Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016

41χρονος ξεγέλασε με ψεύτικο online προφίλ την 14χρονη κόρη του, απέσπασε γυμνές φωτογραφίες της, την εκβίασε και την κακοποίησε σεξουαλικάΝέα Υόρκη, 41χρονος «πατέρας» δημιούργησε ένα ψεύτικο online προφίλ για να παρασύρει (catfished) την 14χρονη κόρη του και να του στείλει γυμνές της φωτογραφίες. Αργότερα χρησιμοποίησε αυτές τις φωτογραφίες για να την εκβιάσει και να την κακοποιήσει σεξουαλικά.
Ο 41χρονος  (από την Herkimer County) ομολόγησε με δάκρυα την ενοχή του, σε 12 ομοσπονδιακές κατηγορίες παιδικής πορνογραφίας (προσέλκυση παιδιού για γενετήσιους λόγους –για να παράγει παιδική πορνογραφία- παραλαβή και αποστολή παιδικής πορνογραφίας κ.α)
επίσης,
στο δικαστήριο Herkimer County Court,   αντιμετωπίζει πρόσθετες κατηγορίες για τη σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης κόρης του
Παρουσιάστηκε online  σαν ένα 16χρονο αγόρι, προσέγγισε την κόρη του  και την ανάγκασε να του στείλει δικές της ακατάλληλες (X-rated ) φωτογραφίες.
Αργότερα είπε ψέματα στην κόρη του, ότι ο 16χρονος online φίλος της αυτοκτόνησε και σύντομα μετά, άρχισε να την κακοποιεί σεξουαλικά.
Το διεστραμμένο του σχέδιο ( catfishing ) και η αιμομικτική σχέση ήρθαν στο φως, όταν το κορίτσι είπε στη νοσοκόμα του σχολείου της, ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον πατέρα της.
Ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει μέχρι και 250 χρόνια στη  φυλακή, όταν δικαστεί τον Ιούλιο
τα δικαστικά έγγραφα που ελήφθησαν από την  Syracuse.com, αναφέρουν λεπτομερώς πως ο 41χρονος εγκλημάτησε με  περίτεχνη πλοκή, αφού δημιούργησε ένα ψεύτικο online λογαριασμό, προσποιήθηκε ότι είναι ένα 16χρονο αγόρι και αργότερα είπε ψέματα ότι ο έφηβος αυτοκτόνησε.
Όλα ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο του 2013, όταν, σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου, ο 41χρονος έφτιαξε ψεύτικους λογαριασμούς στο Instagram, AOL και μια υπηρεσία μηνυμάτων κειμένου και άρχισε την κουβέντα με την κόρη του.
Αν και οι δυο τους αντάλλασσαν ερωτικά μηνύματα, δεν είχαν συναντηθεί ποτέ προσωπικά, αλλά τελικά, άρχισαν να αποκαλούν ο ένας τον άλλον «boyfriend» και  «girlfriend»
Πριν από καιρό, ο πατέρας που πόσταρε σαν έφηβος άρχισε να πιέζει την κόρη του να του στείλει δικές της γυμνές φωτογραφίες.
Αρχικά αυτή αντιστάθηκε στις προτροπές του, αλλά τελικά η αντίστασή της έσπασε  και του έστειλε κάποιες ακατάλληλες εικόνες.

Τον Νοέμβριο του ίδιου έτους, η κοπέλα ενημέρωσε τον online φίλο της, ότι ήθελε να χωρίσει μαζί του, γιατί αυτός ήθελε να μιλούν μόνο για σεξ  (all he wanted to talk about was 'sex and more sex,') ενώ αυτή  επιθυμούσε περισσότερα από μια σχέση.
Σε απάντηση στο αίτημά του να του στείλει περισσότερες γυμνές φωτογραφίες, η έφηβος είπε, «δεν πρόκειται να το κάνω αυτό» σύμφωνα με τα έγγραφα.
Σε ανταλλαγές μηνυμάτων κειμένου, ο πατέρας που προσποιούνταν  ότι είναι ο έφηβος απείλησε την κόρη του ότι, θα στείλει τις ακατάλληλες  φωτογραφίες της στον μπαμπά της, αναφέρουν τα έγγραφα.
Η κοπέλα απάντησε ότι με αυτή την απειλή, η ζωή της καταστράφηκε.
Κάποια στιγμή μετά τον διαδικτυακό τους χωρισμό, η 14χρονη πήρε ένα μήνυμα από κάποιον που προσποιήθηκε ότι είναι η μητέρα του φίλου της και την πληροφορούσε ότι ο 16χρονος γιος της αυτοκτόνησε.
Με το « his teenage alter ego out of the picture» ο πατέρας πληροφόρησε την κόρη του ότι πριν να αυτοκτονήσει ο πρώην φίλος της, του έστειλε τις γυμνές της φωτογραφίες.
Έπειτα, σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο 41χρονος άρχισε να κακοποιεί σεξουαλικά την κόρη του. Η κακοποίηση σταμάτησε, όταν η 14χρονη προσέγγισε τη νοσοκόμα του σχολείου και εκείνη ειδοποίησε την αστυνομία.

πηγή 15-3-16

Δεν υπάρχουν σχόλια: