Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2009

Ομιλία Γ. Καρατζαφέρη για το Βορειοηπειρωτικό ζήτημα


Ο Τομέας Βορειοηπειρωτικού Αγώνα της Νεολαίας ΛΑΟΣ, με αφορμή την επέτειο της υπογραφής του πρωτοκόλλου της Κερκύρας στις 17 Φεβρουαρίου 1914 για την αυτονομία της Βορείου Ηπείρου καθώς και την «Κύρωση της Συμφωνίας Σταθεροποίησης και Σύνδεσης μεταξύ των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων και των κρατών μελών τους αφενός, και της Δημοκρατίας της Αλβανίας αφετέρου» διοργανώνει εκδήλωση με θέμα "Αυτονομιακός Αγώνας 1914-2009 - Δεν πουλάμε, δεν ξεχνάμε".

Για πρώτη φορά μετά την μεταπολίτευση θα μιλήσει αρχηγός κοινοβουλευτικού κόμματος για το Βορειοηπειρωτικό ζήτημα. Ανεξαρτήτως του τι θα ακουστεί, η κίνηση αυτή από μόνη της δηλώνει πως κάποιοι τουλάχιστον αναγνωρίζουν ότι "Βορειοηπειρωτικό ζήτημα" υπάρχει" και δεν συμφωνούν με το θάψιμό του.

Ελπίζουμε να μην απογοητευτούμε από την εκδήλωση και να αποτελέσει αφετηρία για μία σοβαρή επιτέλους προσέγγιση από τους Ελλαδίτες πολιτικούς προς το Βορειοηπειρωτικό.
Εκτός από τους κυρίους Γεώργιο Καρατζαφέρη (πρόεδρο του ΛΑΟΣ) και τον κύριο Ιωάννη Παναγιωτακόπουλο (πρόεδρο της Νεολαίας του ΛΑΟΣ) ομιλία θα απευθύνει και ο πρόεδρος της Ένωσης Χειμαρριωτών, Φρέντυ Μπελέρης.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα το Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου 2009, στις 07.00 μ.μ. στο αμφιθέατρο της οδού Καλλιρόης 52 (κεντρικά γραφεία ΛΑΟΣ)

Πηγή:himaraunion

Δεν υπάρχουν σχόλια: