Σάββατο, 1 Μαρτίου 2014

Σπαγγέτι παγωτό βανίλια από την Ιταλία, στη Γερμανία
Γερμανία, εστιατόριο Dario Fontanella  στο Mannheim, διάσημο για την ασυνήθιστη κουζίνα του.
Ο
Chef Dario Fontanella δημιούργησε ένα περίεργο σπαγγέτι παγωτό βανίλια, που το σερβίρει με γλυκιά «σάλτσα ντομάτας» από φράουλα. 
Η σάλτσα  είναι ένα μείγμα από πολτοποιημένες φράουλες με  τριμμένη –σαν τυρί- σοκολάτα, για μεγαλύτερη γευστική εμπειρία.
Το ξεχωριστό σε εμφάνιση και γεύση κρύο πιάτο επιμελείται ο ίδιος ο κ.
Fontanella.
 Ο
Chef -που η οικογένειά του ήρθε από την Ιταλία στη Γερμανία το 1931-  πέρασε  τριάντα χρόνια για την τελειοποίηση της παρασκευής παγωτού που βασίζεται στην Ιταλική τέχνη.
Οι πελάτες νομίζουν ότι πρόκειται για μια νόστιμη μακαρονάδα, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα γλυκό επιδόρπιο παγωτό.
Ο
Chef Dario Fontanella είναι διάσημος για τις γαμήλιες τούρτες, τα κέικ με εξωτικά φρούτα,  τα κριτσίνια με κομματάκια φρούτου και άλλες θαυμάσιες δημιουργίες για «διαφορετικές» γευστικές εμπειρίες.

28-2-14  Fusion food with a twist: German chef creates bizarre ice cream spaghetti complete with a 'tomato sauce' made of strawberries
πηγή
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2570202/Fusion-food-twist-German-chef-creates-bizarre-ice-cream-spaghetti-complete-tomato-sauce-strawberries.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: