Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016

Παιδί της Ρωσικής ολιγαρχίας βιντεοσκοπεί ανθρώπους να κάνουν εξευτελιστικές πράξεις, με αντάλλαγμα το χρήμαΟ 17χρονος κακομαθημένος έφηβος, Grisha Mamurin, - γνωστός επίσης και ως Gregory Goldsheid-  παιδί  της ρωσικής ολιγαρχίας, πείθει γυναίκες που συναντά τυχαία στο δρόμο, να γδυθούν και να καθαρίσουν το αυτοκίνητό του, φορώντας μόνο τα εσώρουχα τους.

Ο σκανδαλώδης φαρσέρ Mamurin, ανεβάζει βίντεο που δείχνουν πόσο οι άνθρωποι είναι έτοιμοι να ταπεινωθούν,  με αντάλλαγμα το χρήμα.
Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Gregory  ανέβασε στη δική του σελίδα YouTube ένα βίντεο που ήδη ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο προβολές.
στο viral video ο Mamurin, και ο φίλος του  Mulat  προσεγγίζουν στο δρόμο τυχαίες ανυποψίαστες γυναίκες. Ο Mamurin τις πείθει ότι, ο φίλος του Mulat είναι ανερχόμενος τραγουδιστής και  χρειάζεται περισσότερο υλικό για ένα μουσικό βίντεο. 
Για το σκοπό αυτό, παζαρεύει με τις γυναίκες το χρηματικό ποσό των  15.000 έως 35.000 RUB, (περίπου 150 έως 350 GBP -λίρες στερλίνες-) για να γδυθούν και να πλένουν το αυτοκίνητό του, φορώντας μόνο τα εσώρουχά τους, ενώ ηχεία παίζουν δίπλα τους, δυνατή

μουσική.

Ο Gregory Goldsheid  είναι εγγονός του Ρώσου δισεκατομμυριούχου Gregory Neklyudov, Grisha, (property developer and media magnate)
Τα εξωφρενικά βίντεο με φτωχούς ανθρώπους που εξαναγκάζονται σε ταπεινωτικές και εξευτελιστικές πράξεις με αντάλλαγμα το χρήμα, προκαλούν αποτροπιασμό και αποδοκιμάζονται από τον κόσμο.
Σε προηγούμενο βίντεο πρόσφερε 10 χιλιάδες ρούβλια σε άστεγους ανθρώπους για να πιουν τα ούρα του και να γδυθούν στο κέντρο της Μόσχας.
Ο νεαρός filmmaker –που ο ίδιος συγκρίνει τον εαυτό του με τον Steven Spielberg- φαίνεται στο βίντεο να ουρεί σε ένα βάζο, προτού το δώσει σε έναν άνδρα, που αναγουλιάζει καθώς πίνει το περιεχόμενο του.
πηγή 15-5-15
έπειτα ο Goldsheid Goldsheid  πλησιάζει έναν άγνωστο άνδρα που κάθεται σε ένα παγκάκι και του κάνει μια επίσης άσεμνη προσφορά.  Ο άνδρας δεν δείχνει καμία αντίδραση εντυπωσιασμού, αλλά απότομα στρέφεται, δίνει μια γροθιά στον Goldsheid και τον ρίχνει το έδαφος.
Απτόητος ο Goldsheid κινείται προς τον
Moscow River, όπου ζητά από τις γυναίκες να βγουν στην μέση του δρόμου γυμνές για 15.000 ρούβλια.
Έπειτα αγόρασε δύο βάζα χαβιάρι  και έδωσε τη λιχουδιά σε τρεις άστεγους άνδρες, που το έτρωγαν καθώς τους βιντεοσκοπούσε.
ο  
Gregory Goldsheid   λέει ότι αυτά τα βίντεο δείχνουν τι είναι έτοιμη να κάνει η κοινωνία για χάρη του χρήματος.
Όπως λέει «δεν καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι είναι τόσο αρνητικοί μαζί μου, έχουμε δει παρόμοιες παραστάσεις –φάρσες στο MTV.
Αν και τόσο ο παππούς του, όσο και η μητέρα του έχουν επικρίνει αυτά τα αηδιαστικά  βίντεο, ο  Gregory Goldsheid   δηλώνει ότι θα τα συνεχίσει.
Συμφώνησε με μια κοπέλα να του γλείψει τη σόλα της μπότας του, από το ένα άκρο μέχρι το άλλο, για 10.000 ρούβλια.
Στις αρχές της χρονιάς, συνάντησε ανθρώπους, ιδιοκτήτες κατοικίδιων και τους πρόσφερε λεφτά για να τους πάρει το αγαπημένο τους κατοικίδιο. Το αποτέλεσμα σοκάρει…https://i.ytimg.com/vi/YeypHSb9WVk/maxresdefault.jpg

πηγή 29-3-16

Δεν υπάρχουν σχόλια: