Κυριακή, 31 Μαΐου 2009

"Παπαθεμελής εκτός ελέγχου, καπηλεύεται μέχρι και τον ήλιο της Βεργίνας"

Ο Στέλιος Παπαθεμελής διετέλεσε αδιαλλείπτως βουλευτής από το 1974 έως το 2007. Πολιτεύθηκε με τέσσερα διαφορετικά κόμματα:

α. με την ΕΔΗΚ από το 1974 έως το 1981
β. με το ΠΑΣΟΚ από το 1981 έως το 2004
γ. με την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ το 2004 και

δ. με την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, το προσωποπαγές του κόμμα του το 2007, με το οποίο και έλαβε 0,7 % στις εκλογές του 2007.

Σήμερα, στα εβδομηνταδύο του χρόνια, έχοντας χάσει τους περισσότερους οπαδούς και συνεργάτες του, επιχειρεί το τελικό σάλτο μορτάλε, συγκροτώντας με τον ακαθορίστου ιδεολογικού στίγματος (μείγμα εθνικισμού και κομμουνισμού)Ζουράρι το "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ", με σύμβολο τον ήλιο της Βέργινας -έλεος με την καπηλεία αυτου του κορυφαίου εθνικού συμβόλου- το οποίο κατήγγειλαν οι πραγματικές Μακεδονικές οργανώσεις ως ψηφοθηρική καπηλεία του ιστορικού ονόματος της Μακεδονίας.

Το χειρότερο όμως είναι ότι, όπως αναφέρεται στα περισσότερα πατριωτικά μπλόγκς, η ίδρυση στην Ελλάδα έστω και γραφικού-περιθωριακού "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ", θα δώσει στους Σκοπιανούς,Τούρκους και τους απανταχού ανθέλληνες το τεράστιο επιχείρημα: ιδού, στην Ελλάδα δημιουργήθηκε μειονοτικό κόμμα της Μακεδονίας.

Κι άντε μετά να ξεμπερδεύουμε.M.E.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλά, αυτές τις παπαριές τις γράφει κανένας μαλάκας τουρκαλβανός ψηφοφόρος του Καρά-Τζαφέρ!!!