra αναπαύεται ασφαλής μετά από τη δοκιμασία της.
Δήλωσε επίσης ότι, θα μηνύσει αυτόν –από το προσωπικό του ασθενοφόρου- που βιντεοσκόπησε την Alexandra.
όπως είπε «ολόκληρη η οικογένεια υποφέρει για ότι συνέβη, η Alexandra δεν θυμάται τίποτα από τότε που άρχισε να παίζει με το Ouija και μετά, έτσι δεν υπάρχει τρόπος να μάθουμε αν τα τρία παιδιά είχαν επαφή με τους νεκρούς γονείς σε οποιοδήποτε σημείο κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας τους»  «η Alexandra ξύπνησε στο νοσοκομείο, ανησυχούμε μήπως ακόμα διακατέχεται από δαίμονες»

Η σύζυγός του Maria Camaño είπε πως « γνωρίζουμε πως ότι κάναμε ήταν πολύ λάθος, η Alexandra είναι Χριστιανή και δεν έχει δοκιμάσει ακόμα το αλκοόλ. Δεν έπρεπε να την ενθαρρύνουμε να προσπαθήσει με μαύρη μαγεία, να επικοινωνήσει με τους γονείς της.

Πηγή
26-6-14 EXCLUSIVE - 'We tried to pray for them but it only made the demons angrier': Inside the terrifying 'possession' of Mexican orphan girl who took shamanic drugs to contact her dead parents with a Ouija board

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2669593/EXCLUSIVE-We-tried-pray-demons-angrier-Inside-terrifying-possession-Mexican-orphan-girl-took-shamanic-drugs-contact-dead-parents-Ouija-board.html

UPDATE (1-Jul-2014) The Daily Mail is reporting that they can reveal that the girl, Alexandra Huerta, was an orphan. She used the Ouija board with her brother and cousin after taking the halluciniagenic drug Brugsmansia, also known as Angel’s trumpet. http://doubtfulnews.com/2014/06/ouija-board-possession-story-needs-no-demons/


σχετική μας ανάρτηση
ΔΑΙΜΟΝΟΛΗΨΙΑ κατά την ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ σε ouija board συνεδρία

πηγή http://hellenicrevenge.blogspot.com/2014/06/ouija-board.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: