Παρασκευή, 29 Μαΐου 2009

ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΑΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ!!

ΝΤΡΟΠΗ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ

ΚΑΝΤΕ ΠΟΡΕΙΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΝΑ...ΣΚΙΣΜΕΝΟ ΚΟΡΑΝΙ!!

Διάλεξαν την χειρότερη ίσως ημέρα της Ελληνικής ιστορίας, την αποφράδα ημέρα, την ημέρα της πτώσης της Βασιλεύουσας, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν εναντίον των Ελλήνων, οι λαθρομετανάστες μουσουλμάνοι που διαβιούν παράνομα στη χώρα μας.
Την ίδια ημέρα, μεγάλη στρατιωτική παρέλαση θα πραγματοποιείται στην Τουρκία, προς τιμήν του σφαγέα Κεμάλ Ατατούρκ! Οποιοσδήποτε μπορεί να υποθέσει πως η πορεία των λαθρομεταναστών αποτελεί πρόκληση απέναντι στον Ελληνισμό.
Μα κανείς από τους υπεύθυνους φαίνεται πως δεν προκαλείται!
Γιατί άραγε;
Οι «άρχοντές» μας δεν ανήκουν στον Ελληνισμό;
Δεν είναι Έλληνες;
Δεν προσβάλλονται;
Για ποιόν λόγο όμως αυτή η ανεκτικότητα;
Πώς θα φαινόταν άραγε στους μουσουλμάνους (που τόσο ευέξαπτοι είναι με τα θρησκευτικά τους πιστεύω) εάν οι Έλληνες γιόρταζαν το καρναβάλι μία ημέρα άγια για τους ίδιους, όπως για παράδειγμα την ημέρα θανάτου του Μωάμεθ;
Πώς θα φαινόταν άραγε στους μουσουλμάνους, τους φιλήσυχους και φιλειρηνικούς αυτούς ανθρώπους (όπως οι ίδιοι ισχυρίζονται) εάν οι Έλληνες της Κωνσταντινούπολης (και δεν αναφέρομαι καν σε λαθρομετανάστες αλλά σε κανονικούς πολίτες της Τουρκίας) διαμαρτύρονταν για τις σφαγές (και όχι για το σχίσιμο ενός Ευαγγελίου) των Ελλήνων στον Πόντο ή στην Κωνσταντινούπολη ή στην Σμύρνη, την ημέρα που οι ίδιοι θα θρηνούσαν τον θάνατο του Μωάμεθ;


Σχόλιο: Να προσθέσουμε ότι ο Αντένα έδειξε βίντεο με αναπαράσταση των πανηγυριών των τούρκων για την Άλωση της Πόλης. Εκατοντάδες τούρκοι που κάθε χρόνο αυξάνονται ντύνονται γενίτσαροι και κάνουν αναπαράσταση της Άλωσης της Πόλης με όλο και πιο έντονο τρόπο όπως παραδέχτηκαν και τα ίδια τα τουρκικά κανάλια.

Βλέποντας το βίντεο έχει την αίσθηση κανείς ότι επιθυμούν πολύ να το επαναλάβουν. Αυτό αποδεικνύουν και τα λόγια τούρκου εκφωνητή σε τουρκικό κανάλι ο οποίος είπε ότι η Πόλη ξανααλώθηκε σήμερα.

1 σχόλιο:

ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ είπε...

Οἱ τοῦρκοι δὲν προσβάλλουν τὴν μνήμη τῆς ἐπετείου· οἱ τοῦρκοι τιμοῦν τὴν μνήμη τῆς ἐπετείου τους, τιμοῦν τὴν Ἱστορία τους καὶ καλὰ κάνουν (ἀπὸ τὴν μεριά τους). Ἐμεῖς, τί κάνουμε;

Αὐτοὶ ποὺ προσβάλλουν τὴν μνήμη τῆς ἐπετείου, τοὺς προγόνους μας, τὸν ἡωικὸ αὐτοκράτορα καὶ τοὺς συμπολεμιστές του δὲν εἶναι οἱ τοῦρκοι, ἀλλὰ οἱ ἐγχώριοι τσιφτετέλληνες, οἱ σιχαμεροὶ ἀνθέλληνες καὶ οἱ χαμερπεῖς γραικύλοι.