Τρίτη, 26 Μαΐου 2009

ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ Η ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΚΕΛ


ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ"

Υπόλογη σε όλον τον Ελληνισμό βρίσκεται εδώ καί λίγη ώρα η φοιτητική παράταξη του Χριστόφια, που κυβερνάει αυτή τη στιγμή στην Κύπρο.

Σήμερα το απόγευμα στην Κυπριακή ΕΦΕΚ (ανίστοιχη της Ελλαδικής ΕΦΕΕ) η αυτόνομη παράταξη των Ελληνόψυχων του ΔΡΑΣΙΣ ΚΕΣ κατέθεσε ψήφισμα για την γενοκτονία Ποντίων και Αρμενίων καλώντας την κυβέρνηση να ενεργοποιηθεί σε διεθνές επίπεδο προς την κετεύθυνση της αναγνώρισης. Όμως η φοιτητική παράταξη του ΑΚΕΛ η "Προοδευτική" αρνήθηκε να στηρίξει το ψήφισμα και καταψήφισε την πρόταση του ΔΡΑΣΙΣ ΚΕΣ, μένοντας έκθετη και τραγικά μικρόψυχη απέναντι στα μάτια όλων των Κυπρίων Φοιτητών.

Τελικά το ψήφισμα του ΔΡΑΣΙΣ ΚΕΣ πέρασε και θα κατατεθεί αφού το υπερψήφισαν και η "ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ" (φοιτητική παράταξη του ΔΗ.ΣΥ.) και ο "Αγωνας" (Λυσσαριδικοί).

Πηγή:
Στόχος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΧΑ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ,ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΕ ΤΟΙΧΟ ΤΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΕΙΡΩΝΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΝΙΠΤΗΡΑ ΝΑ ΠΑΤΑΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ.ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΣΟΣ ΤΡΕΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