Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

μην μου τους τίτλους Βάρατε!

Ελλην Φορολογούμενος

Καταδικάζω κι εγώ τον ξυλοδαρμό του πρώην υπουργού της ΝΔ κύριου κύριου Χατζηδάκη και του εύχομαι περαστικά , άσχετα αν ευθύνεται κι αυτός για το χάλι μου ,άσχετα αν κι αυτός ψηφίζει νόμους που μειώνουν τον μισθό μου , την ίδια ώρα που ψηφίζει νόμο να αυξάνεται ο δικός του μισθός, άσχετα αν ψηφίζει νόμους που μου αφαιρεί τα ασφαλιστικά μου δικαιώματα και διατηρεί πλήρως τα δικά του.
Δεν κρατώ κακία στον Χατζηδάκη που ξεπούλησε την Ολυμπιακή , και είναι περήφανος για αυτό, δεν του κρατώ κακία ακόμα και όταν στηρίζει την άποψη του , άσχετα αν είναι διαφορετική από τη δική μου.

Εκεί που μου τι δίνει είναι ότι ο κύριος Χατζηδάκης δεν λέει κουβέντα και δεν απαιτεί να μπουν φυλακή αυτοί που έφαγαν τα............... λεφτά , και όσο τα λεφτά είναι μακριά από πού έπρεπε να είναι - στα ταμεία του κράτους , στα ασφαλιστικά ταμεία – τόσο ο κύριος Χατζηδάκης και όποιος άλλος θα πρέπει να προσέχει , μην κυκλοφορεί , ή αν πρέπει κάπου να πάει, να κινείται ήσυχα και σε ανύποπτες ώρες.
Ξεκαθαρίζω όμως ότι δεν πρέπει υπήρχε κάτι το προσωπικό με τον κύριο υπουργό … απλά ήταν πολύ… ΑΡΓΟΣ , και στις μέρες που έρχονται
δεν θα τρέχουν μόνο οι άλλοι για μια δουλειά πληρωμένη με ψίχουλα ,
δεν θα τρέχουν μόνοι οι άλλοι για ένα μεροκάματο ανασφάλιστο,
δεν θα τρέχουν μόνο οι άρρωστοι για ένα ραντεβού στο ΙΚΑ ,
δεν θα τρέχουν μόνο οι άλλοι για μια προσφορά ζυμαρικών στα σουπερ μαρκετ,
θα τρέχετε κι εσείς κύριοι, κύριοι ΒΟΥΛΕΥΤΑΙ και θα τρέχετε γρήγορα.

Περαστικά μας

kafeneio-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: