Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2009

Γιατί δεν κάνουμε μνημείο πεσόντων στα Ίμια;


Στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ALPHA o Νίκος Μάνεσης αναφέρθηκε στους τρείς ήρωες των Ιμίων και έκανε πρόταση στον κύριο Τραγάκη να αναρτηθεί ένα μικρό μνημείο προς τιμή των πεσόντων.

Δυστυχώς όσα μνημεία και αν γίνουν το γεγονός ότι υπάρχουν γκρίζες ζώνες είναι ότι χειρότερο για τις ένοπλες δυνάμεις μας.

Κάποτε οι πρόγονοι μας έδωσαν και την... τελευταία ρανίδα του αίματος τους για μία ελεύθερη ΕΛΛΑΔΑ, για να δώσουν αέρα γη και νερό ελεύθερο στις επόμενες γενιές.

Τώρα τι;

Μπορεί να εξηγήσει από αυτούς του 300 ΓΙΑΤΙ και για ποιο λόγο σκοτώθηκαν αυτά τα τρία παλικάρια;

Γιατί αν σκοτώθηκαν για Ελληνικό χώμα ΤΙΜΗ & ΔΟΞΑ στους ήρωες αλλά αν σκοτώθηκαν για μία γκρίζα συμφωνία του Σημίτη πολύ λυπάμαι αλλά ακόμα θα τρίζουν τα κόκαλα τους.

Ας μην κοιτάνε λοιπόν όλοι αυτοί οι άχρηστοι καρεκλοκένταυροι το πώς θα κλείσει η ψαλίδα του 4,5 μεταξύ των δύο κομμάτων.

Ο λαός θέλει να ξέρει εδώ και τώρα αν τα Ίμια είναι Ελληνικά ή όχι και ο Πρωθυπουργός που θα έχει το σθένος να ξεκαθαρίσει ένα τέτοιο ζήτημα αλλά και καμιά εικοσαριά άλλα ζητήματα θα κατέβει σε εκλογές χωρίς γκάλοπ και με ήσυχη την συνείδηση του ότι έπραξε το καλύτερο για την ΕΛΛΑΔΑ, και ο λαός να είστε βέβαιοι, άσχετα με το πολιτικό του χρώμα, θα τον επιβραβεύσει με ποσοστό τέτοιο που ούτε στον ύπνο του δεν θα το φανταζόταν.

Πηγή:troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: