Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2010

ΑΣ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΙ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΣ - ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ!


Aγαπητοί συνΈλληνες,

Η Ελλάδα δέχεται οργανωμένη, πολύμορφη, πολυεπίπεδη,ύπουλη και κυρίως αδίστακτη επίθεση. Όσοι ενημερώνονται απο το διαδίκτυο, όσο ακόμα το επιτρέπουν, το νοιώθουν και το βλέπουν.

Και ο κόσμος το έχει ψυλλιαστεί, αλλά δεν έχει όλη την εικόνα.

Εκεί που μπορούμε να επιτύχουμε την επιτακτικά επείγουσα αναγκαία αφύπνιση του κόσμου είναι κυρίως η με κάθε τρόπο πρόσβαση στις συνεδριάσεις των Συλλόγων Γονέων και κηδεμόνων και η έκθεση ολόκληρης της εικόνας (εμφάνιση του Δούρειου Ίππου της λαθρομετανάστευσης) σε σχέση με το μέλλον. ΜΕ την ευκαιρία δε αυτή, και τον ρόλο των Μ.Μ.Ε. Βγάλτε τους απο το κουτί.

Αχρηστεύουμε έτσι τα 2 πιο επικίνδυνα όπλα τους. Ειδικά το 2ο που είναι μαζικής καταστροφής. Οι γονείς και κηδεμόνες είναι η κρίσιμη μάζα που μπορεί να οργανωθεί και έχει κάθε λόγο να αντισταθεί και να προστατεύσει το μέλλον των παιδιών τους.Το έχουμε ξανακάνει πολλές φορές σ' αυτό τον τόπο και όπου και να κοιτάξεις στο θυμίζει. Οι αρχέτυπες εικόνες είναι ζωντανές.

Άς συν-ταχθούμε στο χρέος και ας είμαστε όλοι έτοιμοι στην ώρα μας, όπως ο ήλιος το πρωϊ. Και αυτό μόνο γλέντι μπορεί να είναι, και μάλιστα μοναδικό.

(σχόλιο του Οδυσσέα

εδώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: