Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

ΚΥΠΡΟΣ:Αποκαλύπτουμε άλλο ένα σκάνδαλο του μουσουλμανοπατέρα Υπουργού από τη Συλίκου. Πληρώνουμε € 542.40 μηνιαία δόση δανείου αλλοδαπού !

του Ευαγόρα Αχαιού

Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης.

Όταν αυτοί που κυβερνούν ένα τόπο, (για να μη δυσαρεστήσω κανένα), και αυτοί που κυβέρνησαν πριν και πιο πρίν από αυτους, είναι άσχετοι και αχάπαροι από πολιτική και οικονομία και το κεφάλι το έχουν σαν διακοσμητικό στοιχείο και ομορφιά ή σαν έρμα για διατήρηση ισορροπίας, πολλά μπορούν να συμβούν.

Όταν τα αποτελέσματα των πράξειων και των ενεργειών τους δεν έχουν σχέση με την ασχετοσύνη και αχαπαροσύνη της πολιτικής τους αλλά είναι προϊόν συγκυριών και κακών εκτιμήσεων εκ μέρους τους, αν και στην πολιτική πράξεις που ζημιώνουν εθνικά και οικονομικά τον τόπο και το λαό πρέπει να τιμωρούνται παραδειγματικά για αποφυγή επανάλειψής τους, μπορεί κάποιος εν τη μεγαλοψυχία του, να το δεχτεί και να τους απαλλάξει λόγω βλακείας.

Όταν όμως οι πράξεις και οι ενέργειές τους ξεπερνούν όχι μόνο τα όρια της βλακείας και της ηλιθιότητας, αλλά φτάνουν και ξεπερνούν και αυτά τα όρια της μαλακίας τότε δεν μπορεί κανένας να τους δικαιολογήσει, ούτε να τους απαλλάξει λόγω βλακείας ή ηλιθιότητας ή ακόμα και μαλακίας.

Το να πληρώνει ένα κράτος σε κουβαλητό λαθρομετανάστη αλλοδαπό, επίδομα θέρμανσης 171 ευρώ κατά τον μήνα Νοέμβριο, περίοδο που η μέγιστη μέση θερμοκρασία στην Λεμεσό όπου ζει ο συγκεκριμένος αλλοδαπός, ο κ. Nidal, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της μετεορολογικής υπηρεσίας ήταν 27,6º C (μέγιστη θερμοκρασία 30,5º C την Δευτέρα 15 Νοεμβρίου και ελάχιστη θερμοκρασία 13,3º C το Σάββατο 6 και την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010, μηνιαία δόση και τόκους ενυπόθηκου δανείου για αγορά ιδιόκτητης κατοικίας ύψους 542.40 ευρώ και μηνιαίο επίδομα 41 ευρώ για αγορά πάννων είναι από τα πρωτάκουστα και μόνο σε ένα κράτος διάλυσης, όπως το δικό μας και με πολιτικούς φωστήρες και ανεγγέφαλους πολιτικάντηδες και ζοππόβορτους κατά τον μακαρίτη Θεμιστοκλή Δερβη μπορεί να συμβεί.

Απίστευτο ναί, όμως αληθινό.

Συνέβηκε στην Ευρωπαϊκή Κύπρο τον Νοέμβριο του 2010.

Για όσους δεν πείθονται γιατί ο γράφων είναι εθνικιστής και στέλεχος του Κινήματος Ελληνικής Αντίστασης, παραθέτω αντίγραφο της επιταγής του κουβαλητού μουσουλμάνου κ.Nidal με τις σχετικές λεπτομέρειες της πληρωμής.

Ο κ. Nidal στον οποίο ο μεγάλος μουσουλμανοπροσφυγοπατέρας κ. Νεοκλής Συλικιώτης παραχώρησε την Κυπριακή υπηκοότητα (αριθμός πολιτικής ταυτότητας 0005530173), με αριθμό φακέλλου 6004178, πήρε στις 30/11/2010 από τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Κυπριακής Δημοκρατίας, των οποίων προϊσταται η μουσουλμανοπροσφυγομητέρα κ. Σωτηρούλλα Χαραλάμπους, την υπ΄ αριθμό 08-02900 επιταγή της καθαρής πληρωμής των 1,667.21 ευρώ (αφού του έγινε κράτηση 171.99 ευρώ για υπερπληρωμή), που περιλάμβανε 1,084.80 ευρώ επίδομα βασικών αναγκών, 542.40 ευρώ δόση και τόκους ενυπόθηκου δανείου, 41 ευρώ πανιά και 171 ευρώ επίδομα θέρμανσης.

Ο κ. Nidal ζούσε και εργαζόταν εν πλήρει ηρεμία στη χώρα του μέχρι που μυρίστηκε ή ενημερώθηκε από συγγενείς και φίλους κουβαλητούς στην Κύπρο για την “ανθρωπιστική” ηλιθιότητά μας και αποφάσισε να μας κουβαληθεί και αυτός λαθρομετανάστης.

Ωραίος ο άνθρωπος, σπίρτο αράπικο !

Γιατί να ζεί στην Αραπιά, όταν μια δρασκελιά τόπο από εκεί βρίσκεται ο Παράδεισος και η γη της επαγγελίας;

Γιατί να ζει, να εργάζεται, να ιδρώνει και να κουράζεται για ένα κομμάτι ψωμί κάτω από τον καυτερό ήλιο της Αραπιάς, όταν μια δρασκελιά τόπο από εκεί μπορεί να ζεί χωρίς να εργάζεται, χωρίς να ιδρώνει και χωρίς να κουράζεται όχι για ένα κομμάτι ψωμί όπως έκανε τόσα χρόνια, αλλά για ένα πλούσιο και άκοπο μηνιαίο επίδομα πολιτικού πρόσφυγα από τα ταμεία της Κυπριακής Δημοκρατίας που κάποιοι ηλίθιοι γηγενείς φρόντισαν και κατάφεραν με χίλιες στερήσεις και μόχθους να τα γεμίσουν για να του τα δώσει απλόχερα ο μουσουλμανοπροσφυγοπατέρας κ. Νεοκλής Συλικιώτης και η μουσουλμανοπροσφυγοεργατομητέρα ΕΔΟΝίτισσα κ. Σωτηρούλλα Χαραλάμπους.

Γιατί να ζει στην αβεβαιότητα του αύριο όταν στην “Νέα Παλαιστίνη” είναι πλούσια τα ελέη, με σίγουρο και εξασφαλισμένο το μέλλον το δικό του, της χανούμισσάς και των παιδιών του από τα ταμεία που “ανθρωπιστικά” κάποιοι ηλίθιοι, αεροπαρμένοι, δήθεν δημοκράτες και ανθρωπιστές πολιτικάντηδες χωρίς να σκεφτούν τον έβαλαν συνέταιρο ;

Όσο δεν πιστεύω πως ο κ. Nidal είναι βλάκας, άλλο τόσο δεν πιστεύω πως είναι έξυπνος.

Τον δασκάλεψαν, αυτό φαίνεται σίγουρο.

Πληρώνουν που πληρώνουν τα κορόϊδα.

Τί ενοίκιο, τί ενοικιαγορά.

Εκμεταλλεύεται την βλακεία και την ηλιθιότητα, όχι του ελληνικού πληθυσμού αλλά των κυβερνώντων και αυτών που έδωσαν το δικαίωμα στον κάθε κκιλίντζιρο μουσουλμάνο να μας κουβαληθεί, να αποκτήσει σπίτι, να ριζώσει και να ζήσει σε βάρος μας.

Λάρνακα,Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010.
antistasi.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: