Σάββατο, 24 Ιανουαρίου 2009

ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕ "ΣΠΑ" ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΑ ΤΕΝΝΙΣ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΩΜΟΤΩΝ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ

Ξέρει ή δεν ξέρει η ιδιοκτησία του Ξενοδοχείου Αμπελώνας σε ποιούς παραχώρησε αίθουσα του για εκδήλωση;

Μετά την άκαρπη προσπάθεια να βρούν χώρο στην Έδεσσα για την νέα τους μάζωξη, μεταφέρθηκαν στην Νάουσσα οι εγκάθετοι του Ουράνιου Τόξου, τόπο διαμονής του καινούργιου επικεφαλή τους Θανάση Παρίση.

Καλούν λοιπόν για αύριο το πρωί ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΑ όπως πάντα τους ομογάλακτους και συνδαιτημόνες τους στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο "Αμπελώνας Βαλταδώρου" που βρίσκεται 2 χιλιόμετρα έξω από την Νάουσα και διαθέτει αθλητικές εγκαταστάσεις με γήπεδα τέννις, "ΣΠΑ" και πισίνες, χλιδάτες αίθουσες συνδριάσεων και φαγοποτιού και άλλα πολλά από αυτά που δεν βρίσκεις όπου να 'ναι. (Οι φωτογραφίες είναι από το ίδιο το ξενοδοχείο). Βρίσκεται πολύ κοντά στο στρατόπεδο των Καταδρομών (αν έχει κάποια σημασία αυτό...) Το έκλεισε ο Δήμτσης (όχι ο αστυνομικός, ο άλλος...) από τα παλιά στελέχη του "Ο.Τ." και η αυριανή εκδήλωση έχει ώρα έναρξης την 11 πρωϊνή και οι πληροφορίες μας λένε ότι τα εγκάθετα θα το απογευματιάσουν εκεί, αφού εκτός από την πίτα τους, θα βρούν την ευκαιρία να συζητήσουν και θέματα... ευροεκλογών.
...


Η συνάντηση διεξάγεται με άκρα μυστικότητα αλλά ο "Στόχος" που έχει μάτια και αυτιά παντού (κι ένα ραντάρ παντός καιρού στην Έδεσσα) δεν γινόταν να μην το μάθει.

Το κακό είναι πως δεν προλαβαίνουν να το μάθουν οι Ναουσαίοι για να τους υποδεχθούν καταλλήλως στην πόλη τους που έχει ΜΑΤΩΣΕΙ για την Ελευθερία αυτού του τόπου. Αυτό που ψάχνουμε (αν και πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μας λένε "περίεργα") είναι αν το ξενοδοχείο γνωρίζει ποιούς θα φιλοξενήσει αύριο και πόσο κακό μπορεί να κάνει αυτό στην επικοινωνιακή πολιτική της ιδιοκτησίας...

Ας τους ενημερώσει κάποιος...

"Αμπελώνας Βαλταδόρου", τηλ. 23320-52300 & 52303
...

Πηγή:Στόχος

Δεν υπάρχουν σχόλια: