Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016

"Τζέκυλ και Χάιντ" γυναικολόγος είχε ακατάλληλη σχέση με ψυχολογικά διαταραγμένη ασθενή του


ΗΠΑ, Washington, Indiana, ο 70χρονος (αποβιώσας το 2015) γυναικολόγος Dr John C Roberts, που βοήθησε να έρθουν στον κόσμο πάνω από 2.000 μωρά, ζούσε μια διπλή ζωή.
 ήταν παντρεμένος για 44 χρόνια με την κ.Karon, είχαν μαζί δυο παιδιά και τρία εγγόνια.
ο Dr John C Roberts,(a former US Navy flight surgeon who flew small planes) ήταν γνωστός και ευυπόληπτος πολίτης.
Ωστόσο ο σεβαστός γιατρός και οικογενειάρχης διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με την 46χρονη Thelma Brumett που έχει μειωμένο δείκτη νοημοσύνης. Συνευρίσκονταν ερωτικά μαζί της σε ένα γραφείο "records room", στο τμήμα κίνησης ασθενών στο νοσοκομείο Daviess Community Hospital στην Washington.
 Ήταν ο γυναικολόγος της από τότε που ήταν 20 χρόνων και του είχε εμπιστοσύνη, της έδινε αντικαταθλιπτικά ψυχοφάρμακα και παυσίπονα  γιατί είχε διπολική διαταραχή και άλλα ψυχολογικά προβλήματα.
Την παραμονή των 30ών γενεθλίων της, ο Δρ Roberts της έκανε απολίνωση των σαλπίγγων γιατί είχε προβλήματα με την έμμηνο ρύση. Της είπε ότι, αυτή η διαδικασία είναι δήθεν αναστρέψιμη, αλλά ένα χρόνο αργότερα της έκανε και υστερεκτομή (αφαίρεση μήτρας) γιατί έπασχε από αιμορραγίες και χρόνιο πόνο.
Αργότερα ένας ειδικός διαπίστωσε ότι δεν ήταν ιατρικά αναγκαία αυτή η επέμβαση.
Λίγες ώρες μετά την υστερεκτομή, ενώ είχε ακόμα ράμματα, ο Δρ Roberts είχε σεξουαλική επαφή μαζί της με αποτέλεσμα, αυτή να προσβληθεί από λοίμωξη.
Ο γιατρός είχε σεξουαλικές επαφές με την ασθενή του, ακόμη και όταν εκείνη ήταν  υπό την επήρρεια ψυχοφαρμάκων, ναρκωμένη και αναίσθητη.

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε από  την "Atlanta Journal Constitution’s investigation" για σεξουαλικές κακοποιήσεις από γιατρούς, η Brumett έζησε μια φρίκη 3 ετών. Φοβόταν να μιλήσει γιατί δεχόταν απειλές και έπαιρνε τα φάρμακα που της έδινε ο γιατρός.
το 2007 έγινε αναστολή αδείας άσκησης επαγγέλματος του Δρ Robert, για την ακατάλληλη σχέση με την ασθενή του.
Υπέβαλλε εκ νέου αίτηση ανανέωσης της άδειας το 2014 αλλά μετά από ένα χρόνο πέθανε.
Η 46χρονη Thelma Brumett είναι εδώ και 11 χρόνια παντρεμένη με τον κ. Brian, που ήταν πολλά έτη φίλος της, πριν να γίνει σύζυγός της. Το ζευγάρι δεν απέκτησε παιδιά.
πηγή

12-12-16
http://www.dailymail.co.uk/news/article-4025248/Woman-sexually-abused-OB-GYN-years-STERILIZED-never-child-man-loves.html


 the dark side of the human personality

Δεν υπάρχουν σχόλια: