Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2010

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!

Προφητική προσφώνηση;

ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ
http://tolimeri.blogspot.com/2010/11/blog-post_4960.html

.....
ΜΠΟΥΡ ..ΜΠΟΥΡ ..ΜΠΟΥΡ ..

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ EΛΛHNIKO ΣYNTAΓMA KAI TOΝ ΕΛΛHNIKO ΠOINIKO KΩΔIKΑ

Ελληνικό Σύνταγμα

ΜΠΟΥΡ ..ΜΠΟΥΡ ..ΜΠΟΥΡ ..

Άρθρον 85 του Ελληνικού Συντάγματος περί απολύτου ευθύνης της Κυβερνήσεως δια «πράξεις ή παραλείψεις της».

Tα μέλη τoυ Yπoυργικoύ Συμβoυλίoυ, καθώς και oι Yφυπoυργoί είναι συλλoγικώς υπεύθυνoι για τη γενική πoλιτική της Kυβέρνησης και καθένας από αυτoύς για τις πράξεις ή παραλείψεις της αρμoδιότητάς τoυ, σύμφωνα με τις διατάξεις των νόμων για την ευθύνη των Yπoυργών. Σε καμία περίπτωση η έγγραφη ή πρoφoρική εντoλή τoυ Πρoέδρoυ της Δημoκρατίας δεν απαλλάσσει τoυς Yπoυργoύς και τoυς Yφυπoυργoύς από την ευθύνη τoυς.

Ποινικός κώδιξ –Κεφάλαιον 2, Προδοσία της Χώρας

Αρθρον 138 του Ποινικού Κώδικος περί Συνενοχής Ελληνικής Κυβερνήσεως σε επιβουλή της Ακαιραιότητος της Χώρας:

«¨Οποιος επιχειρεί να αποσπάσει από το Ελληνικό Κράτος έδαφος που ανήκει σε αυτό, ή να συγχωνεύσει έδαφος που ανήκει στο Ελληνικό Κράτος σε άλλη πολιτεία, τιμωρείται με θάνατο, (Επιβουλή εναντίον Ελληνικής εδαφικής ακαιραιότητος από Αλβανία, Σκόπια, Βουλγαρία, ώς μέλη διμερών αμυντοεπιθετικών συμφωνων με Τουρκία)

Ἀρθρον 144 του Ποινικού Κώδικος περί Υποστήριξ:εως της πολεμικής δυνάμεως του εχθρού:

«Όποιος σχετικά με πόλεμο που ξέσπασε, ή που επίκειται κατά της Ελληνικής πολιτείας ενεργεί παράνομα και εν γνώσει, με τρόπο που μπορεί να ενισχύσει τις Πολεμικές Δυνάμεις του εχθρού, ή να βλάψει τις Πολεμικές Δυνάμεις της Ελληνικής Πολιτείας ή των Συμμάχων της, τιμωρείται με ποινή θανάτου ή με ισόβεια κάθειρξη»

Ἀρθρον 151 του Ποινικού Κώδικος περί Καταχρήσεως πληρεξουσιότητας:

«Οποιος ώς πληρεξούσιος του Ελληνικού Κράτους ή συμμάχου του, διεξάγει με κάποια άλλη κυβέρνηση υποθέσεις του εντολέα του (του Ελληνικού Λαού) με πρόθεση κατά τέτοιο τρόπο που να μπορεί να προκύψει βλάβη γιά τον εντολέα, τιμωρείται με κάθειρξη.

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΙΣ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ

«Επισημαίνουμε εις τους αξιωματικούς του Στρατού, των Σωμάτων Ασφαλείας, και του Δικαστικού Σώματος.

Ότι η τήρησις του Ορκου του Στρατιωτικού, του αστυνομικού και τοτ Δικαστικού, υπερβαίνει κάθε διαταγή «όταν η διοίκησις βιάζει, αθετεί, καταφρονεί τα δίκαια του λαού και δεν εισακούει τα παράπονά του, το να κάμει τότε ο λαός, ή κάθε μέρος του λαού επανάστασιν, να αρπάζει τα άρματα και να τιμωρήσει τους τυράννους του, είναι το πλέον ιερόν από όλα τα δίκαια του και το πλέον απαραίτητο από όλα τα χρέη του»

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΡΘΡΟΝ 120.4

«Η τήρησις του Συντάγματος επαφίεται εις τον πατριωτισμόν των Ελλήνων που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσον εναντίον οιυδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει δια της βίας»

πηγη ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ
HEIL GAP

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το αρθρο ειναι υποστηρικτικο του εποικισμου,περιπου μας λεει οτι πρεπει να τον αποδεχτουμε αμαχητι και να τους ταιζουμε τζαμπα,αδιαφορει για την γεωστρατηγικη σκοπιμοτητα,δεν λενε βεβαια οι προδοτες του ελιαμεπ τιποτα για ευθυνη της ε. ενωσης να παρει ολους αυτους στις χωρες μελη ανα μεγεθος και αεπ αναλογικα,ουτε λεει τιποτα για τις κολλητικες ασθενειες τυπου ηπατητιδα,φθισικια ,λοιμωδη αλλα μονο για καρκινο για να τους λυπηθει ο αναγνωστης ελλην...στο τελος μαλιστα λενε ψεματα για το κοστος στις υποδομες μας αναφεροντας ενα αστειο ποσο εκτος πραγματικοτητας,μην υπολογιζοντας και τους ψευτονομιμους που δεν καταβαλλουν ευρω στα ταμεια...

αλλα τι περιμενουμε απο το ελιαμεπ?σε καθε μεθοδευση των αγορων εναντια στην ελληνικη κοινωνια,ειτε εθνικα θεματα,ειτε οικονομικα,κοινωνικα, πρωτοστατει αυτο το οργανο "επιστημονων"-δωσιλογων του νεοναζι καθεστωτος.Αργα η γρηγορα ομως οταν η παγκοσμιοτητα του διεθνους εμποριου και οι αντιαξιες τους καταρρευσουν,αυτοι θα εχουν μια δικη αναλογη της νυρεμβεργης για εγκληματα πολεμου δηλαδη μεταξυ αλλων για συνεργια σε εθνοκαθαρση ,εποικισμο και συνωμοσια (πολιτικη,εθνικη,οικονομικη,πολιτισμικη)
εις βαρος του λαου μας.

Πρώτη επιλογή η Αθήνα.Οι λαθρομετανάστες την προτιμούν ως τόπο «εγκατάστασης»
Της Μαριας Δεληθαναση
news.kathimerini.gr
Η έλευση λαθρομεταναστών στην Ελλάδα -και στην Ευρώπη- δεν θα σταματήσει. Οι διαδρομές συνεχώς μεταβάλλονται και τα δίκτυα πληρώνονται μόνον όταν ο/η αλλοδαπός βρεθεί ελεύθερος σε ελληνικό έδαφος, κατά προτίμηση στην Αθήνα και κατά δεύτερον στη Θεσσαλονίκη. Οι απόπειρες λοιπόν είναι διαρκείς έως ότου ο αλλοδαπός εισέλθει επιτυχώς στη χώρα. Αυτό διαπιστώνεται από τον ερευνητή του ΕΛΙΑΜΕΠ κ. Θάνο Μαρούκη σε έρευνα του προγράμματος clandestino της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Στην Αθήνα κυκλοφορούν «χωρίς χαρτιά» χιλιάδες άνθρωποι προερχόμενοι από Αφγανιστάν, Ιράκ, Σομαλία, Πακιστάν, Μπαγκλαντές, Σουδάν, Μαρόκο, Αλγερία, Σενεγάλη, Γουϊνέα, επισημαίνουν, ως ανεξάρτητοι εμπειρογνώμονες του Γραφείου ΟΗΕ για την Καταπολέμηση του Οργανωμένου Εγκλήματος, ο κ. Μαρούκης και η κ. Αννα Τριανταφυλλίδου, ερευνήτρια του ΕΛΙΑΜΕΠ.

Μπορεί η Frontex να επιτηρεί 12,5 επίμαχα χιλιόμετρα στον Εβρο, όμως η εισροή συνεχίζεται -αν και σε πολύ μικρότερους αριθμούς- από τη θάλασσα (με ακριβότερο αντίτιμο), ενώ εναλλακτικοί δρόμοι έχουν αναπτυχθεί σε άλλα σημεία των βορείων συνόρων (Δυτική και Κεντρική Μακεδονία), και μέσω Βαλκανίων.

Την ίδια ώρα, η δράση κυκλωμάτων έχει «ριζώσει» σε χωριά της Τουρκίας και του Ιράν στηρίζοντάς τα οικονομικά, ενώ έχει αποκτήσει «κοιτίδες» και σε τοπικές κοινωνίες που συνδέονται με την ελληνο-αλβανική μαφία στην Ελλάδα. Αυτό το πλέγμα συμφερόντων και διασυνδέσεων, σημειώνεται, μπορεί να αντιμετωπισθεί μόνο με «μια κοινή ευρωπαϊκή εξωτερική πολιτική που θα συμβάλλει στην ανάπτυξη και την πολιτική σταθερότητα των χωρών αυτών». Με την άφιξή τους στην Ελλάδα, όσοι συλλαμβάνονται ή παραδίδονται στην αστυνομία, κρατούνται σε τμήματα συνοριακής φύλαξης ή κέντρα κράτησης. Οταν αφήνονται ελεύθεροι, ταξιδεύουν κυρίως στην Αθήνα όπου δεν έχουν πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ακόμη και όταν πάσχουν από χρόνιες παθήσεις όπως διαβήτη και άσθμα. Διστάζουν να ζητήσουν βοήθεια στα νοσοκομεία λόγω της μη νόμιμης παραμονής τους και του φόβου σύλληψής τους, οπότε περιορίζουν στο ελάχιστο τις μετακινήσεις τους. Οταν έχουν πρόβλημα υγείας προσπαθούν καταρχήν να βρουν λύση μόνοι τους. Στην έρευνα των Θ. Μαρούκη και Μαρίνας Νικόλοβα για την Υπηρεσία Θεμελιωδών Δικαιωμάτων (FRIM) του Ευρωκοινοβουλίου, καταγράφεται η περίπτωση γυναίκας «χωρίς χαρτιά» που πήγε σε νοσοκομείο όπου και ξεψύχησε, όταν ο καρκίνος από τον οποίον έπασχε ήταν σε τελευταίο στάδιο. Καταγράφονται ακόμα, αποβολές στο σπίτι από εγκύους (κυρίως Αφγανές) που έχουν φοβηθεί να πάνε σε νοσοκομείο. Η ετήσια επιβάρυνση για το υπουργείο Υγείας, από νοσηλεία λαθρομεταναστών, εκτιμάται σε πέντε εκατομμύρια ευρώ.