Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2010

ΦΑΚΕΛΟΣ EURABIA - ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΗ (ΜΕΡΟΣ1)

Πάμε Ελλάδα ;
Ο Θεός να ευλογεί την Ελλάδα!

ΦΑΚΕΛΟΣ EURABIA

From HEIL GAP

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΗ
( ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΞΕΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ 32 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ )

ΕΛΛΑΔΑ: Οργισμένοι κατοίκους εκσφενδόνισαν αυγά και ύβρεις σε μουσουλμάνους στους δρόμους της Αθήνας -
Φυλλάδια με τα σχέδια των χοίρων - ζώο που θεωρούνται ακάθαρτο στο Ισλάμ - ήταν διασκορπισμένα σε όλη την πλατεία.


Δεκάδες κάτοικοι την Τρίτη εκσφενδόνισαν αυγά και χλεύασαν εκατοντάδες μουσουλμάνους μετανάστες που συγκεντρώθηκαν για προσευχή σε μια πλατεία στο κέντρο της Αθήνας, με την ευκαιρία της γιορτής του Eid al-Adha. Ενώ οι μουσουλμάνοι, που προστατεύονται από τα κλομπ της αστυνομίας προσεύχονταν, οι κάτοικοι τους εξαπέλυαν προσβολές από τα μπαλκόνια τους ,ανεμίζοντας ελληνικές σημαίες.
. .
November 17, 2010 17 Νοεμβρίου του 2010

32 Comments 32 σχόλια
1. Σχόλιο από Ruth C....n στις 17 Νοέμβρη 2010 13:09
Πάμε Ελλάδα , πάμε, να απαλλαγούμε από αυτά τα ενοχλητικά παράσιτα πριν μας καταπιούν όλους μας .. καλό για τους Έλληνες ανοίξουν το δρόμο και να ξυπνήσουν τον ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΝΕΚΡΟ PC WORLD. . .

1. Σχόλιο από ΝΙΚΑ-ΗΠΑ στις 17 Νοέμβρη 2010 13:41
Οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν γνωρίζουν την ιστορία της Ελλάδα και της Ανατολικής Ευρώπης.. Χριστιανικές κοινωνίες της Ανατολικής Ευρώπης έζησαν υπό την κυριαρχία των Οθωμανών για πολλούς αιώνες. Η Ελλάδα κέρδισε την ανεξαρτησία της από την Οθωμανική Αυτοκρατορία το 1825 μετά από 400 χρόνια καταπίεσης.. Η σκληρότητα ..... Αυτό ήταν το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα. Θυμηθείτε Ελλάδα δεν ήταν πάρα η πολιτιστική καρδιά της Ανατολικής Χριστιανοσύνης, αν οι Τούρκοι κατάφερναν να εξαφανίσουν τον χριστιανικό πολιτισμό στην Ελλάδα, θα είχαν σημειώσει πολύ μεγάλη νίκη στην προσπάθειά τους για παγκόσμια πολιτιστική κυριαρχία……Ανάμεσα στις φρικτές πρακτικές των Τούρκων ήταν η φυσική ανασκολοπισμός του ανθρώπου ξεκινώντας από τον καβάλο και διατρέχει εσωτερικά το σώμα του μέχρι να βγήκε από το λαιμό. ( ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΑΡΕ ΚΥΡΙΕ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ.) Αυτό το φτωχό θύμα στη συνέχεια θα εκτεθεί στα στοιχεία της φύσης για να πεθάνει έναν αγωνιώδη θάνατο. Οι άνθρωποι που πίστευαν ανοιχτά στον χριστιανισμό τους διαφέροντας των dhmmi κανόνων που υπέστησαν αυτή τη μοίρα, καθώς ο καθένας που επαναστάτησε κατά της οθωμανικής κυριαρχίας. Στους επαναστάτες αφαιρούσαν με μαχαίρι το δέρμα και μετά τους εξέθεταν όπως τους είχαν καταντήσει στα στοιχεία της φύσης για να πεθάνουν . ( ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΓΝΟΟΥΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ)

Μετά την ελληνική επανάσταση, οι περισσότεροι μουσουλμάνοι έφυγαν από την Ελλάδα και μετεφέρθησαν στην Τουρκία, οι χριστιανοί της Τουρκία εγκαταστάθηκαν στην Ελλάδα. Μετά την έντονη, μακραίωνη σκληρότητα τω Οθωμανών , δεν ήθελαν οι Έλληνες Μουσουλμάνους πια στη χώρα τους. Θυμηθείτε η Σαουδική Αραβία μπορεί να επιβάλει πολιτιστικό μονοπώλιο στον υπόλοιπο κόσμο και πρέπει να το σεβαστούμε, ΜΟΝΑΧΑ που οι χριστιανοί και οι υπόλοιποι μη-μουσουλμάνοι λένε ότι είναι άδικο να φιλοξενήσουν έναν πληθυσμό που είναι εχθρικός προς τον ίδιο τον πυρήνα του δικού τους πολιτισμού. Για να απεδείχθη η σκληρότητα του οθωμανικού πολιτισμού,... .... Το Ισλάμ είναι μια παρασιτική νοοτροπία, τρέφεται από τους ανώτερους πολιτιστικά κατεκτημένους λαούς . Κρατήστε αυτό κατά νου. Αν και έχει περάσει πολύς καιρός από το 1825 και 1922 , υπάρχουν λίγοι Έλληνες, που μπορούν να σας πουν για συγγενείς που υπέφεραν φρικτά υπό οθωμανική κυριαρχία. Και πάλι, η Τουρκία θα θελήσει να χτυπήσει τους λίγους χριστιανούς που ζουν εκεί,..... και ο νεοταξικος κόσμος θα προσπαθήσει να ντροπιάσει την Ελλάδα απλά δίνοντας ελευθερία στους μουσουλμάνους που ποτέ δεν σταμάτησαν, ελπίζοντας να καταστρέψουν τον ελληνικό πολιτισμό, καθώς και την κουλτούρα όλων των χριστιανών. Θυμηθείτε την Καινή Διαθήκη γράφτηκε σε μια μορφή ελληνικών και του ελληνικού πολιτισμού ως εκ τούτου μια αποθήκη των γνώσεων της Καινής Διαθήκης.

1. Σχόλιο από ba....k..lam στις 17 Νοεμβρίου 2010 13:49
Ευχαριστώ για το Νίκα. Αλλά θα ήθελα να ρωτήσω, υπό το φως αυτής της ιστορίας, γιατί η Ελλάδα επιτρέπει στους Μουσουλμάνους να μεταναστεύσουν εκεί τώρα;

1. Σχόλιο από F..d Fl....ne στις 17 Νοέμβρη του 2010 15:07
BNI .... Μπορεί να είναι ότι ήταν ένας όρος για ένταξη τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση να επιτρέψουν εγκατάσταση μουσουλμάνων στην Ελλάδα, αλλά μπορώ να σας πω ότι πέρασα τέσσερα χρόνια εκεί στις αρχές της δεκαετίας του '70 και ποτέ δεν βρηκα ούτε ένα μουσουλμάνο στην Ελλάδα.. Οι Έλληνες μισούν τους Τούρκους, με πάθος.
1. Σχόλιο από ευρωπαϊκούς στις 17 Νοέμβρη 2010 15:25

Τώρα, αυτά τα μουσουλμανικά παράσιτα ξέρω τι αισθάνονται για να ζουν με το φόβο και την απειλή της βίας!
Η ίδια η βία αυτών των ζώων των μουσουλμάνων οδήγησε στο μουσουλμανικό πιάτο λαούς όπως τους Χριστιανούς , τις χώρες των Σιχ και Βουδιστές.
Ο Θεός να ευλογεί την Ελλάδα!
Ζήτω η Ελλάδα!

1. Σχόλιο από μη ανοχή για τους μουσουλμάνους στις 17 του Νοέμβρη 2010 15:38
Τι κρίμα για τα καλά τα αυγά .. Θα έπρεπε να έχουν ρίξει χειροβομβίδες αντ. 'αυτών . Και στην αστυνομία τα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ για την προστασία στους τρομοκράτες!
1. Σχόλιο από μη ανοχή για τους μουσουλμάνους στις 17 του Νοέμβρη 2010 15:38
. Η αντίδραση στην ισλαμική υπεροχή ΜΟΛΙΣ έχει μόλις αρχίσει.
Σύντομα οι δρόμοι όπου ρατσιστικές μουσουλμανικές διαδηλώσεις προσευχής όπου και αν πραγματοποιούνται (Θάνατος) στην Αμερική θα είναι γεμάτοι από ούρα σκύλου και το αίμα των χοίρων. Πάντα να έχετε μαζί μπέικον.

1. Σχόλιο από ba...k...am στις 17 Νοεμβρίου 2010 16:08
Φρεντ, αχ ναι, η Ευρωπαϊκή Ένωση. Ακούγεται λίγο έως πολύ καλό.

1. Σχόλιο από pe...1 στις 17 Νοέμβρη 2010 16:20
Καλή ερώτηση, BNI,
Γιατί να θέλουν στην Ελλάδα Moz (μουσουλμάνους) μετανάστες μετά από 500 χρόνια καταπίεσης, του βιασμού και της γενοκτονίας;

1. Σχόλιο από Dr.... στις 17 Νοέμβρη 2010 17:58
Καθάρματα μουσουλμάνοι σκυλαραπαδες αιγύπτιοι φάτε σκατά από μια πράξη ανυπακοής, της μισαλλοδοξίας, και επί τη χονδρική πώληση σκατά-ανάδευμενα . Άντε Πηγαίνετε Έλληνες , γι αυτό δώστε σε αυτές τις ΡΟΜΠΕΣ (κελεμπίες) ένα όμορφο μπουρλότο .
Δείξτε τους σε ποιανού την χωρα μέσα ευρίσκονται..
Greek Defence League…yee haa.. Ελληνικη Άμυντικη συμμαχια ... Yee haa ..
1. Σχόλιο από wa....s στις 17 του Νοεμβρίου 2010 18:50
Έτσι μπορεί να είναι ότι η κομμουνιστική ΕΕ θα πεθάνει από έναν θάνατο που πολλοί περίμεναν τόσο καιρό..
1. 1. Σχόλιο από μισ...ς άπιστος στις 17 Νοέμβρη 2010 19:10

4. Ελάτε βρε σεις Έλληνες, πρώτα τα αυγά και στη συνέχεια το λίπος. Χοίρου .. Πνίξτε τα θλιβερά καθάρματα σε ούρα χοίρου.. Δείξτε τους ποιος ευρίσκεται στην χώρα ποιου και αν βρίσκονταν μέχρι τώρα αλλά δεν θα γίνουν άλλο ανεκτοί ..ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ή ακόμη καλύτερα, ΚΑΨΤΕ ΤΟΥΣ σαν τα ποντίκια .
5.
6. 1. Σχόλιο: L....m βρέθηκε στις 17 Νοεμβρίου, 2010 19:11
7. Αφήστε τους να πάνε βυθισθουν στα σκατά τους κάπου αλλού, τα γαμημένα παράσιτα
1. Σχόλιο από Sh.....es R.......n στις 17 Νοεμβρίου 2010 21:00
ΝΙΚΑ, ανασκολοπισμός ήταν, δυστυχώς, όχι μόνο εφαρμόζουν οι πισινοι.Χάρη στον Ιρλανδό Bram Stoker, οι περισσότεροι δυτικοί σήμερα γνωρίζουμε για τον πρίγκιπα της Τρανσυλβανίας Βλαντ Τέπες Δράκουλα έμπνευσή του πιθανότατα προήλθε από τους Τούρκους, που επίσης μισούσε με πάθος. Αυτός και ο αδελφός του επί σειρά ετών στην τουρκική αιχμαλωσία, όπως τα παιδιά. Πιθανότατα εκεί έμαθε για την πρακτική αυτή. Και ανασκολοπίζοντας τις χιλιάδες των τούρκων εισβολέων σε λιβάδια που μέχρι και σήμερα λάμπουν την νύκτα από το φώσφορο των οστών τους , κατάφερε ώστε το όνομα ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ να γίνει ο φόβος και ο τρόμος του Ισλάμ ... Οι πρόγονοί μας όταν υπάρχει τέτοιος πόνος φωλιασμένος για τους Σουηδούς, πως ο βασιλιάς προβλέπει ακόμη και η ιδέα της αλλαγής των συνορων μας και την ένωση μας με τις άλλες χώρες της Βαλτικής. ΔΗΛΑΔΗ τι θέλει να φτιάξει έναν ωμό κιμά από κατοίκους της Βαλτικής . Περισσότεροι από 350 χρόνια αργότερα, πολλοί από εμάς έχουν ακόμα διπλή πίστη , τόσο στη Σουηδία και τη Δανία. Έτσι, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ κοινωνική μηχανική της εποχής μας τελικά θα αποτύχει στην προσπάθειά της να οικοδομήσει μια παγκόσμια πολυπολιτισμική ουτοπία.. Δεν είναι δυνατόν να καταστείλει εθνοτικες προελεύσεις, ακόμη και αν χρειαστούν αιώνες προσπάθειας.

