Πέμπτη, 2 Οκτωβρίου 2014

ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ο ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ 13χρονης

Καλιφόρνια, Oakland Η 13χρονη Jahi McMath, υπέστη καρδιακή ανακοπή στη διάρκεια εγχείρησης ρουτίνας για την αφαίρεση αμυγδαλών (αμυγδαλεκτομή), τον περασμένο Δεκέμβριο, στο Νοσοκομείο Παίδων UCSF Benioff στο Όκλαντ της Καλιφόρνιας.
Η μικρή έμεινε με εγκεφαλική βλάβη και πριν από 10 μήνες χαρακτηρίστηκε εγκεφαλικά νεκρή. Ο ιατροδικαστής στις αρχές του χρόνου εξέδωσε το πιστοποιητικό θανάτου. Οι γιατροί ήταν έτοιμοι να αποσυνδέσουν τα μηχανήματα υποστήριξης ζωής , αλλά οι γονείς της δεν τους επέτρεψαν να προχωρήσουν και ανέλαβαν εξ ολοκλήρου την ευθύνη για τη φροντίδα και τα έξοδα της κόρης τους.
Σύμφωνα με το San Francisco Chronicle η Jahi νοσηλεύεται για αρκετούς μήνες στο νοσοκομείο Roman Catholic hospital στο New Jersey, με ιδιωτικές δαπάνες.
Ο δικηγόρος της οικογένειάς της Chris Dolan λέει ότι, οι ειδικοί θα καταθέσουν ότι δεν είναι εγκεφαλικά νεκρή.
εάν η οικογένεια δικαιωθεί, οι γιατροί θα θεωρήσουν ότι η μικρή επέστρεψε στη ζωή και το κράτος πρέπει να καλύψει τα έξοδα για τη νοσηλεία της
πηγή 2-10-14
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2777489/Family-Oakland-teenager-declared-brain-dead-10-months-ago-petition-court-declared-ALIVE-again.html
Hospital spokesperson Sam Singer speaks to the media outside Children's Hospital in Oakland in December.   He criticized the family's decision to give Jahi 'nutrients' to maintain her brain at optimum efficiencyΔεν υπάρχουν σχόλια: