Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2014

ΠΥΛΗ της ΚΟΛΑΣΗΣ σε ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ στο ΣΙΝΣΙΝΑΤΙΗΠΑ, πολιτεία Ohio, πόλη Cincinnati, στην προαστιακή περιοχή Blue Ash  βρίσκεται ένα ανατριχιαστικό  μέρος, όπου σύμφωνα με το θρύλο υπάρχει μια πύλη της κόλασης.

πηγή
http://media2.wcpo.com/photo/2014/10/06/WCPO_Satans_Hollow1_1412614490297_8774291_ver1.0_640_480.jpg


Η πύλη της κόλασης βρίσκεται μέσα σε αποστραγγιστική σήραγγα - ενός παλαιού συστήματος αποχέτευσης- όμβριων υδάτων.
Η είσοδος για την κόλαση (Satan's Hollow) οδηγεί
σε μια μυστηριώδη αίθουσα που την αποκαλούν Altar Room (αίθουσα Βωμού)
Η
τοποθεσία που την καλύπτει πέπλο μυστηρίου, κάνει τους επισκέπτες να ριγούν με τα απομεινάρια από τελετές σατανιστών,
 
όπως ίχνη από φωτιές, καμένα κεριά, σατανιστικά σύμβολα και γκράφιτι με συνθήματα βαμμένα στους τοίχους. Οι τελετές περιλαμβάνουν ζωοθυσίες, ανθρωποθυσίες, επικλήσεις και τη λεγόμενη ‘’Μαύρη Λειτουργία (Black Mass ή dark mass) 
Η Μαύρη τελετουργία  έχει χαρακτηριστεί ως μια αντιστροφή της Παραδοσιακής Λατινικής Λειτουργίας που τελείται από την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία.
(a
'black mass'  ritual denouncing Jesus Christ and stomping on and spitting on a wafer representing the consecrated Host)

Το μυστηριώδες τούνελ επισκέφτηκαν ερευνητές του υπερφυσικού, αφού σύμφωνα με το θρύλο, είναι είσοδος για την κόλαση και υπήρξαν θεάσεις από αλλόκοτες εμφανίσεις (φαντάσματα) όπως επιπλέοντα κρανία, και δαιμονικές οντότητες (the appearances of a "shadow man")
Στη σήραγγα (στην πραγματικότητα, αποτελείται από σειρά σηράγγων, στη μέση του δάσους, που ο χώρος τους στενεύει και είναι δύσκολα προσβάσιμος) ακούγονται το βράδυ γυναικείες
κραυγές και  έχει θεαθεί μια ανθρωπόμορφη μαυροντυμένη σκιά "
shadow man" να περπατάει εκεί.
Το ανατριχιαστικό αυτό μέρος βρίσκεται σε ιδιωτική περιουσία πολιτών του
Blue Ash, είναι ένα από τα πιο σκοτεινά (ανατριχιαστικά) μέρη στην Αμερική και οι ιδιοκτήτες του κήρυξαν πόλεμο στους κυνηγούς φαντασμάτων, όταν άκουσαν ότι μέσα στην περιουσία τους (στην πίσω αυλή τους) βρίσκεται η Πύλη της Κόλασης.
Απαγόρευσαν την αναφορά του ακριβούς σημείου που βρίσκεται η Πύλη, σε όλα τα δημοσιεύματα που υπάρχουν, ενώ επιβάλλεται στον επισκέπτη να έχει άδεια για να προχωρήσει εκεί.
όπως ενημερώνει ο
Creepy Cincinnati blogger Rick Fenbers, στην ιστοσελίδα του http://creepycincinnati.com/ κάποιοι  σατανιστές συναντιούνται μέσα  στο Altar Room (αίθουσα Βωμού) της σήραγγας και κάνουν τελετουργίες.
Διάφοροι ερευνητές σταθμεύουν κοντά στην περιοχή και προσπαθούν να μπουν μέσα στη σήραγγα, αυτό είναι πολύ ενοχλητικό για τους ιδιοκτήτες αυτής της ακίνητης περιουσίας, όπως διηγήθηκε στο  
WCPO, ο αστυνομικός Blue Ash Police Lt. Steve Schuelertold   (Satans Hollow made it onThe Nowon WCPO channel 9)

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2765330/Satanists-hold-ritual-Oklahoma-Civic-Center-vastly-outnumbered-Catholic-protesters.html


http://encyclopediasatanica.wordpress.com/2014/03/03/satans-hollow-in-cincinnati-ohio/
Δεν υπάρχουν σχόλια: