Πέμπτη, 28 Μαΐου 2009

Προσοχή στις προβοκάτσιες των "αντιρατσιστών"-Μην πέφτετε στις παγίδες τους!


Δεν θα προσθέσω τίποτα στα όσα έχουν ήδη λεχθεί με αφορμή τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας και τις καταστροφές των μουσουλμάνων. Με έχουν καλύψει απόλυτα οι δηλώσεις του προέδρου της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος Ναϊμ Ελγαντουρ, ο οποίος, για όσους δεν τις άκουσαν είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι δεν είναι δικαιολογία το "σκίσημο" του Κορανίου για να τα σπάσουν κάποιοι στην Αθήνα, κι ότι οι νεαροί μουσουλμάνοι παρασύρθηκαν από κάποιους που έχουν πολιτικά συμφέροντα.

Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι να είμαστε προσεκτικοί αυτές τις μέρες. Όσοι μέχρι πριν λίγο καιρό βεβήλωναν εκκλησίες, κορόιδευαν το θρησκευτικό συναίσθημα των Χριστιανών, γελοιοποιούσαν τον Παπαθεμελή και τον Ψωμιάδη και χαρακτήριζαν "Αγιατολάχ" τον Χριστόδουλο, όλοι αυτοί λοιπόν, μόνο τσαντόρ δεν έχουν φορέσει ακόμη, για να υπερασπιστούν το θρησκευτικό συναίσθημα των μουσουλμάνων.


Την Παρασκευή 29 Μαϊου, προβαίνουν σε μια ακόμη προκλητική και στα όρια της συστημικής προβοκάτσιας συγκέντρωση στην Ομόνοια.

Την ίδια στιγμή που κάποιοι Έλληνες θα γιορτάζουν την επέτειο της Άλωσης έξω από την Μητρόπολη, οι "αντιρατσιστές" θα κάνουν "αντιρατσιστική" συγκέντρωση.

Η έκλυση μου είναι: μην πέφτετε στις παγίδες που σας στείνουν. Μην περιμένετε προστασία από το Κράτος, δεν υφίσταται. Προσοχή στις προβοκάτσιες.

Η ανάρτηση εκφράζει τις απόψεις και το ύφος του Μάρκος

Πηγή:
dexiextrem

Σχόλιο: Το παραπάνω εκφράζει απόλυτα και το παρόν ιστολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: