Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2009

ΕΠΕΤΡΑΠΗ ΣΕ 80 ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ


Η dailymail γράφει:

Η Βρετανία καλοδέχτηκε 80 αλλοδαπούς δολοφόνους

Επετράπη σε Αλβανούς φονιάδες να διαμείνουν (στην χώρα) παρ' ότι ήταν στην λίστα των καταζητούμενων της Interpol.

Των By Sue Reid και Arthur Martin

23 Ιανουαρίου 2009

80 αλλοδαποί φονιάδες εκμεταλλεύονται το χαοτικό σύστημα για το άσυλο για να εγκατασταθούν στην Βρετανία, όπως αποκαλύφθηκε εχτές.

Στους καταδικασμένους δολοφόνους από την Αλβανία δόθηκαν βρετανικά διαβατήρια παρ΄ ότι είναι στην επίσημη λίστα των καταζητούμενων από την Interpol.

Οι περισσότεροι μπήκαν ξεγλιστρώντας από τα Στενά του Calais στο Dover κρυμμένοι στο πίσω μέρος φορτηγών που ήταν μέσα σε φέρυ μπόουτ.

Χρησιμοποίησαν πλαστά ονόματα και διαβατήρια έτσι ώστε να ζητήσουν άσυλο, συχνά προσποιούμενοι ότι προέρχονταν από το διασπασμένο λόγο πολέμου Κόσοβο.

Το σκάνδαλο αποκαλύφθηκε όταν ο αλβανός αρχηγός της αστυνομίας παραπονέθηκε ότι σε 100 εγκληματίες από τη χώρα του τους χορηγήθηκε η βρετανική ιθαγένεια και τώρα ζουν εδώ.

Ο αλβανός αρχηγός της αστυνομίας είπε ότι επετράπη στους εγκληματίες να διαμείνουν στην χώρα αν και η αλβανική κυβέρνηση ενημέρωσε το υπουργείο Εσωτερικών σχετικά με τις πραγματικές ταυτότητες των ανδρών και για τα εγκλήματά τους, που επίσης συμπεριλαμβάνουν βιασμούς και ληστείες.

Πολλοί από τους καταδικασμένους εγκληματίες ζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο για πάνω από δέκα χρόνια και έχουν φτιάξει νέες οικογένειες εδώ.

Καθώς οι αποκαλύψεις εξέθεσαν τα κουλουβάχατα όσον αφορά το σύστημα περί ασύλου ακόμα μία φορά, διαδηλωτές εξέφρασαν την οργή τους.

2 σχόλια:

ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ είπε...

Γιολβας: τον τόπο τον κυβερνούν προδότες

προσέξτε την προσπάθεια αποπροσανατολισμού τις συζήτησις από Φουράκη και Παλμο

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/01/blog-post_27.html

Ανώνυμος είπε...

Νἀ μεἰνουν εκεἰ γιατἰ ὀχι;οὐτως ἠ ἀλλως ὀλοι εκεἰ φονιἀδες εἰναι,καἰ πολλοἰ απὀ αυτοὐς serial killers,καἰ ὀπως λἐνε καἰ οἰ ἰδιοι...birds of a feather flock together ἠ one of a kind,καἰ Ελληνιστἰ,ὀμοιος ομοἰω αεἰ πελἀζει.