Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

Δήλωση "ALARM" του υπουργού δημόσιας τάξης κ.Τόσκα για τις τεράστιες ποσότητες ναρκωτικών που διακινούνται από την Αλβανία προς την Ελλάδα.

ALARM /από Έλληνα Υπουργό: δημοσίευμα σε Αλβανική ιστοσελίδα ειδήσεων - επικαιρότητας, αναφέρει τα όσα δήλωσε ο Έλληνας Υπουργός  Δημόσιας Τάξης Νίκος Τόσκας, σε συνέντευξή του στο ελληνικό  ραδιόφωνο» Real FM, για τις τεράστιες ποσότητες των ναρκωτικών που διακινούνται από την Αλβανία προς την Ελλάδα.
(η δήλωση έρχεται μετά την ειδοποίηση του εισαγγελέα κατά της μαφίας στην επαρχία του Λέτσε, Cataldo Motta, για το τεράστιο ποσό των ναρκωτικών που διακινούνται από την Αλβανία προς την Ιταλία)
Η ίδια ανησυχία δημιουργείται και στην Ελλάδα.
«Τα ναρκωτικά είναι ένα μεγάλο πρόβλημα, και το πρόβλημα αυτό προέρχεται από την Αλβανία.  Τους τελευταίους έξι μήνες  κατασχέθηκαν περίπου 10 τόνοι κάνναβης που αναχώρησαν από το αλβανικά σύνορα.  Πρόκειται για μια απαράδεκτη κατάσταση για μια κυρίαρχη χώρα, μια χώρα που θέλει να λέγεται σοβαρή, αλλά έχει ένα μεγάλο πρόβλημα με την καλλιέργεια των ναρκωτικών»  είπε ο Νίκος Τόσκας στο Real FM.
πηγή 15-8-17
http://www.droni.al/2017/06/15/alarmi-ministrit-grek-shqiperia-problemi-madh-kanabisit-10-ton-te-kapura-ne-vetem-6-muaj/

σχετική είδηση 15-6-17
Αστυνομικός και στρατιωτικός εμπλέκονται σε διακίνηση ναρκωτικών
Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί τέσσερα άτομα και έχουν κατασχεθεί μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιων.
Σε εξέλιξη βρίσκεται από χθες Τετάρτη αστυνομική επιχείρηση της Ασφάλειας Αττικής σε περιοχές της Θεσσαλίας για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση κοκαϊνης.  
Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί τέσσερα άτομα και έχουν κατασχεθεί μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.
Εν τω μεταξύ αναφερόμενος στην εξάρθρωση άλλης σπείρας διακίνησης ναρκωτικών ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας ανέφερε «πιάσαμε δύο τόνους ναρκωτικά και στο εμπόριο αυτό εμπλέκονταν ένας αστυνομικός και ένας υπαξιωματικός του στρατού. Δεν χαριζόμαστε σε κανέναν.»
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. ο αστυνομικός και ο στρατιωτικός εμπλέκονται σε εγκληματική οργάνωση με μέλη έλληνες και αλλοδαπούς που δραστηριοποιούνταν στην εισαγωγή από την Αλβανία μεγάλων ποσοτήτων κάνναβης τις οποίες στη συνέχεια διακινούσαν τόσο εντός της Ελλάδας όσο και στο εξωτερικό. Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί τουλάχιστον 25 άτομα και έχουν κατασχεθεί μεγάλες ποσότητες κάνναβης, μια φυτεία, ταχύπλοα σκάφη οχήματα, χρηματικά ποσά κ.α.
πηγή 15-6-17
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=885862

σχετική μας ανάρτηση
Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017
η Ελλάδα γεμίζει με ναρκωτικά από Αλβανία, οριστικοποιήθηκε η διεθνής επιχείρηση 'ALIAS' με την εξάρθρωση συμμορίας παραγωγής και διακίνησης ναρκωτικών που κατέληγαν στην Ελληνική επικράτεια
πηγή
http://hellenicrevenge.blogspot.com/2017/04/alias.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: