Παρασκευή, 4 Ιουλίου 2014

Η μαζορέτα που δολοφονεί άγρια ζώα, απειλήθηκε από την ακτιβίστρια Joanna Krupa


Τέξας, η 19χρονη μαζορέτα Kendall Jones, που φωτογραφίζεται με τα σπάνια άγρια ζώα που σκοτώνει,  απειλήθηκε από το 35χρονο μοντέλο και ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων, Joanna Krupa ( γνωστή για τις εμφανίσεις της, στη σειρά ' Real Housewives')
όταν η Krupa είδε ένα selfie της Jones, με ένα λιοντάρι που είχε δολοφονήσει ήθελε να την πυροβολήσει στον άσχημο κώλο της.
Σύμφωνα με τον πατέρα της Jones, Cody, «η Krupa έγραψε στο Instagram:« Αυτό το b **** Kendall Jones σκότωσε αυτό το όμορφο πλάσμα και δημοσίευσε ένα selfie! Αυτό λιοντάρι είναι ένα απειλούμενο είδος ... μου ραγίζει την καρδιά, για να μην αναφέρουμε ότι είχε μια οικογένεια ... Μακάρι να πετούσα προς την Αφρική και να πυροβολούσα τον άσχημο κώλο της».
ο Cody, χαρακτήρισε αυτό το μήνυμα ως απειλή θανάτου για την κόρη του, αλλά ουδέποτε το ανέφερε στην αστυνομία γιατί στο Τέξας αισθάνονται ασφαλείς…
Το Facebook απέσυρε πλέον από τις εικόνες της Jones, με τους νεκρούς ελέφαντες, ιπποπόταμους, ρινόκερους λιοντάρια και λεοπαρδάλεις, επειδή παραβιάζουν την πολιτική του.
Η κίνηση αυτή έγινε όταν πάνω από 250.000 ζωόφιλοι υπέγραψαν μια petition και ζήτησαν από τον διευθύνοντα σύμβουλο του Facebook Mark Zuckerberg, να κατεβάσει τις φωτογραφίες στις οποίες η Jones, χαμογελά περήφανα πάνω από τα πτώματα των θηραμάτων της, που ισχυρίζεται ότι τα δολοφονεί για να συμβάλλει στη διατήρηση του είδους τους.
η Jones -που κατάγεται από το Cleburne του Τέξας- εκπαιδεύτηκε από την ηλικία των εννέα χρόνων, στο κυνήγι των αγρίων ζώων από τον κυνηγό πατέρα της, στην Αφρική.

πηγή 4-7-14
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2681069/Texas-cheerleader-shared-images-exotic-animals-killed-received-death-threat-Real-Housewives-Joanna-Krupa.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: