Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010

Η ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 - Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΛΙΑΡΕΛΗ

Δεν ξέρουμε τι ακριβώς συνέβη αλλά η κινητοποίηση όλων μας έβαλε μυαλό στον ΑΝΤ1 ο οποίος εχτές δεν είχε την ελληνική σημαία χωρίς σταυρό να κυματίζει.

Τα παραμυθιάσματα περί χαλασμένου συστήματος υπολογιστών, η προσπάθεια να πείσουν ότι το σήμα στον πρώτο γύρο των εκλογών δεν ήταν η σημαία κλπ κλπ δεν έπεισαν κανέναν από τους εκατοντάδες που επικοινώνησαν με τον σταθμό και διαμαρτυρήθηκαν έντονα.

Μέχρι και στον σταθμό πήγαν αναγνώστες μας και συνεχώς ώρες επί ωρών οι υπεύθυνοι ήταν σε "συμβούλια". Αυτό μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε και εμείς. Οι τηλεφωνήτριες μας είπαν να πούμε τα παράπονά μας στον διευθυντή ειδήσεων του σταθμού κ. Στρατή Λιαρέλη. Αυτό προσπαθήσαμε να πράξουμε.

Έλα όμως πως και σε εμάς έλεγαν συνεχώς πως είναι σε συμβούλιο και απασχολημένος ο κ. Λιαρέλης. Δεν γίνεται να είναι όλη μέρα, όλο το απόγευμα και όλο το βράδυ...καταλαβαίνουμε πως δεν ήθελε ένα ραντεβού μαζί μας γιατί θα ερχόταν σε δύσκολη θέση.

Κάποια στιγμή καταφέραμε να επικοινωνήσουμε με την γραμματέα του κ. Λιαρέλη. Μας έδωσε το e-mail της και πας παρότρυνε να γράψουμε διαβεβαιώνοντάς μας ότι θα το μεταφέρει στον ανώτερό της. Αυτό και πράξαμε...απάντηση βέβαια δεν πήραμε αλλά το γεγονός ότι απουσίαζε το σηματάκι που πρόσβαλλε την Ελλάδα χτες από τον Αντένα μας δίνει ικανοποίηση.

Είδατε τελικά ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΜΑΣ ΠΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ. Ευχαριστούμε όλους και όλες όσες διαμαρτυρήθηκαν. Να ξέρετε πως ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΔΡΑΝΕΙΣ.

Παραθέτουμε την επιστολή μας προς τον κ. Λιαρέλη.

Αγαπητέ κ. Λιαρέλη,

Έχοντας εκτιμήσει ιδιαίτερα την μέχρι τώρα πορεία σας, η οποία, δεν είχε σχέση με τα ύποπτα εθνομηδενιστικά σενάρια τα οποία προωθούνται ακόμα και θεσμικά εις βάρος της πατρίδας μας, επιδιώξαμε να έλθουμε σε επικοινωνία μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσουμε για την ατυχή αφαίρεση του Σταυρού από την Ελληνική Σημαία του Αντέννα το βράδυ των εκλογών.

Οι υφιστάμενοί σας, ως όφειλαν, επεδίωξαν είτε να αποκρύψουν το γεγονός από εσάς, είτε να κρύψουν εσάς από εμάς.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν είστε μέτοχος όλης αυτής της διαδικασίας, η οποία με επίκεντρο την αλλοίωση και την προσβολή του εθνικού μας συμβόλου μας λυπεί, και μας βάζει σε υποψίες, και οριακά τείνει να μας οδηγήσει σε αμφιβολία για την μέχρι ως τώρα άποψη που είχαμε για εσάς προσωπικά.

«Επειδή το πρόσωπο είναι σπαθί» θεωρούμε ότι μία προσωπική επικοινωνία μαζί σας θα μπορούσε να άρει την παρεξήγηση την οποία δημιούργησε η από λάθος – θέλουμε να πιστεύουμε – προσβολή του εθνικού μας συμβόλου, κάτι το οποίο διαπιστώσαμε από τα εκατοντάδες μέιλ διαμαρτυρίας τα οποία λάβαμε γι αυτό το θέμα.

Περιμένουμε να ορίσετε εσείς την ώρα και την στιγμή όπου θα μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας, εκ μέρους όλων των Ελλήνων που ανησυχούν και προσεβλήθησαν από την άστοχη αυτή ενέργεια.

Φιλικά

Ιστολόγιο Hellenicrevenge

Όλο το χρονικό μπορείτε να το διαβάσετε εδώ:

ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΥΡΟ Η ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ - ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ!

ο ΑΝΤ1 και η Ελληνική σημαία χωρίς τον σταυρό - ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ (ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Μήνυμα προς τον Αντέννα

κράτος... ανοχής! Ντροπή στον ΑΝΤ1

ΕΒΑΛΕ ΜΥΑΛΟ Ο ΑΝΤΕΝΝΑ Η ΦΟΒΗΘΗΚΕ;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Μίνωας Κυριακού είναι εβραικής καταγωγής και ο Λιαρέλης έμισθος υπηρέτης.