Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2014

η ΚΟΛΑΣΗ των ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΣΦΑΓΕΙΩΝ στις ΗΠΑ


ΗΠΑ, Φλόριντα, σε παράνομο σφαγείο αποκαλύφθηκε τρομακτική κακοποίηση ζώων.
Ο 53χρονος Raul «Freaky» Fernandez, έμπορος ναρκωτικών και γνωστός ως «Freaky» συνελήφθη -με επτά κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος- ως ιδιοκτήτης παράνομου σφαγείου, όπου τα ζώα έβρισκαν μαρτυρικό θάνατο.
Η φιλοζωική ομάδα για την καλή διαβίωση των ζώων Animal Recovery Mission (ARM) έκανε μυστική έρευνα και βιντεοσκόπησε εικόνες φρικτής μεταχείρισης χοίρων, προβάτων και αιγών, στο σφαγείο, που περιγράφεται ως το χειρότερο παράδειγμα κακοποίησης ζώων, στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών.
χτυπούσαν με σφυριά τα τρομοκρατημένα ζώα πριν να τα μαχαιρώσουν, τα ξεκοίλιαζαν και τα έριχναν ζωντανά σε δεξαμενή με ζεματιστό νερό.
όπως είπε ο ιδρυτής της ARM, Richard Couto στο Miami Herald, αυτό που συμβαίνει σε αυτές τις επιχειρήσεις είναι τερατώδες, υπάρχει αγριότητα, χωρίς αίσθηση ανθρωπιάς.
τα παράνομα σφαγεία είναι σύνηθες φαινόμενο, στις δυτικές περιοχές του Miami-Dade County
Στο τρομακτικό βίντεο της Animal Recovery Mission, οι εργάτες του σφαγείου πίνουν μπύρα και γελούν υστερικά ενώ τα ζώα ουρλιάζουν και πεθαίνουν βασανιστικά. Πυροβολούν τα αγριογούρουνα και έπειτα τα σέρνουν ζωντανά, σε απόσταση 45 μέτρων, με γάντζο στο σαγόνι, ενώ αυτά χτυπιούνται και βγάζουν διαπεραστικές κραυγές.


μυστικός καμεραμάν της Animal Recovery Mission παρακολούθησε -ως πελάτης που ζήτησε ένα ολόκληρο γουρούνι- στην αγροτική φάρμα του Fernandez, να κόβουν το λαιμό μιας χοιρομητέρας και να τη ρίχνουν ζωντανή-δεμένη με ξύλινα σανίδια- μέσα σε νερό που έβραζε. Υπάλληλος του σφαγείου συγκρατούσε με φτυάρι, το ζώο που τιναζόταν και έβγαζε διαπεραστικές κραυγές μέσα στο ζεματιστό νερό.
Η ARM έστειλε μυστικό κάμεραμαν στην αγροτική φάρμα Fernandez οπλισμένο με βιντεοκάμερα, το Δεκέμβριο του 2013, στην εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, όταν η ζήτηση για ολόκληρους χοίρους που προορίζονται για ψήσιμο είναι στο υψηλότερο σημείο της.
το βίντεο δείχνει τη στιγμή που μυστική κάμεραμαν συμφωνεί να αγοράσει ένα αγριογούρουνο και ένας από τους εργάτες του σφαγείου πυροβολεί το ζώο με ένα «μικρού διαμετρήματος» τουφέκι. Το αγριογούρουνο, ωστόσο, δεν πεθαίνει και ο εργάτης περνάει έναν μεγάλο γάντζο στο σαγόνι του και το σέρνει περίπου 45 μέτρα ενώ το ζώο τινάζεται και βγάζει κραυγές.
Η ARM δήλωσε ότι υπάρχουν αποδείξεις πως ακόμα και παιδιά από την ηλικία των 8 ετών αναγκάζονται να παρακολουθήσουν τις βάρβαρες πράξεις κατά των ζώων. Εκατοντάδες ζώα, χοίροι, πρόβατα και αίγες πωλούνται στα παράνομα σφαγεία, σύμφωνα με την ARM.
σε άλλη εικόνα του βίντεο, μια αποκεφαλισμένη κατσίκα κρεμασμένη για εκδορά, ενώ το κεφάλι της βρίσκεται πεταμένο στο πάτωμα δεξιά από το σώμα του εργαζόμενου.
ο Raul «Freaky» Fernandez, φερόμενος ως διαχειριστής του σφαγείου είναι σήμερα υπό επιτήρηση μετά από καταδίκη για διακίνηση μαριχουάνας.
στο Miami-Dade, η εισαγγελέας Katherine Fernandez Rundle δήλωσε πως κανένας κτηνοτρόφος δεν επιτρέπεται να μεταχειρίζεται τα εκτρεφόμενα ζώα του με έναν τέτοιο άθλιο τρόπο.
Η αγροτική φάρμα του Fernandez δεν είναι η πρώτη τοπική επιχείρηση που η έρευνα της ARM οδήγησε σε συλλήψεις. Τον Νοέμβριο, ο «Rudy» ιδιοκτήτης του σφαγείου Rudesino Acosta ομολόγησε την ενοχή του και καταδικάστηκε σε 10 έτη «probation” μετά τη μυστική βιντεοσκόπηση της σφαγής των ζώων, που έκανε ο Richard Couto το 2011.

ο Richard Couto αποκάλυψε ότι η σφαγή των ζώων ήταν τόσο απάνθρωπη, που οι μάρτυρες –τέσσερεις μυστικοί ερευνητές- δεν άντεξαν και αποχώρησαν από την αποστολή τους.
Τα τελευταία χρόνια, οι αρχές έχουν κάνει συλλήψεις για παράνομη σφαγή και πώληση κρέατος αλόγων, χοίρων και πουλερικών.26-3-14  Inside the horrific illegal slaughterhouse where terrified animals were shot, stabbed, gutted and BOILED ALIVE before cops arrested its drug dealer owner known as 'Freaky'
πηγή
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2590327/Slaughterhouse-horrors-Florida-man-charged-felony-animal-cruelty-charges-investigation-reveals-torture-animals-unlicensed-slaughterhouse.html

φωτο, ο Raul «Freaky» Fernandez,

Δεν υπάρχουν σχόλια: