Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2014

ΤΕΡΑΤΩΜΑ 15 κιλών ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ από την ΚΟΙΛΙΑ εντεκάχρονης ΚΙΝΕΖΑΣ


Κίνα περιοχή Guangzhou, η 11χρονη Κινέζα Han Bingbing από το Heilongjiang, αναγκάστηκε να ταξιδέψει 2.500 μίλια για να βρει νοσοκομείο που δέχτηκε να τη χειρουργήσει.
η Han Bingbing υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου 15 κιλών από την κοιλιά της.

Η χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση ενός ενδοπεριτοναϊκού όγκου 15 κιλών από την κοιλιά και το στομάχι της μικρής κράτησε οκτώ ώρες και ήταν επιτυχής.

Η Han Bingbing έζησε –παρόλο που κάποιοι γιατροί δεν το περίμεναν- με αυτό το τεράστιο ωοθηκικό τεράτωμα τα τελευταία πέντε χρόνια. Η διάγνωσή του έγινε για πρώτη φορά το 2009, μετά από τέσσερα χρόνια το τεράτωμα μεγάλωσε, κάλυψε τα πέντε έκτα της κοιλιάς της μικρής, προκαλούσε σταδιακή κατάρρευση των εσωτερικών της οργάνων και έθετε σε κίνδυνο τη ζωή της.
Αρκετές κλινικές αρνήθηκαν να δεχτούν για θεραπεία τη μικρή και να εκτελέσουν αυτή τη διαδικασία.
Η Xukecheng Health Care Corporation συγκέντρωσε £11,000 για το χειρουργείο της Bingbing αφού τα έξοδα για την αφαίρεση του όγκου της είναι δυσβάσταχτα για την οικογένειά της.
Οι γιατροί αφαίρεσαν με επιτυχία δύο μεγάλα κομμάτια του τερατώματος -που έχουν μέγεθος

όσο δύο μπάλες ποδοσφαίρου- και έραψαν την τεράστια τομή.

Πηγή 16-7-14
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2694850/Chinese-girl-11-successfully-undergoes-surgery-remove-33-pound-tumour-bigger-two-footballs-family-forced-travel-2-500-miles-hospital-willing-perform-operation.html#comments

Δεν υπάρχουν σχόλια: