Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2009

Ο Βαλταδώρος "ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ" Νικόλαος ο νέος οικοδεσπότης των Σκοπιανών στη ΝάουσαΣυνέχεια από εδώ

(Στην φωτογραφία ένας γνήσιος απόγονος του Μεγαλέξανδρου που δικαιούται την αποκλειστικότητα
του αυτοπροσδιορισμού ως ΜΑΚΕΔΩΝ κατά το Νίκο Δήμου και Τάκη Μίχα)

Στο ξενοδοχειο "ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΒΑΛΤΑΔΩΡΟΥ" φιλοξενήθηκαν οι "εθνικά Μακεδόνες" σε μία απόπειρα αναβάθμισης της δημόσιας εικόνας τους.

Τους είχαμε συνηθίσει να διοργανώνουν συνέδρια σε ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ, αποτυχημένες ομιλίες απ' όπου απουσιάζαν ακόμα και τα εμφανιζόμενα ως μέλη της κεντρικής επιτροπής του "κόμματος" που ίδρυσαν.

Με την ανάληψη της ηγεσίας του κόμματος των αποτυχημένων απογόνων του Μεγαλέξανδρου , από τον Αθανάσιο Παρίση, τον γνωστό ΜΠΑΤΙΡΗ με τον οποίο θα έκανε ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ο φωστήρας ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ της ΔΕΗ (400.000 ευρώ ετησίως ) Τάκης Αθανασόπουλος ....είχαμε και την μετάβαση των "συνεδρίων" στη Νάουσα Ημαθίας . (σ.σ. Διαβάστε επίσης τον σύνδεσμο: Μπίζνες της ΔΕΗ με «Ουράνιο Τόξο» και Αλβανούς «Μακεδόνες» )

Από την μικρή αυτή πόλη κατάγεται ο Αθανάσιος Παρίσης ο "ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ της ΔΕΗ σε θέματα ενέργειας" του Τάκη Αθανασόπουλου, γνωστού Golden Boy Καραμανλικής σπουδαίας ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ .

Ο Αθανάσιος Παρίσης φαίνεται ότι υπήρξε και υποψήφιος στους ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ. Η τακτική του ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ επιβάλλει "ΔΙΑΣΠΟΡΑ" των μελών του σε φιλικά φιλοσκοπιανά κόμματα όπως η ΦΙΛ.ΣΥΜΜΑΧΙΑ (βλέπε Νατσουλίδου-Καζία) , ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΟΑΚΚΕ, το ΠΑΣΟΚ με Πασόη Τραϊνό κλπ).

(κλικ για μεγένθυνση)

Οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ , το κόμμα του 1,05% είναι ένα "πράσινο" παρακλάδι του φιλοαμερικανικού ΣΥΡΙΖΑ.

Οι Αμερικάνικες ουσιαστικά εταιρίες δημοσκοπήσεων ΕΝΤΕΧΝΩΣ εισάγουν στα ερωτηματολόγια τους την επιλογή του συγκεκριμένου ανύπαρκτου κόμματος, ώστε να περάσει στη συνείδηση του κοσμάκη ως πολιτική οντότητα με αξιόλογα ποσοστά ψήφων.


Στους φιλοσκοπιανούς "ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ" συμμετείχε και ο Αθανάσιος Παρίσης λαμβάνοντας "συγκλονιστικό αριθμό" ψήφων. -

Πηγή:macedonia-greece

Δεν υπάρχουν σχόλια: