Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2016

Κουτάβι προσπαθεί να καθαρίσει με χαρτί υγείας, το σημείο που "λέρωσε" και βέβαια, Αρκεί η Προσπάθεια


Η εικόνα ενός κουταβιού, που προσπαθεί να καθαρίσει το σημείο που έκανε την ανάγκη του με χαρτί υγείας,  retweeted πάνω από 6.000 φορές.
Το κουτάβι που το λένε Pablo είναι ιδιαίτερα έξυπνο, παρακολούθησε τον ιδιοκτήτη του Acelin Hampton (έναν 21χρονο rapper από το Τέξας) να καθαρίζεται με χαρτί τουαλέτας όταν κατουρούσε.
Επίσης στο παρελθόν, έβλεπε  ότι όταν "λέρωνε"΄κάπου, ο ιδιοκτήτης του Hampton καθάριζε το σημείο αυτό,  με χαρτι υγείας.
Αν και το χαριτωμένο ζωάκι έμαθε πλέον να κάνει την ανάγκη του μόνο έξω από το σπίτι, όταν βγαίνει για  βόλτα, ξαφνικά βρέθηκε σε δύσκολη θέση, όταν ο ιδιοκτήτης του το άφησε για λίγο στο σπίτι ενός φίλου του.
έτσι, όταν δεν μπορούσε να κρατηθεί άλλο, κατούρησε μέσα στο μπάνιο του φίλου
και μετά προσπάθησε να καθαρίσει το σημείο που κατούρησε με το χαρτί της τουαλέτας.
Ο Hampton, (who goes by the stage name Billie Band$)  υιοθέτησε τον  Pablo, μόλις πριν από 3 μήνες, αλλά το πανέξυπνο κουτάβι αποδείχτηκε ότι μάθαινε πολύ γρήγορα.
Ο rapper Hampton  είπε στο  BuzzFeed ότι, το κουτάβι κάνει πολλά πράγματα που αποδεικνύουν ότι είναι πολύ έξυπνο.
Η εικόνα του Pablo στο Twitter - που δείχνει επίσης την μακρά διαδρομή του χαρτιού τουαλέτας, που καταλήγει σε μια τεράστια λευκή άμορφη μάζα που καλύπτει ένα σημείο στο πάτωμα του μπάνιου- έγινε εξαιρετικά δημοφιλής. τόσο, που ο Pablo έχει τώρα το δικό του λογαριασμό στο Twitter και κλέβει τη δημοτικότητα, ακόμη και του λαμπερού ιδιοκτήτη του.
ο Pablo είναι πολύ χαριτωμένος και απλά το ξέρει...
πηγή 30-11-16
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3988180/Puppy-tries-clean-pee-puddle-toilet-paper.htmlΔεν υπάρχουν σχόλια: