Πέμπτη, 10 Ιουλίου 2014

ΚΑΜΗΛΕΣ ΤΣΙΡΚΟΥ σε ΤΑΧΥΦΑΓΕΙΟ McDonalds της ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ


Αυστραλία. Τρεις καμήλες που δραπέτευσαν από το τσίρκο Circus Royale, βρέθηκαν σε απόσταση 300 μ. να κρατσανίζουν φύλλα έξω από το κατάστημα McDonald's drive-through στην εθνική οδό Princes Highway νοτιανατολικά της Μελβούρνης.

Οι αστυνομικοί της Narre Warren Victoria, που βρήκαν τα ζώα φυγάδες του τσίρκο, έβγαλαν selfie με τις καμήλες γιατί θεώρησαν διασκεδαστικό το θέαμα.
οι τρεις καμήλες δημιούργησαν κυκλοφοριακή αναστάτωση στο σύντομο ξεστράτισμά τους.

ο
Damien Syred ιδιοκτήτης του τσίρκο "Circus Royale" υποστηρίζει ότι οι καμήλες δεν δραπέτευσαν μόνες τους αλλά κάποιος τις έβγαλε έξω...“The camels are surrounded by an electric fence and we’ve got mesh fencing around the outside of that … somebody could have easily opened it up,” 
 
Το 2010 χιλιάδες καμήλες στην Αυστραλία σφαγιάστηκαν με το Αυστραλιανό πρόγραμμα διαχείρισης του μεγάλου αριθμού τους. Η αυστραλιανή (RSPCA) απαίτησε τα προτεινόμενα προγράμματα για τη διαχείριση των αδέσποτων καμήλων της Αυστραλίας να έχουν διαφάνεια, να είναι δικαιολογημένα και να εφαρμόζουν φιλοζωικές μεθόδους.

πηγές 10-7-14

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2687032/Spitting-image-Cops-snap-selfie-runaway-camels-escape-circus-pay-visit-McDonalds-drive-through.html http://www.heraldsun.com.au/leader/south-east/escaped-circus-royale-camels-were-let-out-of-their-pen-for-an-early-morning-feed-at-narre-warren-mcdonalds-trainer/story-fngnvmhm-1226983897434

Δεν υπάρχουν σχόλια: