Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2010

ΛΑΘΡΟΙΡΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΦΟΥ ΧΟΡΤΑΣΕ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΦΥΛΟΥ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ...ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ!

Σε εκκρεμότητα παραμένει εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο αίτημα Ιρανού πολιτικού πρόσφυγα στην Κύπρο, όπως το κράτος του καταβάλει τα χρήματα που χρειάζονται ώστε να υποβληθεί σε εγχείρηση… αλλαγής φύλου.

Με την συμπαράσταση του ΚΙΣΑ αλλά και με έκθεση της Επιτρόπου Διοίκησης Ηλιάνας Νικολάου η οποία καλεί το Υπουργείο Υγείας να στείλει τον συγκεκριμένο Ιρανό στο εξωτερικό για ικανοποίηση του αιτήματος του, η όλη υπόθεση προκαλεί .

Οι πιέσεις που υπάρχουν προς την κατεύθυνση του Υπουργείου Υγείας τόσο από την Επ. Διοίκησης, όσο και από το ΚΙΣΑ είναι αφόρητες, αφού στοίβες είναι οι επιστολές που υπάρχουν ώστε αυτό το αίτημα να ικανοποιηθεί άμεσα, με δαπάνες από τα κρατικά ταμεία.

Παρά τις δικαιολογημένες αντιστάσεις που υπάρχουν στο Υπουργείο Υγείας γιατί αλλοίμονο εάν ικανοποιηθούν τώρα και τέτοια αιτήματα, φαίνεται πως ο συγκεκριμένος Ιρανός πρέπει να έχει άλλη πολιτική στήριξη αφού το αίτημα του ενώ θα έπρεπε άμεσα να απορριφθεί και να σταλεί στον κάλαθο των αχρήστων, αυτό παραμένει ανοικτό και συντηρείται από τις Υπηρεσίες του κράτους.

Κι εμείς θέτουμε εύλογα ερωτήματα προς την κυβέρνηση:

1. Θα ικανοποιήσετε τον Ιρανό να αλλάξει φύλο με χρήματα του κράτους; Εκτός κι αν η Ευρωπαϊκή Ένωση διαθέτει «κονδύλια» για τέτοιες περιπτώσεις και ζητήσετε να τα πάρετε.

2. Το γεγονός πως το αίτημα δεν έχει απορριφθεί, μήπως εντάσσεται στο πλαίσιο της ανθρωπιστικής βοήθειας που προσφέρει το κράτος προς τους πολιτικούς πρόσφυγες;

3. Ζητήσατε εξηγήσεις για τη στάση της Επιτρόπου Διοίκησης, η οποία με την Έκθεση της ούτε λίγο ούτε πολύ ζητεί την μεταφορά του ανθρώπου αυτού στο εξωτερικό για ικανοποίηση του αιτήματος του, καλώντας το κράτος να δαπανήσει χιλιάδες ευρώ ώστε να μην κακοφανήσουμε τον Ιρανό;

4. Εάν ικανοποιηθεί το αίτημα του συγκεκριμένου Ιρανού, όπως ζητεί η Επίτροπος Διοίκησης, θα ενεργήσετε με ανάλογο τρόπο και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις;

Ελπίζουμε το θέμα να το πάρει η Βουλή και τάχιστα και δώσει ένα τέλος γιατί η κατάσταση έχει παραγίνει…

Διαφορετικά, ομοφυλόφιλοι μουσουλμάνοι ανά τον κόσμο, ενωθείτε και κοπιάστε στην Κύπρο, παρέχει δωρεάν εγχειρήσεις αλλαγής φύλου.

http://pontiki.com.cy
eglimatikotita

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΟ

- - - - - - - -

ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟ ΣΑΟΥΔΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΑ
From HEIL GAP

φωτογραφια απο το
http://4.bp.blogspot.com/_QfVWU-2pVL4/TO8IuAIybSI/AAAAAAAAQCE/LWQjAoQ7rv4/s1600/iran-chop-off-hand-stamp-postage.jpgΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ; Ένα καλό και σπάνιο ΚΟΜΜΑΤΙ , ασφράγιστο .
…..Κατά την περίοδο αναφοράς που εξακολουθούν να δηλώνουν ότι όσοι αποστατούν από το Ισλάμ θα πρέπει να θανατωθούν, εάν δεν μετανοούν εντός τριών ημερών από την προειδοποίηση τους και ότι η προδοσία είναι ένα μόνιμο χαρακτηριστικό των μη-μουσουλμάνων, ιδιαίτερα των Εβραίων ». ………

Αυτό ενώ μουσουλμάνοι και δυτικοί μετριοπαθείς ~ προσπαθούν να μας πείσουν όλους ότι δεν υπάρχει καταναγκασμός στο Ισλάμ!
Μήπως οι Σαουδάραβες έχουν λάθος αντίληψη περί του Ισλάμ και ειλικρινές μετριοπαθείς δυτικοί επιδοτούμενοι ισλαμολαγνοι ξέρουν καλύτερα - για σκέψου –

φωτογραφια απο το
http://4.bp.blogspot.com/_QfVWU-2pVL4/TO8IlSId2sI/AAAAAAAAQCA/2pAFAgghLzI/s200/swordofislam-beheading.jpgΩ η ευδαιμονία της συμμόρφωσης!

Αναρωτιέμαι πού είναι ~ άραγε οι άνθρωποι που κόβουν τα κεφάλια εδώ γύρω;
Εκεί πέρα στην Πλατεία! Των Κοπτών
Είναι και στον τουριστικό χάρτη;
Θα θέλαμε πολύ να πάμε εκεί!Σαουδικο τουριστικό σύνθημα = Aν Δεν Σας Δώσουμε Το Κεφάλι Σας Στο Χέρι = Να Μας Ξανά- Επισπευτείτε . στο όνομα του Αλλάχ ...

Μήπως , και ο ΓΑΠας στο πρόγραμμα του αθλιοτάτου κόμματος του έχει σχέδια για κάποια παρεμφερή πλατεία εδώ προς εξυπηρέτηση των θρησκευτικών καθηκόντων των ΛΑΘΡΟ-ελληνοποιηθεντων του .

Ξέρω γω , Την πλατεία των πεσμένων κεφαλιών , η των απολεσθέντων χειρών , η την πλατεία κουτσομητη , κουτσοχέρη τέλος πάντων που ταιριάζει και στο κόμμα .?

Να πεδίον λαμπρό για τους νεοεκλεγέντας δημάρχους μας .

Η μεγάλη πλάκα θα είναι , αυτό να είναι αίτημα και των αλβανών μουσουλμάνων . χα , χα ,χα
Ε τότε δεν θα μπορέσουμε και να τους το αρνηθούμε
Χα, χα, χα

HEIL GAP (or mind the GAP) Ιt’s up to you