Παρασκευή, 29 Μαΐου 2009

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΠΟΤΕ Ο Κ.ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ,Ο Κ. ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΗΛΕΑΣΤΕΡΕΣ..Κατάφερα να βγάλω λίγες φωτογραφίες ακόμα από το δράμα που ζούμε στην Ομόνοια,Πειραίως και Βούλγαρη.

Οι φωτογραφιές αυτές δεν είναι σε κανένα στενάκι, είναι 3 το μεσημέρι στην Ομόνοια,όπως καταλαβαινετε η κατάσταση έχει ξεφύγει και οι μαύροι πουλάνε την ηρωίνη,οι χρήστες μαζεύονται από πίσω τους και ακολουθουν συμμορίες από Μαροκινούς οι οποίοι πουλάνε χασίσι και κλέβουν τους πάντες,τσάντες,πορτοφόλια,ανοίγουν αυτόκινητα και τώρα τελευταία σταματάνε αυτοκίνητα στην Πειραιώς και ο ένας απο την μιά ακρη βρίσκει μιά αφορμή,ότι τάχα τον πάτησε ,η βρίσκει μιά αφορμή να μιλήσει στον οδηγό και από την άλλη κλέβουν τα πάντα από το αυτοκίνητο.

Το χειρότερο από όλα είναι ότι ανοίγουμε τις τηλεοράσεις και το ραδιόφωνο και το μόνο που ακούμε είναι ότι είμαστε ρατσιστες,ο κ.Ευαγγελάτος μάλιστα έλεγε ότι είναι ντροπή να τους βάλουν στον Σκαραμαγκά που ετοιμάζουν αλλά και ο κ. Λαζόπουλος(ο μεγαλύτερος ίσως λαικιστής από όλους)και φυσικά και ο κ. Τριανταφυλόπουλος,αν νομίζουν ότι είναι κρίμα γιατί δεν τους παίρνουν κόντα στα σπίτια τους ,ένα πρωινό να τους βλέπανε τα παιδιά τους φτάνει για να αλλάζανε γνώμη!!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Πηγή:anopetra-eleos

Δεν υπάρχουν σχόλια: