Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

Αριθμολογία σήμερα 6/6/17, τι προσπαθεί να μας πει το Σύμπαν???

 Today Date        06/06/17
06 /6-0=6   🍀     06/ 6-0=6  🍀    17/ 7-1=6 🍀
******************************


Στην Αποκάλυψη του Ιωάννη 13:18  ο αριθμός 666, αναφέρεται ως ο «Αριθμός του Θηρίου»:
666 ο αριθμός, ή αλλιώς το όνομα, του θηρίου με τα εφτά κεφάλια και τα δέκα κέρατα, το οποίο αναδύεται από τη θάλασσα. (Αποκάλυψη 13:1, 17, 18)
Αυτό το θηρίο συμβολίζει το παγκόσμιο πολιτικό σύστημα που ασκεί εξουσία πάνω σε «κάθε φυλή λαό, γλώσσα και έθνος». (Αποκάλυψη 13:7)
Το όνομα 666 υποδηλώνει ότι, το πολιτικό σύστημα έχει αποτύχει παταγωδώς.
=======================================================
Ο αριθμός έξι υποδηλώνει ατέλεια. Μερικές φορές, οι αριθμοί στην Αγία Γραφή χρησιμοποιούνται με συμβολική σημασία. Το εφτά αντιπροσωπεύει συνήθως την πληρότητα ή την τελειότητα. Το έξι, επειδή είναι ένα λιγότερο από το εφτά, υποδηλώνει κάτι που δεν είναι πλήρες ή είναι ατελές από την άποψη του Θεού, και ενίοτε σχετίζεται με τους εχθρούς του Θεού.—1 Χρονικών 20:6· Δανιήλ 3:1.
Η τριπλή επανάληψη προσδίδει έμφαση. Μερικές φορές, η Αγία Γραφή για να δώσει έμφαση σε κάτι το επαναλαμβάνει τρεις φορές. (Αποκάλυψη 4:8· 8:13) Συνεπώς, το όνομα 666 τονίζει εμφατικά  ότι,  τα ανθρώπινα πολιτικά συστήματα έχουν αποτύχει παταγωδώς.
Η Αγία Γραφή λέει ότι οι άνθρωποι λαμβάνουν «το σημάδι του θηρίου» επειδή ακολουθούν, θαυμάζουν  και λατρεύουν  το θηρίο (Αποκάλυψη 13:3, 4· 16:2) ======================================================

Βλέπεις τους ίδιους αριθμούς ξανά και ξανά; Το Σύμπαν μπορεί να προσπαθεί να σου πει κάτι
αν βλέπουμε την ίδια ακολουθία αριθμών κατ 'επανάληψη; πιθανόν εκδηλώνεται σε μας, με μια ποικιλία τρόπων, για να αποσπάσει την προσοχή μας.
η σύμπτωση σημαίνει ότι μπορεί να υπάρχει μια μεγαλύτερη έννοια πίσω από τους αριθμούς...
111, 222, 333, 444, 555:    What Repeating Numbers Are Telling You
Do you see repeating numbers on the clock, in addresses or in other coincidental ways that are too eerie to ignore? The universe just might be pinging you with a message. Here’s a guide to decoding these “master numbers” and what they’re telling you.
******************************
111: Wakeup call.
1:11 or 11:11 is certainly a magical sign  (το  Έντεκα είναι ένας κύριος αριθμός στην αριθμολογία, και υποδηλώνει ένα πνευματικό μονοπάτι.)
2:22: Επιδιώξτε την ισορροπία.Δύο είναι ο αριθμός των  σχέσεων. Όταν βλέπετε 2:22, δώστε προσοχή στους ανθρώπους που εμφανίζονται στον κόσμο σας. Ίσως να συναντήσετε μια αδελφή ψυχή, ή ένα φίλο ψυχή, κάποιον που θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στον κόσμο σας.
333: Ευθυγραμμίστε το μυαλό, το σώμα και την ψυχή.
Αυτό το μοτίβο αριθμού, θα μπορούσε να είναι μια κλήση αφύπνισης για να μάθετε περισσότερα, να δώσετε προσοχή στους ανθρώπους, να κάνετε ερωτήσεις και να εξερευνήσετε νέα εδάφη.
444: κλήση από τη βάση μας, το σπίτι μας
Τέσσερα είναι ο αριθμός του σπιτιού και της οικογένειας. Στην αστρολογία, το τέταρτο σπίτι διέπει τη γυναικεία σφαίρα οπότε αν δείτε 4:44, μια σημαντική γυναίκα μπορεί να έχει μόλις έρθει στη ζωή σας. Μπορεί να έχετε μόλις συναντήσει κάποιον που είναι αδελφή ψυχή ή ένας φίλος που θα πετύχει να γίνει υποκατάστατο της οικογενειακής κατάστασης τις επόμενες ημέρες.
555: Η αλλαγή στον αέρα, μια κλήση αφύπνισης, μπορεί να είναι ένα σημάδι για να ξεμπλοκάρουμε την ενέργειά μας, σημάδι ότι έρχονται μεγάλες αλλαγές.
666 σημαίνει ότι είμαστε επικεντρωμένοι στον υλικό κόσμο
777 σημαίνει ότι είμαστε στο σωστό δρόμο
888 προειδοποίηση για να προετοιμαστούμε για το τέλος σε μια φάση της ζωής μας
999 είναι σημάδι ολοκλήρωσης
και 000 σημαίνει ότι έχει κλείσει ένας πλήρης κύκλος
πηγή
http://astrostyle.com/master-numbers/
 https://www.bustle.com/p/do-you-see-the-same-numbers-over-over-again-the-universe-might-be-trying-to-tell-you-something-56378
Δεν υπάρχουν σχόλια: