Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2010

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ - ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ - ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΟΚ! ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ "ΙΕΡΕΙΣ" ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΤΡΥΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΕΝΤΡΙΒΗ - ΚΑΡΤΑ (videos)

Η Γνήσια Μονή Εσφιγμένου ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ για την "ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ" , το "ΝΕΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ", τον "ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ" το "ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ" και τους "ΕΣΧΑΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ"....ΑΠΟ ΤΟΝ 2ο ΑΙΩΝΑ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΨΗΦΟΣ ΕΝ ΤΡΙΒΗ κλικ εδώ κι εδώΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΔΩ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ! ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ "ΙΕΡΕΙΣ" ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΤΡΥΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ. ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ!


agiooros.org

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

part 1

Πάμε Ελλάδα ;
Ο Θεός να ευλογεί την Ελλάδα!

ΦΑΚΕΛΟΣ EURABIA

From HEIL GAP

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΗ
( ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΞΕΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ 32 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ )

ΕΛΛΑΔΑ: Οργισμένοι κατοίκους εκσφενδόνισαν αυγά και ύβρεις σε μουσουλμάνους στους δρόμους της Αθήνας -
Φυλλάδια με τα σχέδια των χοίρων - ζώο που θεωρούνται ακάθαρτο στο Ισλάμ - ήταν διασκορπισμένα σε όλη την πλατεία.


ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
φωτογραφία από διαδίκτυο
http://www.worldbulletin.net/images_2/other/muslim-immigrants-pray-during-eid-al-adha-celebrations-in-front-of-athens-university.jpg

Δεκάδες κάτοικοι την Τρίτη εκσφενδόνισαν αυγά και χλεύασαν εκατοντάδες μουσουλμάνους μετανάστες που συγκεντρώθηκαν για προσευχή σε μια πλατεία στο κέντρο της Αθήνας, με την ευκαιρία της γιορτής του Eid al-Adha. Ενώ οι μουσουλμάνοι, που προστατεύονται από τα κλομπ της αστυνομίας προσεύχονταν, οι κάτοικοι τους εξαπέλυαν προσβολές από τα μπαλκόνια τους ,ανεμίζοντας ελληνικές σημαίες.
. .
November 17, 2010 17 Νοεμβρίου του 2010

32 Comments 32 σχόλια
1. Σχόλιο από Ruth C....n στις 17 Νοέμβρη 2010 13:09
Πάμε Ελλάδα , πάμε, να απαλλαγούμε από αυτά τα ενοχλητικά παράσιτα πριν μας καταπιούν όλους μας .. καλό για τους Έλληνες ανοίξουν το δρόμο και να ξυπνήσουν τον ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΝΕΚΡΟ PC WORLD. . .
1. Σχόλιο από ΝΙΚΑ-ΗΠΑ στις 17 Νοέμβρη 2010 13:41
Οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν γνωρίζουν την ιστορία της Ελλάδα και της Ανατολικής Ευρώπης.. Χριστιανικές κοινωνίες της Ανατολικής Ευρώπης έζησαν υπό την κυριαρχία των Οθωμανών για πολλούς αιώνες. Η Ελλάδα κέρδισε την ανεξαρτησία της από την Οθωμανική Αυτοκρατορία το 1825 μετά από 400 χρόνια καταπίεσης.. Η σκληρότητα ..... Αυτό ήταν το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα. Θυμηθείτε Ελλάδα δεν ήταν πάρα η πολιτιστική καρδιά της Ανατολικής Χριστιανοσύνης, αν οι Τούρκοι κατάφερναν να εξαφανίσουν τον χριστιανικό πολιτισμό στην Ελλάδα, θα είχαν σημειώσει πολύ μεγάλη νίκη στην προσπάθειά τους για παγκόσμια πολιτιστική κυριαρχία……Ανάμεσα στις φρικτές πρακτικές των Τούρκων ήταν η φυσική ανασκολοπισμός του ανθρώπου ξεκινώντας από τον καβάλο και διατρέχει εσωτερικά το σώμα του μέχρι να βγήκε από το λαιμό. ( ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΑΡΕ ΚΥΡΙΕ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ.) Αυτό το φτωχό θύμα στη συνέχεια θα εκτεθεί στα στοιχεία της φύσης για να πεθάνει έναν αγωνιώδη θάνατο. Οι άνθρωποι που πίστευαν ανοιχτά στον χριστιανισμό τους διαφέροντας των dhmmi κανόνων που υπέστησαν αυτή τη μοίρα, καθώς ο καθένας που επαναστάτησε κατά της οθωμανικής κυριαρχίας. Στους επαναστάτες αφαιρούσαν με μαχαίρι το δέρμα και μετά τους εξέθεταν όπως τους είχαν καταντήσει στα στοιχεία της φύσης για να πεθάνουν . ( ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΓΝΟΟΥΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ)

Ανώνυμος είπε...

part 2

Μετά την ελληνική επανάσταση, οι περισσότεροι μουσουλμάνοι έφυγαν από την Ελλάδα και μετεφέρθησαν στην Τουρκία, οι χριστιανοί της Τουρκία εγκαταστάθηκαν στην Ελλάδα. Μετά την έντονη, μακραίωνη σκληρότητα τω Οθωμανών , δεν ήθελαν οι Έλληνες Μουσουλμάνους πια στη χώρα τους. Θυμηθείτε η Σαουδική Αραβία μπορεί να επιβάλει πολιτιστικό μονοπώλιο στον υπόλοιπο κόσμο και πρέπει να το σεβαστούμε, ΜΟΝΑΧΑ που οι χριστιανοί και οι υπόλοιποι μη-μουσουλμάνοι λένε ότι είναι άδικο να φιλοξενήσουν έναν πληθυσμό που είναι εχθρικός προς τον ίδιο τον πυρήνα του δικού τους πολιτισμού. Για να απεδείχθη η σκληρότητα του οθωμανικού πολιτισμού,... .... Το Ισλάμ είναι μια παρασιτική νοοτροπία, τρέφεται από τους ανώτερους πολιτιστικά κατεκτημένους λαούς . Κρατήστε αυτό κατά νου. Αν και έχει περάσει πολύς καιρός από το 1825 και 1922 , υπάρχουν λίγοι Έλληνες, που μπορούν να σας πουν για συγγενείς που υπέφεραν φρικτά υπό οθωμανική κυριαρχία. Και πάλι, η Τουρκία θα θελήσει να χτυπήσει τους λίγους χριστιανούς που ζουν εκεί,..... και ο ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΣ κόσμος θα προσπαθήσει να ντροπιάσει την Ελλάδα απλά δίνοντας ελευθερία στους μουσουλμάνους που ποτέ δεν σταμάτησαν, ελπίζοντας να καταστρέψουν τον ελληνικό πολιτισμό, καθώς και την κουλτούρα όλων των χριστιανών. Θυμηθείτε την Καινή Διαθήκη γράφτηκε σε μια μορφή ελληνικών και του ελληνικού πολιτισμού ως εκ τούτου μια αποθήκη των γνώσεων της Καινής Διαθήκης.


1. Σχόλιο από ba....k..lam στις 17 Νοεμβρίου 2010 13:49
Ευχαριστώ για το Νίκα. Αλλά θα ήθελα να ρωτήσω, υπό το φως αυτής της ιστορίας, γιατί η Ελλάδα επιτρέπει στους Μουσουλμάνους να μεταναστεύσουν εκεί τώρα;

φωτογραφια απο διαδικτυο
islam recruit poster
http://home.granderiver.net/~capnjim/mission/islamrecruitposter.jpg


1. Σχόλιο από F..d Fl....ne στις 17 Νοέμβρη του 2010 15:07
BNI .... Μπορεί να είναι ότι ήταν ένας όρος για ένταξη τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση να επιτρέψουν εγκατάσταση μουσουλμάνων στην Ελλάδα, αλλά μπορώ να σας πω ότι πέρασα τέσσερα χρόνια εκεί στις αρχές της δεκαετίας του '70 και ποτέ δεν βρηκα ούτε ένα μουσουλμάνο στην Ελλάδα.. Οι Έλληνες μισούν τους Τούρκους, με πάθος.
1. Σχόλιο από ευρωπαϊκούς στις 17 Νοέμβρη 2010 15:25
Τώρα, αυτά τα μουσουλμανικά παράσιτα ξέρω τι αισθάνονται για να ζουν με το φόβο και την απειλή της βίας!
Η ίδια η βία αυτών των ζώων των μουσουλμάνων οδήγησε στο μουσουλμανικό πιάτο λαούς όπως τους Χριστιανούς , τις χώρες των Σιχ και Βουδιστές.
Ο Θεός να ευλογεί την Ελλάδα!
Ζήτω η Ελλάδα!

1. Σχόλιο από μη ανοχή για τους μουσουλμάνους στις 17 του Νοέμβρη 2010 15:38
Τι κρίμα για τα καλά τα αυγά .. Θα έπρεπε να έχουν ρίξει χειροβομβίδες αντ. 'αυτών . Και στην αστυνομία τα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ για την προστασία στους τρομοκράτες!
1. Σχόλιο από μη ανοχή για τους μουσουλμάνους στις 17 του Νοέμβρη 2010 15:38
. Η αντίδραση στην ισλαμική υπεροχή ΜΟΛΙΣ έχει μόλις αρχίσει.
Σύντομα οι δρόμοι όπου ρατσιστικές μουσουλμανικές διαδηλώσεις προσευχής όπου και αν πραγματοποιούνται (Θάνατος) στην Αμερική θα είναι γεμάτοι από ούρα σκύλου και το αίμα των χοίρων. Πάντα να έχετε μαζί μπέικον.


φωτογραφια απο διαδικτυο
mad_brute
http://www.israpundit.com/2008/wp-content/uploads/2010/03/mad_brute.jpg

Ανώνυμος είπε...

part 3

1. Σχόλιο από ba...k...am στις 17 Νοεμβρίου 2010 16:08
Φρεντ, αχ ναι, η Ευρωπαϊκή Ένωση. Ακούγεται λίγο έως πολύ καλό.

1. Σχόλιο από pe...1 στις 17 Νοέμβρη 2010 16:20
Καλή ερώτηση, BNI,
Γιατί να θέλουν στην Ελλάδα Moz (μουσουλμάνους) μετανάστες μετά από 500 χρόνια καταπίεσης, του βιασμού και της γενοκτονίας;

1. Σχόλιο από Dr.... στις 17 Νοέμβρη 2010 17:58
Καθάρματα μουσουλμάνοι σκυλαραπαδες αιγύπτιοι φάτε σκατά από μια πράξη ανυπακοής, της μισαλλοδοξίας, και επί τη χονδρική πώληση σκατά-ανάδευμενα . Άντε Πηγαίνετε Έλληνες , γι αυτό δώστε σε αυτές τις ΡΟΜΠΕΣ (κελεμπίες) ένα όμορφο μπουρλότο .
Δείξτε τους σε ποιανού την χωρα μέσα ευρίσκονται..
Greek Defence League…yee haa.. Ελληνικη Άμυντικη συμμαχια ... Yee haa ..
1. Σχόλιο από wa....s στις 17 του Νοεμβρίου 2010 18:50
Έτσι μπορεί να είναι ότι η κομμουνιστική ΕΕ θα πεθάνει από έναν θάνατο που πολλοί περίμεναν τόσο καιρό..
1. 1. Σχόλιο από μισ...ς άπιστος στις 17 Νοέμβρη 2010 19:10
2.
3.
4. Ελάτε βρε σεις Έλληνες, πρώτα τα αυγά και στη συνέχεια το λίπος. Χοίρου .. Πνίξτε τα θλιβερά καθάρματα σε ούρα χοίρου.. Δείξτε τους ποιος ευρίσκεται στην χώρα ποιου και αν βρίσκονταν μέχρι τώρα αλλά δεν θα γίνουν άλλο ανεκτοί ..ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ή ακόμη καλύτερα, ΚΑΨΤΕ ΤΟΥΣ σαν τα ποντίκια .
5.
6. 1. Σχόλιο: L....m βρέθηκε στις 17 Νοεμβρίου, 2010 19:11
7. Αφήστε τους να πάνε βυθισθουν στα σκατά τους κάπου αλλού, τα γαμημένα παράσιτα
1. Σχόλιο από Sh.....es R.......n στις 17 Νοεμβρίου 2010 21:00
ΝΙΚΑ, ανασκολοπισμός ήταν, δυστυχώς, όχι μόνο εφαρμόζουν οι πισινοι.Χάρη στον Ιρλανδό Bram Stoker, οι περισσότεροι δυτικοί σήμερα γνωρίζουμε για τον πρίγκιπα της Τρανσυλβανίας Βλαντ Τέπες Δράκουλα έμπνευσή του πιθανότατα προήλθε από τους Τούρκους, που επίσης μισούσε με πάθος. Αυτός και ο αδελφός του επί σειρά ετών στην τουρκική αιχμαλωσία, όπως τα παιδιά. Πιθανότατα εκεί έμαθε για την πρακτική αυτή. Και ανασκολοπίζοντας τις χιλιάδες των τούρκων εισβολέων σε λιβάδια που μέχρι και σήμερα λάμπουν την νύκτα από το φώσφορο των οστών τους , κατάφερε ώστε το όνομα ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ να γίνει ο φόβος και ο τρόμος του Ισλάμ ... Οι πρόγονοί μας όταν υπάρχει τέτοιος πόνος φωλιασμένος για τους Σουηδούς, πως ο βασιλιάς προβλέπει ακόμη και η ιδέα της αλλαγής των συνορων μας και την ένωση μας με τις άλλες χώρες της Βαλτικής. ΔΗΛΑΔΗ τι θέλει να φτιάξει έναν ωμό κιμά από κατοίκους της Βαλτικής . Περισσότεροι από 350 χρόνια αργότερα, πολλοί από εμάς έχουν ακόμα διπλή πίστη , τόσο στη Σουηδία και τη Δανία. Έτσι, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ κοινωνική μηχανική της εποχής μας τελικά θα αποτύχει στην προσπάθειά της να οικοδομήσει μια παγκόσμια πολυπολιτισμική ουτοπία.. Δεν είναι δυνατόν να καταστείλει εθνοτικες προελεύσεις, ακόμη και αν χρειαστούν αιώνες προσπάθειας.

Ανώνυμος είπε...

EΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΛΒΕΤΙΑ!

αφηνουν στο ποπολο τυπου ελλαδας τον εποικιστικο βοθρο να αλωνιζει και οι ισχυροι του κεφαλαιου κρατουν για παρτη τους τα οικοπεδα που εξαιρουν απο τα πειραματα τους για δικες τους προστατευμενες περιοχες...

αυτο θα ελειπε οτι κανουν σε εμας να τα αφησουν να γινουν και στο καταφυγιο τους την ελβετια.

αυτο ελειπε,ισα και ομοια ειμαστε...αυτα τα χαοτικα χαλια και οι πλατες του κρατους ειναι μονο για εσας κοροιδα,αυτοι φτιαχνουν νομους στην αντιθετη κατευθυνση απο τον γαπ,για την παρτη τους....και με δημοφηφισμα παρακαλω,ενω εδω επειδη ξερουν οτι θα το χασουν γιατι ο λαος απορριπτει την πολιτικη τους εποικισμου ,τα απαγορευουν γιατι ειναι εμποδιο στην συνωμοσια τους...

Ελβετία: Πέρασε στο δημοψήφισμα ο νόμος για την απέλαση των ξένων

Με 53% οι Ελβετοί αποφάσισαν να απελαύνονται όσοι ξένοι (νόμιμα διαμένοντες στη χώρα) υποπίπτουν σε βαριά αδικήματα, ανεξάρτητα από την προσωπική τους κατάσταση (οικογένεια κ.λπ). Στα αδικήματα περιλαμβάνονται ακόμα και η μαύρη εργασία ή η εξαπάτηση των κοινωνικών υπηρεσιών (δήλωση ψευδών στοιχείων για την είσπραξη κοινωνικού επιδόματος).

Η πρόταση είχε κατατεθεί από κινήματα πολιτών, ενώ η αντιπρόταση της κυβέρνησης και της Βουλής να εξετάζεται ατομικά η κάθε περίπτωση απέλασης απορρίφθηκε, όπερ σημαίνει ότι μετά την καταδίκη ακολουθεί αυτόματα η απέλαση ακόμα και εαν στη χώρα προορισμού γίνονται βασανιστήρια και καταπατούνται ανθρώπινες ελευθερίες. Τώρα Κυβέρνηση και Βουλή πρέπει να καταρτίσουν κατάλογο των αδικημάτων που θα επιφέρουν αυτόματη απέλαση, κάτι που μπορεί να πάρει και χρόνια.

Να θυμίσουμε ότι πριν ένα χρόνο οι Ελβετοί την άκουσαν ακόμα και από τον ΟΗΕ όταν πάλι σε δημοψήφισμα αποφάσισαν να απαγορευθεί το χτίσιμο τζαμιών. Το ένα πέμπτο των 8 εκ κατοίκων της Ελβετίας και το 70% των κρατουμένων είναι ξένοι.

Να σημειώσουμε ότι απορρίφθηκε επίσης η μεγαλύτερη φορολόγηση των πλουσίων που θα συνεχίσουν να φορολογούνται με ανώτερο συντελεστή το 22%. Επίσης απορρίφθηκε η πρόταση των σοσιαλιστών να εξομοιωθεί η φορολογική κλίματα στα διάφορα καντόνια που προκειμένου να προσελκύσουν λεφτά και επενδύσεις ανταγωνίζονται στους φορολογικούς συντελεστές!!

http://dexiextrem.blogspot.com/2010/11/blog-post_9976.html

Ανώνυμος είπε...

part 4

φωτογραφια απο διαδικτυο
vlad-impaling dracula
http://www.goromaniatours.com/images/vlad-impaling.jpg9. 1. 9:04 PM Σχόλιο από JO στις 17 Νοεμβρίου, 2010 21:04
Και εγώ σκέφτηκα ότι ήταν μια σπατάλη των αυγών - Τι, δεν έχει πέτρες στην Ελλάδα;. Ποτέ δεν σκέφτηκα για την Ελλάδα ότι θα είναι η πρώτη χώρα που θα κλωτσήσει έξω τους μουσουλμάνους, αλλά hey, έχουν περισσότερους λόγους από αυτούς που απλώς αρκούν για να το κάνουν αυτό .


φωτογραφια απο διαδικτυο
EGGS AGAINST MUSLIMS IN ATHENS
http://news.am/pic/news/38381.jpg10.
11.
1. Σχόλιο από ΝΙΚΑ-ΗΠΑ στις 17 Νοέμβρη 2010 21:17
….. Γυμνά γυμνός ... ... Δεν είμαι σίγουρος πώς και γιατί αυτές οι μουσουλμάνοι έφθασαν στην Ελλάδα.. Γνωρίζω ότι υπάρχουν ορεινές περιοχές της βορειοανατολικής Ελλάδα, στην ηπειρωτική Ευρώπη, όπου υπάρχουν παράνομοι μουσουλμάνοι μετανάστες από την Τουρκία και άλλα μέρη προσπαθούν να γλιστρήσουν προς την ΕΕ μέσω του ελληνικού εδάφους. Με εκπλήσσει το γεγονός ότι οι Έλληνες έχουν επιτρέψει οποιαδήποτε μετανάστευση, νόμιμη ή παράνομη, αλλά είναι πιθανό να εξαναγκάζονται να το πράξουν από τους κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.. Δεν ξέρω.
Αμερικανοί πραγματικά πρέπει να διαβάσετε για την πραγματικότητα της οθωμανικής κυριαρχίας.

12.
13. 1. Σχόλιο από ba..........am στις 17 Νοεμβρίου 2010 21:33
ΝΙΚΑ, πολλοί Αμερικανοί έχουν ξυπνήσει και είδαν την αλήθεια για το Ισλάμ. . Η διαμάχη για το τζαμί Ground Zero έχει πονηρεψει τους ανθρώπους για το τι ξεχωρίζει πραγματικά η Cordoba και ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ υπάρχει πια ένα αυξανόμενο κίνημα anti-sharia/anti-Islam σε αυτή τη χώρα. Εύχομαι να ξυπνήσουν και τα αδέλφια μας από πέρα στην Ευρωπη .

ΚΑΙ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΦΩΤΟ . ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ
islam Ground Zero images
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:fRFEyj-A9CnzcM:https://freakyts.com/images/Fuck%20islam%20no%20mosque%20at%20ground%20zero.jpg&t=1


φωτογραφια απο διαδικτυο νουμερο δυο
911_ground_zero_with_islam_muslim_symbol_sign_hat-

http://rlv.zcache.com/911_ground_zero_with_islam_muslim_symbol_sign_hat-p148445159190562369trp1_210.jpgC Σχόλιο από F...d F..........ne στις 18 του Νοέμβρη, 2010 12:34 AM
Δεν Θέλω να πιστεύω ότι η αστυνομία ήταν εκεί , ο όχλος με τις κελεμπίες θα σταύρωνε ολόκληρη την ομάδα της .
14.
15.
16. 1. Σχόλιο από QV στις 18 Νοεμβρίου 2010 2:46 πμ
ΡΩΣΙΑ, πού είσαι; Αοαα Ο τρέχων αρχιεπίσκοπος υποστηρίζει την κατασκευή ενός τζαμιού και η σοσιαλιστική κυβέρνηση έχει προβλέψει μια στενή περιοχή στο κέντρο της πόλης, αν και κτίριο δεν έχει αρχίσει ακόμη.. Ναι …ΡΩΣΙΑ…….. Ορθόδοξη εκκλησία και όλα αυτά..
17.

Ανώνυμος είπε...

part 5

18.
Σχόλιο από QV στις 18 Νοεμβρίου 2010 3:20 πμ
Αν δεν ήταν οι Έλληνες (Βυζαντινοί) που καθυστέρησαν τις μουσουλμανικές Ορδές από τις πρώτες επιθέσεις το 734 έως και το 1453, το μέλλον της Ευρώπης θα ήταν σε κίνδυνο. Ενώ είναι αλήθεια ότι οι Ρωμαίοι κυρίευαν την Ελλάδα, αλλά η συνέχεια ήρθε από τον ίδιο τους κοινό πολιτισμό τον ελληνορωμαϊκό = the same Greco-Roman ethos =και επέκτειναν την επιρροή του ελληνορωμαϊκού πολιτισμού σε όλη την Ευρώπη και σε μεγάλα τμήματα της Ασίας και της Αφρικής.. Η ρωμαϊκή περίοδος ήταν το αποκορύφωμα του αρχαίου ευρωπαϊκού πολιτισμού και η περίοδος αυτή ήταν γνωστή ως Pax Romana. Οι Έλληνες με την ελληνορωμαϊκή αυτοκρατορία στο όνομα των Βυζαντινών, που αντιστάθηκε όλων των εισβολέων για σχεδόν δύο χιλιάδες χρόνια από τον 4ο αιώνα π.Χ. (320 π.Χ.), όταν ο Μέγας Αλέξανδρος ο Μακεδών τους είχε όλους ενωμένους στην αυτοκρατορία του, μέχρι που κατεκλύσθη από τις οθωμανικές τουρκικές ορδές των μουσουλμάνων το 1453. Αυτή η μακρά συμμετοχή τους για 2000 χρόνια ήταν ένα ελληνικό επίτευγμα.

φωτογραφια απο διαδικτυο
BattleofIssus333BC-mosaic-detail1
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/ac/BattleofIssus333BC-mosaic-detail1.jpg

20.
21. Σχόλιο από D....dC στις 20 Νοεμβρίου, 2010 10:01 πμ
Multi-culturism ( πολύ-πολιτισμός) είναι ένας δούρειος ίππος για την καταστροφή του δυτικού πολιτισμού, του τρόπου ζωής μας που βρίσκεται πλεον σε κίνδυνο.
22.
Σχόλιο από W.....r B,,,,..n στις 21 Νοεμβρίου, 2010 16:05
23.
Χαίρομαι που είδα αυτό το βίντεο που οι Έλληνες παίρνουν θέση κατά της πανάρχαιου εχθρού τους. Μου άρεσαν ιδιαίτερα τα σχόλια του Νίκα-ΗΠΑ και QV. Οι παρατηρήσεις αυτές και μόνο θα ήταν εξαιρετικά άρθρα.
24.
25. 1. Σχόλιο από P......l την 21, Νοεμβρίου 2010 16:44
Όλα να πάνε καλά στους Έλληνες πατριώτες! Θυμάμαι σε διακοπές στην Κρήτη, την ανάγνωση ενός σημείου σε ορείχαλκο, το οποίο ανέφερε την ημερομηνία του επαναπατρισμού των τελευταίων μουσουλμάνων έχουν μείνει από το νησί. Ήταν κοντά στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου.
Στους Έλληνες δεν αρέσουν καθόλου οι τούρκοι και οι μουσουλμάνοι . Θα ήθελα πολύ να δω ένα τέτοιο σημάδι πάνω σε ορείχαλκο, και στην Αγγλία μία ημέρα!
26.
1. Σχόλιο από b..........am στις 21 Νοεμβρίου, 2010 19:54
Walter, QV είναι ένας από τους πιο παραγωγικός σχολιαστές μας.
27.
28.φωτογραφια απο διαδικτυο
burka
http://atlasshrugs2000.typepad.com/atlas_shrugs/images/2008/08/13/burka.jpg

29.
30. Comment by is...m is so...on on November 24, 2010 7:38 AM
as we saw islam is spread,,,CRAZY,,,and still grow,,CRAZY,,,in belgika..greece..usa…uk…paris…london…germany,,,,etc…
god bless muslims…amen CRAZY CRAZY
31. 1. Comment by b…………… on November 24, 2010 12:27 PM
32.
33. God DAMN Muslims – amen.


HEIL GAP (or mind the GAP) If You Can Do It