9. 1. 9:04 PM Σχόλιο από JO στις 17 Νοεμβρίου, 2010 21:04
Και εγώ σκέφτηκα ότι ήταν μια σπατάλη των αυγών - Τι, δεν έχει πέτρες στην Ελλάδα;. Ποτέ δεν σκέφτηκα για την Ελλάδα ότι θα είναι η πρώτη χώρα που θα κλωτσήσει έξω τους μουσουλμάνους, αλλά hey, έχουν περισσότερους λόγους από αυτούς που απλώς αρκούν για να το κάνουν αυτό .

1. Σχόλιο από ΝΙΚΑ-ΗΠΑ στις 17 Νοέμβρη 2010 21:17
….. Γυμνά γυμνός ... ... Δεν είμαι σίγουρος πώς και γιατί αυτές οι μουσουλμάνοι έφθασαν στην Ελλάδα.. Γνωρίζω ότι υπάρχουν ορεινές περιοχές της βορειοανατολικής Ελλάδα, στην ηπειρωτική Ευρώπη, όπου υπάρχουν παράνομοι μουσουλμάνοι μετανάστες από την Τουρκία και άλλα μέρη προσπαθούν να γλιστρήσουν προς την ΕΕ μέσω του ελληνικού εδάφους. Με εκπλήσσει το γεγονός ότι οι Έλληνες έχουν επιτρέψει οποιαδήποτε μετανάστευση, νόμιμη ή παράνομη, αλλά είναι πιθανό να εξαναγκάζονται να το πράξουν από τους κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.. Δεν ξέρω.
Αμερικανοί πραγματικά πρέπει να διαβάσετε για την πραγματικότητα της οθωμανικής κυριαρχίας.

13. 1. Σχόλιο από ba..........am στις 17 Νοεμβρίου 2010 21:33
ΝΙΚΑ, πολλοί Αμερικανοί έχουν ξυπνήσει και είδαν την αλήθεια για το Ισλάμ. . Η διαμάχη για το τζαμί Ground Zero έχει πονηρεψει τους ανθρώπους για το τι ξεχωρίζει πραγματικά η Cordoba και ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ υπάρχει πια ένα αυξανόμενο κίνημα anti-sharia/anti-Islam σε αυτή τη χώρα. Εύχομαι να ξυπνήσουν και τα αδέλφια μας από πέρα στην Ευρωπη .

C Σχόλιο από F...d F..........ne στις 18 του Νοέμβρη, 2010 12:34 AM
Δεν Θέλω να πιστεύω ότι η αστυνομία ήταν εκεί , ο όχλος με τις κελεμπίες θα σταύρωνε ολόκληρη την ομάδα της .

Συνεχίζεται....

Δεν υπάρχουν σχόλια: