Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2009

Πατριωτικός Σύνδεσμος Λάρισας: Η αναρχοαριστερή τρομοκρατία δεν πέρασεΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου. Η αναρχοαριστερή τρομοκρατία δεν πέρασε και Έλληνες πατριώτες από την Λάρισα, τις γύρω περιοχές και από άλλες πόλεις της Ελλάδος έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση. Πρέπει να σημειωθεί πως η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου ήταν νέοι άνθρωποι.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πατριώτη προέδρου Τάσσου Παπαδόπουλου. Κατόπιν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Χάμος Αστέριος, αφού έκανε τον απολογισμό του έργου του Συνδέσμου, αναφέρθηκε στα τελευταία γεγονότα στη Λάρισα με τα επεισόδια και τις απειλές εναντίον του Συνδέσμου. Έκανε σαφές πως ο Σύνδεσμος και τα μέλη του είναι ενωμένοι και δεν πτοούνται καθόλου από την πολεμική εναντίον του Συνδέσμου. Κατόπιν έγινε η βράβευση των εφημερίδων «Στόχος» και «Ελεύθερος Κόσμος» για την προσφορά τους στην πατρίδα.

Στο λόγο της η υπεύθυνη της εφημερίδας του Στόχου, κ. Μυλωνά Δήμητρα, τόνισε πως ακόμα δυσκολότερες μέρες πρόκειται να έρθουν για την πατρίδα μας και πως η γενιά αυτή θα κληθεί να δώσει το μεγάλο αγώνα.

Στην εκδήλωση χαιρετισμό απεύθυναν ο πολιτευτής της Ν.Δ κ. Παπαδημόπουλος Δημήτριος, ο πρόεδρος της Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ Λάρισας κ. Ζουρνατζής Αλκιβιάδης, ο πρόεδρος της ΝΕ.Ο.Σ Λάρισας Τσιάρας Δ. Επίσης την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Χάλκης του δήμου Πλατυκάμπου και εκπρόσωποι του περιοδικού Ενδοχώρα. Λόγω των μπλόκων των αγροτών δεν κατέστη εφικτή η παρουσία του ήρωα Σταύρου Λάλα.

Μετά τιμής για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Χάμος Αστέριος Τσιλοπάνος Πάρις

Δεν υπάρχουν σχόλια: