Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ INDYMEDIA

Όλοι οι ανθέλληνες είναι ενωμένοι. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Σφακιανάκης έσπευσε να σκάψει τον λάκο δύο πατριωτικών ιστολογίων, τα οποία αποκάλυψαν τον ανθελληνικό ρόλο του AYESMAN και της κόρης του ενώ την ίδια στιγμή δηλώνει υπερήφανος που στηρίζει προσπάθειες σαν αυτές του indymedia δηλαδή στηρίζει τον SOROS και τους πράκτορές του (κλικ εδώ)

Κύριε Σφακιανάκη αν αυτό δεν είναι προδοσία και έγκλημα τότε τι είναι; Σας το λέμε ξακάθαρα ότι έχετε προδώσει την πατρίδα. Μηνύστε μας για να το πάρετε και εγγράφως από το δικαστήριο ότι είστε προδότες.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

άκου τώρα φίλη/λε του ιστολογίου ο Σφακιανάκης από την συγκεκριμένη ομάδα (ή και διεύθυνση/ υπηρεσιακά) δίωξης είναι και θα είναι μέρος του συστήματος, ο κόσμος να χαλάσει … δηλαδή τι να κάνει ο κυρ. Σφακιανάκης (από την εν λόγω υπηρεσία δίωξης)παρά να λέει ¨ναι¨ στα κελεύσματα της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας …. ο εν λόγω κύριος (το αναφέρω αυτό το κύριος αν και πιστεύω ότι είναι γελοίο και αποτέλεσμα της Βαυαροκρατίας στην χώρα μας) είναι αποτελεσματικός ωστόσο σε άλλα μέτωπα όπως είναι αυτά της παιδοφιλίας …. πράγμα θετικά για την κοινωνία μας … όπως και να έχει αυτός δεν παύει να είναι ένας τεχνοκράτης (γνώστης λειτουργίας του δικτύου βέβαια) που τον διόρισε το σύστημα σε μια συγκεκριμένη θέση (την γνωστή θέση της κλειδαρότρυπας) εκμεταλλευόμενη τις γνώσεις του επάνω σε τεχνικά θέματα σχετικά με το διαδίκτυο … το ότι είναι μέρος της ¨ηρωικής¨ ομάδας ανθρώπων (συνανθρώπων μας) της Ελληνικής Αστυνομίας δεν σημαίνει ότι έχει υιοθετήσει και τις ανάλογες ¨ηθικές αρχές¨ …. αυτά τα ολίγα και πού είστε μην τον βρίζετε απλά ΚΡΙΝΕΤΕ τον, τον υπεράνθρωπο του Ελληνικού ψηφιακού χώρου χαχαχαχχααααα…. διότι ουδέν κρυπτό υπο τον Ήλιο … με λίγα λόγια …. άλλα λόγια να αγαπιόμαστε σε σχέση με τον κύρ. (πάλι το έβαλα αυτό το προσωνύμιο κατάλοιπο από τα φέουδα του μεσαίωνα) Σφακιανάκη ……