Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2009

Το πώς αντιλαμβάνονται οι «ψεύτο-αριστεροί» τον σεβασμό στους θεσμούς κ’ τους πολίτες!

Είναι γνωστό πλέον και εμφανές σε όλους η πλύση εγκεφάλου που προσπαθεί να επιβάλει η «Αριστερά» στους πολίτες εδώ και χρόνια! Ποια είναι όμως τα όρια τελικά? Αυτό όμως που συνέβη πριν λίγο καιρό δεν έχει συμβεί από καμία παράταξη εκτός από την περίοδο των δικηγορικών εκλογών και μόνο με αφίσες με πρόσωπα υποψηφίων δικηγόρων και σε καμιά περίπτωση σε τέτοια διάσταση και αίσχος.

Μπορεί ο καθένας μέσα σε ιερούς χώρους όπως «Ο Ναός της Δικαιοσύνης» να αναρτά στις κολόνες ΕΝΤΟΣ των δικαστηρίων μεγαλόπρεπες χαρτο-αφίσες
(σάντουιτς) και μάλιστα να οικειοποίησε συνθήματα και εξαγγελίες άλλης παράταξης? Όταν μάλιστα αυτό απαγορεύετε «δια ροπάλου» ?

Ανεξαρτήτου περιεχομένου των αφισών (λες και ανακάλυψαν την Αμερική), το θέαμα εκτός από παράνομη πράξη δεν προσβάλει βάναυσα τους θεσμούς και την αισθητική του πολίτη? Τον σέβεται?

Δεν προκαλεί τα υπόλοιπα μέλη της Νεολαίας των κομματικών παρατάξεων να απαιτήσουν και αυτά να αναρτήσουν τα δικά τους πανό ΕΝΤΟΣ των δικαστηρίων!? ΝΑ καταντήσει ο «Ναός της Δικαιοσύνης» ένα γιουσουρούμ? Τα σχόλια των περαστικών πολιτών και δυναμικού των δικαστηρίων που ρωτήθηκαν από εμάς, ήταν εντελώς αρνητικά έως και υβριστικά προς αυτούς που φανερά πλέον βρίσκονται σε πανικό, γιατί πλέον ο κόσμος τους πήρε χαμπάρι.

Δεν αποτελεί ένα μέσο έμμεσης ψυχολογικής πίεσης για τον δικαστή που θα πρέπει να δικάσει τον οποιοδήποτε εγκληματία άναρχο-κουμουνιστή του κοινού ποινικού δικαίου που κατάστρεψε την περιουσία ενός φτωχού και ανυπεράσπιστου πολίτη? Ή τον κανακάρη του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που έκλεβε τράπεζες? Ή τον «αντί-εξουσιαστή» που μόλις πήρε τα λύτρα από την απαγωγή πήγε και αγόρασε πολυτελέστατο τζιπάκι?

Απεγνωσμένες προσπάθειες να κρατάνε τους ελαφρά σκεπτόμενους (εκμεταλλευόμενοι το νεαρό της ηλικίας) στο ΜΑΝΤΡΙ, μη σεβόμενοι το παραμικρό, με καθαρά ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ τρόπο να σου επιβάλουν να σκέπτεσαι ότι θέλουν αυτοί, και να κατά φεύγουν στον «Βιασμό» της αυτονόητου δικαιώματος του πολίτη να μην «βιάζετε» η αισθητική του και την ελεύθερη βούληση (έννοια μάλλον άγνωστοι για αυτούς).

Το καλό βέβαια είναι ότι όλα αυτά τους γυρνάνε μπούμερανγκ και μέχρι οι νεαρές ηλικίες δεν τα τρώνε πλέον!

Πολλά ερωτηματικά όμως προκαλεί και ερωτηματικά, πως μπόρεσαν να αναρτήσουν τόσες αφίσες ΕΝΤΟΣ των δικαστηρίων, ποίος τους επέτρεψε επί σειρά ημερών την βεβήλωση του Ιερού του χώρου? Μιας και ο χώρος ως γνωστό φρουρείται όλο το 24ωρο!

Με ποιόν υπευθύνων την ανοχή και πως είναι δυνατόν να κρεμάσουν τόσες χαρτο-αφίσες και κανείς, έστω όργανο της τάξης να μην αντιληφτεί το παραμικρό και να τους σταματήσει?

Έχει αλλάξει η νομοθεσία περί αφισο-ρύπανσης και είμαστε ανημέρωτοι? Τα Δικαστήρια μεταλλάχθηκαν σε εκλογικά κέντρα από την «ψεύτο-Αριστερά» ?


Μπορεί μια πατριωτική Νεολαία να γεμίσει με αφίσες με την Γαλανόλευκη?

Σε περίπτωση που έχει διαπραχτεί βεβαιωμένη παρανομία και μάλιστα εντός των Δικαστηρίων, ποιες ποινές επιβλήθηκαν σε αυτούς που παρανόμησαν και σε αυτούς που αδιαφόρησαν για την βεβήλωση του χώρου?

Παράδοξος η ευρεία Πατριωτική παράταξη (από όλες της τάσεις και κόμματα), σεβόμενη θεσμούς ποτέ δεν βεβήλωσε ιερό χώρο, ποτέ δεν έκανε αντί συγκέντρωση, ποτέ δεν έσπασε ούτε τασάκι αθώου Έλληνα πολίτη, και παρόλα αυτά να χαρακτηρίζονται «ακραίοι», «φασίστες» και ένα σωρό άλλες ανοησίες, ενώ όταν τα επιβάλουν με πραγματικά φασιστικό τρόπο (πολλές φορές με βία) άλλες «παρατάξεις» να είναι προοδευτικοί.

Οι λέξεις και οι ερμηνείες έχουν μεταλλαχτεί με περίσσιο δόλο κατά το δοκούν από αυτούς που επιθυμούν την ισοπέδωση των πάντων! Εμείς θα συνεχίσουμε με πολύ περισσότερη δύναμη με αξίες και σεβασμό, να είμαστε αντιμέτωποι σε αυτούς που δεν σέβονται ούτε τον Έλληνα πολίτη, ούτε την ελευθερία ούτε τίποτα, θα συνεχίσουμε με το σωστό τρόπο και ας κρίνει ο καθένας τι τελικά είναι σωστό και δημοκρατικό μέχρι τέλους!

Τις φωτογραφίες που επισυνάπτουμε τις είχαμε προωθήσει και αρμόδιους φορείς, αλλά καμία αντίδραση για το αίσχος! Σας τις παραθέτουμε για του λόγου το αληθές. Ας τις δει και ας τις χρησιμοποιήσει ο καθένας όπως θέλει (η παρανομία είναι βεβαιωμένη από δικηγόρους του δικηγορικού συλλόγου που δεν ανήκουν στον κύκλο της «Κας» Ιατροπούλου που απειλούσε μέχρι και την ζωή στους Αστυνομικούς που τόλμησαν να ελέγξουν μια τόσο μεγάλη προσωπικότητα υπεράνω του Νόμου).

Πηγή:Elliniko DNA

1 σχόλιο:

Greek-politics είπε...

Γεια σας,

Διαβάστε άρθρο σχετικό με το δικό σας:

Η προπαγάνδα του ΚΚΕ στους μαθητές Γυμνασίων & Λυκείων !
http://www.greek-politics.gr/archives/524