Κυριακή, 6 Μαρτίου 2016

61χρονος ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του, με το σκυλάκι της φίλης του, στην ΑγγλίαΑγγλία, στη δυτική ακτή της Cumbria, στο Lake District, ο 61χρονος George Litt, (από το Birley Court, Whitehaven) αντιμετωπίζει φυλάκιση γιατί προσπάθησε να κάνει σεξ με το θηλυκό σκυλί Boston Terrier που ονομάζεται Chico και ανήκει στη σύντροφό του.
Στο δικαστήριο West Cumbria Court House στο Workington, ακούστηκε ότι, το απόγευμα της 18ης Αυγούστου, ο Litt, μόνος του σε ένα τροχόσπιτο, ετοιμαζόταν να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του με τη σκυλίτσα, όταν ξαφνικά μπήκε μέσα η σύντροφος του μαζί με μια φίλη της και τον είδαν γυμνό, πίσω από το ζώο.
Η συγκλονιστική ανακάλυψη, έκανε τις δύο γυναίκες να να νιώσουν αποτροπιασμό, κραύγασαν τρομαγμένες και έκαναν εμετό από την αηδία που ένιωσαν.
Ο ίδιος παραδέχθηκε την πρόθεσή του να συνευρεθεί σεξουαλικά με το ζώο, είπε ότι ήταν πιωμένος και ήταν σεξουαλικά ερεθισμένος. Το δικαστήριο απέρριψε τους ισχυρισμούς του δικηγόρου του Neil Pilling, ότι έκανε μόνο προκαταρκτικά σεξ -παιχνίδια με τη σκυλίτσα, χωρίς να επιχειρήσει διείσδυση. Απαλλάχτηκε από την κατηγορία της τέλεσης σεξουαλικής πράξης και την πρόκληση άσκοπου πόνου στο ζώο.

Η δίκη του για το αδίκημα της πρόθεσης για σεξουαλική συνεύρεση με ζώο,  ορίστηκε για την 1η Απριλίου του 2016, έχει πλέον χωρίσει με τη σύντροφό του –άλλωστε, όπως διηγήθηκε στο δικαστήριο, δεν έκανε σεξ «για μήνες» μαζί της -
το σκυλάκι φιλοξενείται από μέλη της οικογένειας, αφού δεν πρέπει να ζει, εκεί που βρίσκεται ο κτηνοβάτης.

πηγές 3-3 -16
http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/sexually-frustrated-boyfriend-could-jailed-7492840

http://www.newsandstar.co.uk/news/Half-naked-man-caught-by-ex-partner-trying-to-have-sex-with-her-dog-1298e258-cc51-4c9a-bb71-07622e67ed74-ds

Δεν υπάρχουν σχόλια: