Τρίτη, 26 Μαΐου 2009

ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ «ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ» ΛΟΥΜΠΕΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ


Η ιστορία με το Κοράνι που δήθεν έσκισε, και ποδοπάτησε ένας αστυνομικός, είναι ένα χονδροειδέστατο ψέμα. Ποιος ήταν ό αλλοδαπός που κυκλοφορούσε με το Κοράνι παραμάσχαλα; Ποιος ήταν ο αστυνομικός που προέβη σε μια τόσο προκλητική πράξη; Κανείς δεν έμαθε ούτε πρόκειται να μάθει. Πρόκειται ολοφάνερα για κατασκευασμένο σενάριο που διέδωσαν πρόθυμα τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ. Κι αυτό είναι το ανησυχητικό. Τέτοιες ενέργειες έχουν γίνει και σε άλλες χώρες, από πληρωμένα όργανα της εξουσίας, πάντα με στόχο την πρόκληση έντασης και συγκρούσεων με τον μουσουλμανικό κόσμο.

Ας αφυπνιστούμε, τα πρόσφατα γεγονότα δεν είναι τυχαία. Πρόκειται για οργανωμένη προβοκάτσια και θα την ακολουθήσουν κι άλλες. Μεθοδεύεται μεγάλη κρίση με τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες. Τα «δεκεμβριανά» ήταν μάλλον η γενική δοκιμή. Οι αλλοδαποί που πήραν μέρος στα γεγονότα των δύο τελευταίων ημερών δεν είναι οι οποιοιδήποτε αλλοδαποί. Οι ώρες που συγκεντρώθηκαν και άρχισαν τα προκαλούν και να τα κάνουν γυαλιά-καρφιά (έχουν σπάσει δεκάδες βιτρίνες και καταστρέψει πολλά αυτοκίνητα) δείχνουν ότι δεν είναι εργαζόμενοι. Είναι η λουμπεναρία απ' την περιοχή της Ομόνοιας, που ζει απ’ το εμπόριο ναρκωτικών, την μαστροπεία και άλλες παράνομες δραστηριότητες.

Αυτή τη λουμπεναρία κάποιοι έχουν σχεδιάσει να την χρησιμοποιήσουν σα φασιστικού τύπου «τάγματα εφόδου» εναντίον του ελληνικού λαού, να τον τρομοκρατήσουν και να πνίξουν -εν τη γενέσει- την αναπόφευκτη εξέγερση του, λόγω τις πιο βαθειάς και εκρηκτικής οικονομικο-κοινωνικής κρίσης, που γνώρισε ποτέ το καπιταλιστικό σύστημα. Στα σχέδια αυτά ρόλο κλειδί έχουν κάποιες ομάδες της κοινοβουλευτικής και εξωκοινοβουλευτικής «αριστεράς», οι οποίες είναι πλήρως διαβρωμένες από πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών. Σχετικές πληροφορίες για την ύπαρξη σχεδίου (που τώρα επαληθεύονται) διέρρευσαν τις ημέρες που συνήλθε η διάσκεψη της λέσχης Μπίλντεμπεργκ, στον Αστέρα της Βουλιαγμένης.

Νέα μεγάλη προβοκάτσια

Νέα μεγάλη προβοκάτσια είχαμε την νύχτα (Σάββατο 3π.μ.).
Μετά απ' αυτήν δεν υπάρχει πλέον καμιά αμφιβολία για την ύπαρξη σχεδίου. Στην οδό Αριστομένους, Πλ. Αττικής, άγνωστοι προκάλεσαν έκρηξη και πυρκαγιά με μπιντόνια βενζίνη σε ένα ευρύχωρο υπόγειο πολυκατοικίας, όπου στεγάζεται μουσουλμανικός τόπος θρησκευτικής λατρείας. Επί τόπου έσπευσαν εγκαίρως τρία οχήματα της πυροσβεστικής και αποσόβησαν τα χειρότερα. Οι δράστες ήταν τέσσερις και αφού έβαλαν τη φωτιά εξαφανίστηκαν τρέχοντας. Δύο αλλοδαποί που κοιμόντουσαν μέσα, κινδύνεψαν να πεθάνουν από ασφυξία και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Δίπλα, ένα δεύτερο υπόγειο χρησιμοποιείται ως κοιτώνας. Εκεί δεν υπήρξε εμπρησμός, κι αυτό δείχνει ότι ο στόχος των δραστών δεν ήταν ανθρώπινες ζωές, αλλά να προσβάλουν το θρησκευτικό αίσθημα των μουσουλμάνων και να υποδαυλίσουν βίαιες αντιδράσεις και κλιμάκωση των ταραχών.

Πηγή:
patari

Δεν υπάρχουν σχόλια: