Σάββατο, 30 Μαΐου 2009

Aυτό θα πει ζωντανό ρεπορτάζ!!!!Απο που αλλού; από τον σύντροφο Κούλογλου

Τίτλος: Συγκεντρώσεις αυτή την ώρα σε Ομόνοια και Μητρόπολη

Δύο συγκεντρώσεις λαμβάνουν χώρα αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας. Στην Ομόνοια είναι συγκεντρωμένοι περίπου 600 μετανάστες αλλά και μέλη αντιρατσιστικών οργανώσεων, προκειμένου να κάνουν πορεία προς της Βουλή.

Παράλληλα, στη Μητρόπολη έχει συγκέντρωση, με συμμετοχή περίπου 100 ατόμων, για την επέτειο από την άλωση της Κων/πολης. Τη συγκέντρωση διοργανώνει η Επιτροπή Εθνικής Μνήμης.

Πρόσεξτε τέσσερα πραγματάκια

πρώτον όταν σε κράζουν στρώνεις χαρακτήρα...τα ξέχασε τα περι αντισυγκέντρωσης...το γύρισε σε συγκέντρωση....θετικότατο...όσο μεγαλώνεις μαθαίνεις!

δεύτερον γράφει για μέλη αντιρατσιστικών οργανώσεων...γιατί ρε Κούλογλου; ...ποια μέλη;
10 άτομα-μέλη είναι όλα και όλα αυτοί οι τσοπαναραίοι αντιρατσιστές με 20 σφραγίδες οργανώσεων...γιατί δεν τους λες ονομαστικώς να τους απονείμεις και εύσημα για την καλή "δουλεια" που κάνουν !

τρίτον....στην συγκέντρωση της Μητρόπολης αναφέρει πως ήταν 100 άτομα!!!
Κούλογλου...την επόμενη φορά που θα στείλεις πιτσιρίκια βεβαιώσου πως δεν έχουν μυωπικά προβλήματα...80 άτομα ήταν μόνο η περιφρούρηση της εκδήλωσης...αλλά δεν πειράζει...φτάνει που το ξέρεις εσύ...

και τέταρτον ....αφού το γαμημένο δεν το έχετε...γιατί δεν ξαναγυρνάτε στην κρατικομισθία....την φωτογραφία που βάλατε την είδατε;
από ποια δεκαετία είναι; του 60 ή του 70;
εκτός αν επιμένετε πως είναι από τις συγκεντρώσεις;
άρε δημοσιογραφάρες!! με το κιλό όπως τα ρολόγια στην Ομόνοια

Πηγή:
Greekalert

1 σχόλιο:

Alexandros είπε...

xaxaxaxa tous vlakes tous aplytous! xaxaxaxa