Πέμπτη, 28 Μαΐου 2009

Η ΑΡΡΩΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΞΕΡΙΖΩΣΕ ΚΙ ΕΦΑΓΕ ΚΑΡΔΙΑ ΦΩΚΙΑΣΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙΤΕ!
Η κυβερνήτης του Καναδά Michlle Jean υποστηρίζει τα κτήνη που λέγονται κυνηγοί φώκιας στον Καναδά. Για να συμπαρασταθεί λοιπόν στο αγώνα τους και το δικαίωμά τους να συνεχίσουν να είναι κτήνη έβγαλε κι έφαγε την καρδιά μιας φώκιας η οποία υπήρχε στο χώρο της "εκδήλωσης"-παράκρουσης των ψυχοπαθών ανάμεσα σε πολλές άλλες κατασφαγμένες φώκιες.

Αν οι Καναδοί έχουν κυβερνήτη δίποδο κτήνος και τους αντιπροσωπεύει τότε το να τους κολλήσουμε την ταμπέλα ότι πρόκειται περί ά-λογων όντων είναι ότι λιγότερο μπορούμε να πούμε. Αν όμως δεν το γνωρίζουν θα πρέπει να ξεσηκωθούν και διαμαρτυρηθούν για την κτηνωδία που διέπραξε η κυβερνήτης του τόπου τους. Οι παγκόσμιοι σύλλογοι για τα δικαιώματα των ζώων που είναι; Τι κάνει η διεθνής κοινότητα γι αυτό το αίσχος;

Το λιγότερο που απομένει να κάνει η αηδιαστική ανθρωπόμορφη φιγούρα της φωτογραφίας και όλοι οι κυνηγοί των ανυπεράσπιστων ζώων είναι ΧΑΡΑΚΙΡΙ!

(βίντεο και φωτο από το troktiko)

Δείτε τώρα τη θηριωδία που υποστηρίζει μία κυβερνήτης χώρας που ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΥΠΟΨΙΕΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΗ (και δεν εννοούμε ουρά ζώου, όποιος κατάλαβε...κατάλαβε)
Αν αντικαθιστούσαμε τις μικρές φώκιες με τα μωρά τους πόσο ενδιαφέρον θα τους φαινόταν άθλημα;

ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΟΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ.

Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: