Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016

΄Επιασε τον άντρα της να κάνει σεξουαλικό τρίο με ζευγάρι και πυροβόλησε θανάσιμα και τους τρεις, στη βόρεια Καρολίνα

στη Βόρεια Καρολίνα, η 42χρονη Crystal Leah Gambino, έπιασε τον άντρα της σε σεξουαλικό τρίο με ένα ζευγάρι
Πυροβόλησε θανάσιμα και τους τρεις και προσπάθησε να κάψει το πτώμα της γυναίκας (θύματος) μεταφέροντας το με καρότσι στην πίσω αυλή της κατοικίας.
Διέπραξε την τριπλή δολοφονία (του 40χρονου συζύγου της Giovanni J. Gambino, της 33χρονης Stephanie L. Sanchez και του 39χρονου Geoffrey Γ Gilliland)  μέσα στο σπίτι της -όπου ζούσε με το σύζυγό της-  στην μικρή πόλη Alexis (a small town north west of Charlotte)
τα πτώματα των θυμάτων της, βρέθηκαν γυμνά από την αστυνομία. Φαίνεται ότι όταν η Crystal μπήκε μέσα στο σπίτι της, τους έπιασε εκεί, να κάνουν σεξουαλικό τρίο.
το "Charlotte Observer" ανέφερε ότι μετά από συμφωνία με τον εισαγγελέα Locke Bell (Gaston County District Attorney ) η Crystal θα δηλώσει την ενοχή της για την τριπλή ανθρωποκτονία.

Η Crystal Leah Gambino που είναι τραγουδίστρια- τραγουδοποιός, ήταν γενικά βίαιη (σύμφωνα με μαρτυρία γειτόνισσας) και είχε μια θυελλώδη σχέση με τον σύζυγό της, με τον οποίο έχουν ένα παιδί μαζί.
το 2009 η  Crystal κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του συζύγου της, ζήτησε διαζύγιο και την επιμέλεια του παιδιού τους. Αλλά αργότερα η υπόθεση απορρίφθηκε.
επίσης κήρηξε πτώχευση το 2009 και το 2012.
το 2012 ο  Giovanni J. Gambinoο χρεώθηκε με την κοινοποίηση των απειλών εναντίον της συζύγου του. Η χρέωση αργότερα απορρίφθηκε.

ο γείτονας Doug Dallinger ξύπνησε από τους πυροβολισμούς. όπως είπε "ακουγόταν σαν μια βαριοπούλα, πυροβόλησε πολλές φορές"

Η διεύθυνση για τους Geoffrey Glenn Gilliland και  Stephanie Lynn Sanchez, που δόθηκε στην αστυνομία, ήταν ένα ξενοδοχείο ($55-a-night) στο Charlotte.
Η αστυνομία προσπαθεί να μάθει πως γνωρίστηκαν με τον Giovanni J. Gambino και ερευνά τα αρχεία του τηλεφώνου και των ηλεκτρονικών υπολογιστών.

ο αστυνομικός Curtis Rosselle, είπε στο WBTV ότι, αυτή η έρευνα θα τους πάρει εβδομάδες για να ολοκληρωθεί.
Η Crystal Leah Gambino αναμένεται να δηλώσει ένοχη για τρεις κατηγορίες, για φόνο πρώτου βαθμού στη Βόρεια Καρολίνα. είναι πλέον υπό κράτηση από τις 29-2-16 και χωρίς εγγύηση.
πηγή 5-12-16
http://www.dailymail.co.uk/news/article-4002140/Woman-plead-guilty-triple-murder-caught-husband-threesome-couple-killed-trying-dispose-bodies.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: