Τρίτη, 26 Μαΐου 2009

ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ- Ο ΜΟΝΟΣ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΚυριακή βράδυ και υπήρχε εκπομπή στον Alpha υπό την εποπτεία του Νίκου Μάνεση.

Καλεσμένοι εκπρόσωποι του ΚΚΕ, του ΣΥΝ, η Γιαννάκου της Ν.Δ (που έδειξε για μία ακόμη φορά το νεοταξίτικο πρόσωπό της), η Διαμαντοπούλου του ΠΑΣΟΚ(τακτική πελάτισσα της Bilderberg που σκόπιμα απέφυγε απαντήσεις), εκπρόσωπος του νεοεποχίτικου και πολυδιαφημισμένου κόμματος των Οικολόγων (που τσιμουδιά δεν έβγαλε για τα εθνικά θέματα με τον κίνδυνο μη γίνει διεθνώς ρεζίλι) και ο Μάκης Βορίδης εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ.

Θα μείνουμε στο μείζον θέμα ΛΑΘΡΟμετανάστευση που κάποιοι (ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ-ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ-ΠΑΣΟΚ) προσπάθησαν να το "ωραιοποιήσουν" ΄και άλλοι να το περάσουν στο ντούκου (ΝΔ).

Ξεκάθαρα λόγια από τους παρευρισκόμενους του πάνελ ακούσαμε μόνο από τον Μάκη Βορίδη- βουλευτή του ΛΑΟΣ- που δεν μάσησε τα λόγια του, ούτε υποβάθμισε το πρόβλημα όπως προσπάθησαν να κάνουν οι υπόλοιποι εκπρόσωποι των κομμάτων. Εκπροσώπησε επάξια όλους τους Έλληνες πολίτες που δεν τυχαίνει να διαμένουν σε Εκάλες και Βάρκιζες σαν τους υπόλοιπους προσκεκλημένους που ΚΩΦΕΥΑΝ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ στα ερωτήματα περί λαθρομετανάστευσης, εγκληματικότητας και ανασφάλειας του Έλληνα πολίτη.

Δεν ακούνε όλοι αυτοί που εκπροσωπούν τη Νέα Τάξη τον Έλληνα πλέον.

Σε ληστεύουν κατ εξακολούθηση;

Είσαι ρατσιστής αν το ομολογήσεις. Οι θολοαριστεροί παπαγάλοι έχουν κάνει τόσο καλή δουλειά που να φοβάσαι ακόμα και να ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ που έχεις υποστεί.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΜΑΚΗ ΒΟΡΙΔΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣΗΣΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ!

ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ

ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ...ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;

ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: