Σάββατο, 8 Μαρτίου 2014

ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΓΚΡΙΝΙΑΡΟΓΑΤΕΣ, GRUMPY CAT και CAPTAIN JACK

ΗΠΑ, Βόρεια Καρολίνα,. ένας δίχρονος γατούλης Περσίας που βρέθηκε να περιπλανιέται αδέσποτος στους δρόμους, έγινε ο νέος Angry Cat που μοιάζει με τη διάσημη Grumpy Cat (Phoenix-based famous Grumpy Cat meme)
Η τοπική υπηρεσία διάσωσης ζώων (New Hanover Sherriff's Office Animal Service Unit) έκανε έκκληση για την υιοθεσία του γάτου.
Το προσωπικό του καταφυγίου ανησυχούσε γιατί η άγρια εμφάνιση του γάτου -το τρομακτικό του βλέμμα- ίσως τον δυσκόλευε να βρει ένα νέο σπίτι.
Η γούνα του ήταν τόσο μπερδεμένη που αναγκάστηκαν να τον ξυρίσουν. όταν βρέθηκε ανάμεσα σε άλλες γάτες, άρχισε να κάνει τον χαρακτηριστικό υπόκωφο ήχο κκκχχχ (started hissing) και να κυρτώνει τη ράχη του για να δείχνει απειλητικός.
Ο γατούλης βαφτίστηκε νέος Grumpy Cat (γκρινιαρόγατος που μοιάζει μόνιμα θυμωμένος), η ιστορία του καλύφθηκε από το WECT και αμέσως έγινε περιζήτητος.
Οι υπάλληλοι του καταφυγίου προειδοποίησαν πως ο νέος ιδιοκτήτης του, δεν θα έπρεπε να έχει άλλα αιλουροειδή κατοικίδια γιατί -λόγω ράτσας – ο Angry Cat θέλει να είναι η μόνη γάτα μέσα στο σπίτι.
Η τυχερή νέα του ιδιοκτήτρια είναι η Shaine Poone που ζει με την οικογένειά της, στο Onslow County.

του έδωσε το όνομα Captain Jack.
Η διαχειρίστρια του καταφυγίου ζώων κ.Delisa Derseraux δήλωσε: «Είμαστε τόσο ευτυχείς που βρήκε ένα καλό σπίτι. Είναι μοναχικό αλλά αξιαγάπητο ζώο, μόλις η γούνα του μεγαλώσει θα φανεί η βασιλική του καταγωγή (είναι μακρύτριχος γάτος Περσίας από διασταύρωση με Σιάμ)

6-3-14 Pictured: The kind family who have taken in 'unadoptable' Angry Cat (and doesn't he look happy about it?)
πηγή
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2574650/No-need-cross-anymore-Angry-Cat-stray-deep-scowl-meme-comparable-Grumpy-Cat-finds-new-home.html#comments
σχετική μας ανάρτησηΔιαδικτυακό ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ με ΜΗΔΕΝΙΣΤΡΙΑ ΓΑΤΑ http://hellenicrevenge.blogspot.com/2013/10/blog-post_18.html


Δεν υπάρχουν σχόλια: