Σάββατο, 30 Μαΐου 2009

ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΕΣ ΤΗΣ .. ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ "BULGRAVIA"???
The BULGRAVIA Project

BULgaria, GReece, Albania, and YugoslaVIA.

Το σχέδιο Bulgravia εκπονήθηκε από στελέχη Αμερικανοευρωπασιατικών συμφερόντων και αποσκοπεί στη δημιουργία κράτους, με σύμπτυξη όμορων της Ελλάδος χωρών. Για την ακρίβεια, ένα μέρος της Αλβανίας, τα Σκόπια, την Βουλγαρία (απ' όπου και η ονομασία) και τις Μακεδονία και Θράκη.


Το πρόγραμμα BULGRAVIA είναι μια αρχική προσπάθεια των Scientology να κερδηθεί ο έλεγχος μιας βαλκανικής περιοχής που περιλαμβάνει την Βουλγαρία, την Ελλάδα, την Αλβανία και τη Γιουγκοσλαβία (Σκοπια), προκειμένου να καθιερώσουν μια ασφαλή γεωγραφική περιοχή (εάν όχι ένα κράτος Scientology), από την οποία θα λειτουργεί συνολικά, ως κέντρο για παραγόμενες ταραχές.
Αυτό το πρόγραμμα ήταν ζωτικής σημασίας και σπουδαιότητας για τους Scientology, όπως αποδεικνύεται από ένα έγγραφο του 1992 από τον ανώτερο υπάλληλο Scott Chaplin του Ηνωμένου Βασιλείου (κάντε κλικ στο έγγραφο για μεγέθυνση)

Η επιχείρηση αποσταθεροποίησης της Ελλάδας ξεκίνησε το 1982 και την κατήγγειλε ο κ. Γεώργιος Πάλμος το 1984 σε συγκέντρωση φοιτητών σε αμφιθέτρο ανωτέρας σχολής με συνέπεια την απομάκρυνσή του από 8 ανώτερες σχολές.

Το 1992-3 ο κ. Πάλμος κατήγγειλε οργανωμένο σχέδιο απόσπασης της Μακεδονίας σε τηλεοπτικές εκπομπές και από τα στοιχεία της καταγγελίας αυτής κατάσχεσε ο αντιεισαγγελέας Αγγελής 1½ φορτηγό υλικό του Κ.Ε.Φ.Ε.

Το 1995 μέσα στο κατεσχεθέν υλικό βρέθηκε ο Φάκελος BULGRAVIA.

Το Μυστικό Πρόγραμμα BULGRAVIA αποσκοπεί σε δημιουργία νέου κράτους με συμπερίληψη Αλβανίας, Βουλγαρίας, Σκοπίων και Μακεδονίας και μεταφορά 2,5 εκ/ρίων αλλοδαπών στη νέα του πρωτεύουσα Θεσσαλονίκη!

Το ζήτημα εκδικάστηκε και οι κατηγορούμενοι είχανε τη συμπαράσταση CIA και ΠΑΣΟΚ.

Από τότε δύο τηλεοπτικές εκπομπές έχει επιχειρήσει ο κ. Πάλμος με θέμα "BULGRAVIA" οι οποίες τελικά ουδέποτε πραγματοποιήθηκαν.
Οι δύο παρουσιαστές του εν λόγω θέματος στα δύο κανάλια αυτόματα καταργήθηκαν και χάθηκαν από τη τηλεόραση λόγω εφεύρεσης κατηγοριών εναντίων τους!

Υ.Γ: Να σημειωθεί ότι η οργάνωση Ε.Ε.Ε το 1911 διαπίστωσε ότι αλλοδαποί έμποροι διαμένωντες στη Θεσσαλονίκη συνυπέγραψαν σύμφωνο με τον Βασιλιά της Βουλγαρίας να του παραδώσουν την πόλη και αυτός εκδιώκοντας τους Έλληνες να τους παραδώσει το εμπόριο της πόλης. Η ηγεσία της Ε.Ε.Ε προέβει σε βιαιοπραγίες εναντίων των υπευθύνων για τις οποίες και καταδικάστηκαν, αθωώθηκαν όμως το 1933 πανηγυρικά επιδεικνύοντας πρωτότυπο της εν λόγω συμφωνίας.

Πηγή:
Το λημέρι

Δεν υπάρχουν σχόλια: