Παρασκευή, 29 Μαΐου 2009

ΜΝΗΜΗ ΑΛΩΣΕΩΣ - η πόλις εάλωΓια όσους δεν γνωρίζουν και θέλουν να μάθουν γιατί υπάρχουν και αυτοί που δεν γνωρίζουν αλλά δεν θέλουν να μάθουν γιατί προτιμούν να προβοκάρουν (βλέπε εδώ) η εκδήλωση αυτή γίνεται με συνέπεια κάθε 29η Μαίου εδώ και χρόνια.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο ρε παλικαρι, ωραιος Ελληνας εισαι που εχεις το ιδιο post με το επισημο site της Χρυσης Αυγης για την σημερινη συγκεντρωση http://xryshaygh.wordpress.com/2009/05/29/290509_mnimi/. Ποσο Ελλην θαρρεις πως εισαι ταυτιζοντας σε με αυτους που προδωσαν τα ιδανικα της Πατριδας σου? Κριμα και σε διαβαζα τοσο καιρο... Πετρος Δημητριου συνταξιουχος

HeLLeNiCReVeNgE είπε...

Η εκδήλωση είναι για τους ΕΛΛΗΝΕΣ και η αφίσα ΚΟΙΝΗ για όλους όσους θέλουν να παρευρεθούν.

Αν η Χρυσή Αυγή θέλει να συμμετέχει και ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΕΛΛΗΝ είναι ευπρόσδεκτος. Η έκδήλωση της Μνήμης της Αλώσεως δεν ΤΑΜΠΕΛΙΑΖΕΤΑΙ από κόμματα, οργανώσεις κλ. ώστε να βγάζει ο καθένας άλλη αφίσα με τη "φίρμα" του καταστήματος".

Όλα αυτά θα τα ξέρατε ΑΝ ΑΠΛΑ συμμετέχατε χρόνια τώρα που γίνεται η εκδήλωση αυτή. Αν πάλι ενημερώνεστε από τα Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης δεν σας αδικώ για το παραπάνω σχόλιό σας.