Πέμπτη, 28 Μαΐου 2009

Πολιτικά κόμματα πίσω από τις ταραχές.Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται. Αυτό δεν θα πρέπει να διαφεύγει από το μυαλό όλων μας. Πολιτείας και πολιτών.

Θα πρέπει να προβληματιστούμε από τις ενδείξεις προβοκατόρικων ενεργειών, όπως αυτής που προκάλεσε το κάψιμο χώρου που χρησιμοποιείται ως τζαμί στην Πλατεία Αττικής και η άμεση ...τυχαία (...!) εκδήλωση πυρκαγιάς στο υπόγειο του ιερού ναού του Αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών.

Θα πρέπει να προβληματιστούμε από τα επεισόδια της Πέμπτης και της Παρασκευής- όταν εκατοντάδες μουσουλμάνοι μετέτρεψαν την Αθήνα σε πεδίο μάχης και σημειώθηκαν καταστροφές σε καταστήματα.

Θα πρέπει να προβληματιστούμε από αυτό που αποκαλύφθηκε στην Πάτρα, όπου Αφγανοί συνομιλώντας με μια δημοσιογράφο του Super B αποκάλυψαν ότι μικρές αφίσες στα αφγανικά, τους καλούσαν να ...κάνουν ζημιές!

Θα πρέπει να προβληματιστούμε από δηλώσεις τύπου ..«πολλοί μουσουλμάνοι νιώθουν “ιερή” οργή για αυτό που έγινε και έχουν κηρύξει ιερό πόλεμο», όταν μάλιστα αυτές προέρχονται από τα χείλη του πρόεδρου της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας, Ναΐμ Ελγαντούρ.

Θα πρέπει να προβληματιστούμε περισσότερο από την συνέχεια των δηλώσεών του όπου ΕΥΘΕΩΣ κατηγορεί ότι στα επεισόδια της Παρασκευής αυτοί που προσπαθούσαν να καθοδηγήσουν τους μετανάστες ήταν....Έλληνες ! «Σε μια κατάσταση που θυμίζει ωρολογιακή βόμβα» συνεχίζει, «ορισμένοι επιδιώκουν να την ενεργοποιήσουν».

Καταγγέλλει τη δράση πολιτικών φορέων δηλώνοντας ότι:«Πίσω από τους βανδαλισμούς κρύβονται ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την οργή μας».

Ποια κόμματα άραγε; Μήπως τα ίδια που συμμετείχαν (φανερώς αλλά και υπογείως) στις ταραχές του Δεκέμβρη;
Ποιοι ωφελούνται και δηλώνουν περί «καταστάσεων Καμπούλ»; Ποιοι έχουν μιλήσει ΠΡΙΝ από τις ταραχές για ...τις επικείμενες ταραχές; Γνωρίζει τίποτα περί τούτων ο Μιχάλης και η Αννούλα του χιονιά;

Ας προβληματιστούμε και από τις ...ανησυχίες -για τα πρόσφατα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας από μουσουλμάνους- που εξέφρασαν χθες στελέχη μυστικών και αστυνομικών υπηρεσιών του Ισραήλ, οι οποίοι συμμετέχουν σε συνέδριο για θέματα ασφαλείας που πραγματοποιείται σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Όπως ανέφεραν οι ισραηλινοί νυν και πρώην αξιωματούχοι, «παρακολουθούμε με ανησυχητικό ενδιαφέρον τις κινητοποιήσεις των μουσουλμάνων.Από την εμπειρία μας από αυτές τις ... πολιτικές πράξεις μπορεί να ξεπηδήσουν φαινόμενα τρομοκρατίας.

Πρέπει οι ελληνικές αρχές να το προσέξουν ιδιαίτερα. Ίσως σηματοδοτεί μια νέα κακή αρχή... Αν η Αλ Κάιντα διαπιστώσει ότι στην Ελλάδα υπάρχει αδύνατο σημείο , θα κτυπήσει και εδώ.

Τα σχέδια της διεθνούς τρομοκρατίας δεν έχουν επηρεαστεί καθόλου ούτε από την εκλογή του Ομπάμα στις ΗΠΑ ούτε από άλλες επιχειρήσεις σε χώρες της Ασίας.
Αν δεν ληφθούν μέτρα, είναι βέβαιον ότι η Ελλάδα,λόγω αυτής της παγκόσμιας αστάθειας,θα αποτελέσει μέρος του προβλήματος».

Και επειδή ως γνωστόν , η Αλ Κάιντα κατοικοεδρεύει στα ... υπόγεια του Λάγκλεϊ της Βιρτζίνια, θα πρέπει να προβληματιστούμε ιδιαίτερα!

Πηγή:politis-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: