Κυριακή, 20 Ιουλίου 2014

ΚΛΕΦΤΕΣ σήκωσαν ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ΕΞΟΧΙΚΟ ΣΠΙΤΙ και άφησαν ένα ΑΔΕΙΟ ΧΩΡΑΦΙ στη ΡΟΥΜΑΝΙΑ


Ρουμανία.  Ο 40χρονος Andy Pascali από το Βουκουρέστι πήγε να κάνει διακοπές στο εξοχικό του, στο Δέλτα του Δούναβη, αλλά βρήκε ότι ολόκληρο το σπίτι του είχε εξαφανιστεί και στη θέση του, υπήρχε μόνο ένα χωράφι με καλλιέργεια καλαμποκιού, έτοιμο για συγκομιδή.
Οι αστυνομικοί στην πόλη λιμάνι Braila, όταν πήραν την κλήση του Andy Pascali, νόμισαν ότι ήταν φάρσα, αλλά όταν επισκέφτηκαν το κοντινό χωριό Baldovinesti διαπίστωσαν ότι όχι μόνο δεν υπήρχε κατοικία, αλλά ότι το άδειο χωράφι ήταν σπαρμένο με καλαμπόκι και έτοιμο για συγκομιδή.
Οι κλέφτες έκλεψαν ακόμα και το αγκαθωτό σύρμα περίφραξης που τοποθετήθηκε για ασφάλεια και αποτροπή διάρρηξης.
Ο Andy Pascali είπε ότι κληρονόμησε την ιδιοκτησία με το διώροφο κτίσμα από τους γονείς του, που το κατασκεύασαν το 1986 και ήταν πλήρως επιπλωμένο,
με τρεις κρεβατοκάμαρες, ολοκαίνουργια εξοπλισμένη κουζίνα και μπάνιο.
Οι κλέφτες αφαίρεσαν σιγά σιγά –καθώς ο Andy Pascali απουσίαζε- κάθε τμήμα της κατοικίας και το έδωσαν για ανακύκλωση, εξαφάνισαν ακόμα και την τεχνητή λιμνούλα με σιντριβάνι που στόλιζε μια γωνιά της αυλής του εξοχικού.
ένας γείτονας αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τη γη και έσπειρε στο ερημωμένο χωράφι

καλαμπόκι. Όπως δήλωσε, δεν γνώριζε τίποτα για την κλοπή της κατοικίας.

Πηγή 20-7-14
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2698902/My-entire-house-stolen-Romanian-arrived-holiday-home-disappeared-field-corn-planted-place.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: