Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016

Ο ΄Αγιος Βασίλης παρέδωσε κατά λάθος δώρο σε 6χρονη, ένα ημιαυτόματο τουφέκι 50-caliber Barrett


Νέα Υόρκη, Ο ΄Αγιος Βασίλης παρέδωσε σε 6χρονη, λάθος δώρο.  Η μικρή περίμενε ένα παιδικό ιπτάμενο αεροπλάνο παιχνίδι, αλλά το ταχυδρομείο της έστειλε ένα ημιαυτόματο επιθετικό τουφέκι  (semi-automatic assault rifle)
Ο  66χρονος Joel Berman, είχε παραγγείλει το ειδικό παιχνίδι αεροπλάνο, για την 6χρονη εγγονή του, όταν ένα πακέτο με ταχυδρομική παράδοση UPS, ‎έφτασε στο σπίτι τους, στο Oceanside, το άνοιξε και ανακάλυψε συγκλονισμένος ένα ημιαυτόματο τουφέκι, αντί για το παιδικό αεροπλάνο.

Σύμφωνα με το Newsday, οι παππούδες της 6χρονης, που ζουν στην προαστιακή κοινότητα της Oceanside (Long Island) ειδοποίησαν αμέσως τις αρχές, όταν το πακέτο (United Parcel Service, UPS) έφτασε σπίτι τους με το περιεχόμενο έκπληξη.
το πακέτο περιείχε το τουφέκι, ένα scope, ένα stand, κλιπ πυρομαχικών, φωτοαντίγραφα της άδειας οδήγησης ενός κατοίκου της Αριζόνας, καθώς και άδεια κρυφής οπλοφορίας του.
οι παππούδες έβγαλαν αμέσως έξω από το δωμάτιο την 6χρονη εγγονή τους, που κοιτούσε το "δώρο" της με ανοιχτό στόμα και τώρα πρέπει να της εξηγήσουν ότι ο Αγιο Βασίλης τους παρέδωσε λάθος πακέτο.

στην ετικέτα UPS διάβασαν ότι ο αποστολέας ήταν ένα  πολυκατάστημα "Kohl's department store branch" στο Οχάιο.
το βάρος του πακέτου ήταν 51 κιλά, ενώ στην απόδειξη πληρωμής για το παιδικό αεροπλάνο, γράφει ότι το πακέτο  κόστισε 3 λίρες.

η κ.Anna σύζυγος του κ.Berman's  ήταν έξω στο δρόμο όταν έφτασε το επικίνδυνο πακέτο δώρου, έτσι ζήτησε από τον οδηγό να βάλει το πακέτο, μέσα στο αυτοκίνητό της.
στη συνέχεια η κ.Anna πήρε την εγγονή της και βγήκαν έξω για δουλειές, ενώ το τουφέκι βρισκόταν εν αγνοία τους, μέσα στο αυτοκίνητό τους.
Η αστυνομία κατάσχεσε το όπλο και έκανε αίτηση στην United Parcel Service, για να αποστείλουν το σωστό πακέτο.
Η αστυνομία, Nassau police είπε ότι πρόκειται για ένα συλλεκτικό όπλο,  50-caliber Barrett rifle αξίας περίπου $10,000
ο Det. Lt. Richard LeBrun, the department’s chief spokesman, εκτίμησε ότι πρόκειται για συλλεκτικό κομμάτι. Προορισμός του ήταν  ένας οπλουργός στα βόρεια της πολιτείας της Νέας Υόρκης.

πηγή 16-12-16
http://www.dailymail.co.uk/news/article-4042350/Santa-delivered-wrong-thing-New-York-couple-tells-granddaughter-toy-plane-expecting-mail-semi-automatic-assault-rifle-sent-mistake.html

Ωστόσο πρόκειται για ένα αλλόκοτο περιστατικό, εάν ο λάθος παραλήπτης δεν ήταν ο κ.Berman, είναι πιθανόν ότι θα κρατούσε το πανάκριβο συλλεκτικό -και πολύ επικίνδυνο- κομμάτι.Το πακέτο παραδόθηκε σε σπίτι όπου υπήρχαν μικρά παιδιά.
είναι περίεργο που όπλο αγορασμένο online, δεν είχε παραλήπτη έναν εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο, όπως ένα κατάστημα πώλησης όπλων. Ο αγοραστής πηγαίνει στο κατάστημα και παίρνει το εμπόρευμα. τα όπλα δεν αποστέλλονται ποτέ με online παράδοση στο σπίτι ενός αμάχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: