Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ

Υποσχέθηκα ότι θα είμαι πάλι μαζί σας με νεότερες ειδήσεις. Και εννοώ αληθινές ειδήσεις και όχι αυτά που οι στρατευμένοι δημοσιογράφοι αναμασούν. Χτες σας ενημέρωσα για το άθλιο παιχνίδι παραπληροφόρησης που κατευθύνεται από υψηλά ιστάμενα κέντρα .

Σήμερα ήλθε η επιβεβαίωση . Αυτοί οι οποίοι είχαν δημοσιοποιήσει τα στοιχεία μου στο διαδίκτυο, στοιχεία που μόνο ο εισαγγελέας γνώριζε και η Ασφάλεια και για αυτό είναι υπεύθυνοι, σήμερα καταλαβαίνοντας το άνομο και ανήθικο της πράξης τους, που εκθέτει και την εξουσία που τους στηρίζει και που στηρίζουν, τώρα με δημοσιεύματα που υποστηρίζουν πως έχω συλληφθεί προσπαθούν να θολώσουν τα νερά και να δείξουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με την νεοταξίτικη κρατική ασφάλεια και το κέντρο της εξουσίας.

Ενημερώνω για μία ακόμα φορά τους συνέλληνες και εσάς τους φίλους μου ότι παραμένω ελεύθερη, ικανή να εκφέρω καθαρό ελληνικό λόγο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους επίμονους διώκτες του ελληνισμού οι οποίοι με την συκοφαντική τους πράξη εναντίον μας απέβαλλαν οποιοδήποτε ελληνόσχημο κάλυμμα (στολή) φορούσαν και έδειξαν πραγματικά πλέον τις εθνομηδενιστικές τους διαθέσεις.

Ειδικότερα πλέον ενημερώνουμε αυτούς, οι οποίοι παίζουν στον κόσμο τον ρόλο του “καλού μπάτσου” (εννοώ αυτούς που και από τον τίτλο τους επιθυμούν την φίμωση βλέπε φίμωτρο αλλά και από αυτούς που οικογενειακά επιδιώκουν τον εποικισμό της πατρίδας μας από το ισλάμ και την τουρκιά μην διστάζοντας να ντύσουν χανούμισσα και την γυναίκα τους βλέπε Ευαγγελάτος ) ότι θα ασκηθούν εναντίον τους όλα τα ένδικα μέσα τα οποία αφορούν όχι μόνο τις εναντίον μου επιθέσεις και παράνομες πράξεις τους, αλλά και τις υπηρεσίες που εμφανώς προσφέρουν με την στάση τους στο θέμα του εποικισμού της χώρας και της εκχώρησης κατ' αυτόν τον τρόπο, κυριαρχικών δικαιωμάτων των Ελλήνων. Εάν αυτό είναι η σοβαρή δημοσιογραφία την οποία υποτίθεται ότι πρεσβεύουν καταλαβαίνουμε όλοι πολύ καλά το γιατί και το πως η πατρίδα μας βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης και της καταστροφής.

'Οσο για εμένα συνεχίζω να γελώ με τους κλόουν “έγκριτους” δημοσιογράφους και τα ψεύδη τους.

ΥΓ. Απευθύνομαι προς τους απόφοιτους της τιμημένης στρατιωτικής σχολής Ευελπίδων, να διαβάσουν τον κώδικα τιμής της Σχολής τους κλικ εδώ και να πράξουν όταν θα μπορούν αναλόγως.

ΥΓ. Το ιστολόγιό μας θα επανέλθει τάχιστα με συνεχή ροή ειδήσεων.

Hellenicrevenge

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΧΕΛΕΝΙΚΡΙΒΕΝΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΖΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ?

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ?

http://zeidoron.blogspot.com/2010/12/blog-post_17.html

http://crimesonair.blogspot.com/2010/12/blog-post_740.html

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ.

liondani είπε...

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ... Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ !!!!

Ανώνυμος είπε...

part 1
ΕΑΝ ΘΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΟΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΓΑΠ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΚΑΚΟ , Ε ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΡΡΩΝΟΥΜΕ ( μερος τριτο )
From HEIL GAP
Φωτογραφία
http://www.bilderberg.org/fall.jpg

Η Καγκελάριος της Γερμανίας Angela Merkel, που υποστηρίζεται και από άλλους Ευρωπαίους ηγέτες κατάφεραν την Πέμπτη να σταματήσουν την οικονομική καταστροφή για εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρη τη ζώνη του ευρώ, αναστέλλοντας την εισαγωγή των ευρωομολόγων και την επέκταση της τράπεζας 750 δισεκατομμύρια ταμείο διάσωσης του ευρώ στη σύνοδο κορυφής στις Βρυξέλλες .
Αν και η οικονομική κατάρρευση έχει παρεμποδιστεί, το ζωτικό όμως θέμα για το πώς να επιστρέψει η Ευρώπη στην ανάπτυξη πρέπει να αντιμετωπιστεί τώρα. Αυτό είναι βέβαιο ότι θα τεθούν πολύ σκληρά ερωτήματα για το πώς θα πρέπει διαχειριστεί το νόμισμα του ευρώ.
Αλλά η επιτυχία της Μέρκελ σε μια κρίσιμη σύνοδο κορυφής αποδεικνύει ότι υπάρχει πολιτική ηγεσία της Ευρώπης είναι ικανη να αντιμετωπίσει τα θεμελιώδη οικονομικά προβλήματα που μαστίζουν την ευρωζώνη.
Φυσικά τα ΓΑΠ-ευρωομόλογα καθώς και ένα μεγαλύτερο ταμείο διάσωσης που απαιτείτο από την οικονομική ελίτ θα είχε οδηγήσει σε συνολική αύξηση του χρέους για την ευρωζώνη.
Οι οικονομίες της ευρωζώνης βαθιά βυθισμένες σε μια κρίση του χρέους, που δημιουργήθηκε από την υποχρέωση να καταβάλουν τόκους για αστρονομικές ποσότητες των κλασματικών-αποθεμάτων του τραπεζικού χρέους που έχει σαν βασική του ισορροπία πια μια ηγεμονία του χρέους έναντι κάθε άλλης εθνικής κοινωνικής πολίτικης πολιτιστικής ανθρωπιστικής ανάγκης από τα κοινοβούλια, της Ελλάδας και Ιρλανδίας πρωτίστως και τα οποία αναγκάζουν τους φορολογούμενους να παραλάβουν τον παραφουσκωμένο λογαριασμό των τραπεζών .
Για να χρηματοδοτήσουν τις πληρωμές τόκων για το γιγαντιαίο χρέος ιδιοκτησίας, οι κυβερνήσεις έχουν εφεύρει την θέσπιση των φορολογικών μέτρων λιτότητας, και, κατ 'ουσία, «απαλλοτρίωση» των φόρων και των περιουσιακών στοιχείων των προδομένων από τις κυβερνήσεις τους χωρών για λογαριασμό των τραπεζών, των ομολογιούχων και hedgefunds και τους διαφόρους ιδιώτες επενδυτές τους.
Η εισαγωγή των ευρωομολόγων και bailouts θα χρησίμευε μόνο για να αυξηθεί η ικανότητα των οικονομικών ελίτ να απορροφούν χρήματα για τις παρείσακτες οφειλές από κάθε χώρα, αλλά πλέον και από τη Γερμανία, και έτσι να εμβαθύνει η οικονομική κρίση .
Δουλειές και προτάσεις του εθνοπροδοτη ΓΑΠ και πρόταση του κυρίου Σορος . Να όμως που το άλλο μέλος της λέσχης Bilderberg η Γερμανίδα καγκελάριος δεν τσίμπησε , ίσως γιατί έχει ένα περίεργο σύμπλεγμα και της αρέσει να βρίσκεται το κεφαλάκι της πάντα σταθερά κολλημένο επάνω στον λαιμό της .
Και τώρα όπως καταλαβαίνουμε αφού ο ΓΑΠας δεν κατόρθωσε τελικά να κάνει την κρίση ευκαιρία , πολύ σύντομα τα αφεντικά του θα του δώσουν το διαβατήριο στο χέρι και άντε στο κακό .
Τώρα να του πω να μας γράφεις ΓΑΠα , τι να πω έχω κάποιες αμφιβολίες για το εάν γνωρίζει γραφή . Να μωρέ επειδή είναι της διασποράς το λέω και εγώ, όχι για τίποτα άλλο .
Να δούμε όμως αργότερα πως θα λειτουργήσει η ελεύθερη και εντιμότατη δικαιοσύνη , γιατί πολλά είναι τα εγκλήματα που έχουν γίνει τελευταία .
Επειδή όμως είναι τόσο πολύ μεγάλο το πόσον του κεφαλαίου που απαιτείται για επενδύσεις σε θέσεις εργασίας και η εγχώρια κατανάλωση έχει ήδη αποστραγγιχτεί από την οικονομική ελίτ σε ένα πολύ γρήγορο ρυθμό, με μια ολοκληρωτική οικονομική κατάρρευση θα μπορούσε, στην πραγματικότητα, έχει προκύψει ακόμη περισσότερο χρέος.
Ήδη, εκατομμύρια νέοι άνθρωποι δεν έχουν δουλειά: δεν υπάρχουν χρήματα για την εκπαίδευση, δεν έχουμε χρήματα για τις συντάξεις ή παροχές κοινωνικής πρόνοιας. Αλλά αν ο φαύλος κύκλος του χρέους δεν είχε διακοπεί την Πέμπτη στις Βρυξέλλες και δεν είχε μπλοκάρει την εισαγωγή των ευρωομολόγων και ένα διευρυμένο ταμείο διάσωσης, η ανεργία, η φτώχεια και η δυστυχία θα είχαν αυξηθεί.

Ανώνυμος είπε...

part 2
Στις Βρυξέλλες, η Μέρκελ και οι ηγέτες συμφώνησαν σε μια «διαρκή κρίση ή μηχανισμός διάσωσης" να εισαχθεί το 2013. Αυτό θα απαιτήσει μια αλλαγή στη Συνθήκη της Λισαβόνας και των ψηφοφόρων θα γίνει σίγουρα ζητώντας δημοψήφισμα .
Το ίδιο το όνομα του ταμείου - «μόνιμος μηχανισμός κρίση» - υπογραμμίζει παραλογισμό του . ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΜΟΝΙΜΟΣ . Η «μόνιμη κρίση» προκύπτει μόνο από το γεγονός ότι το κεφάλαιο είναι "μόνιμο" και θα αναρροφάται από πραγματικές οικονομίες για να πληρώσει το χρέος κλασματικών τραπεζικών αποθεματικών από το μηχανισμό των φορολογικών προϋπολογισμών και τα ταμεία διάσωσης τράπεζας, όπως το μόνιμο μηχανισμό αντιμετώπισης κρίσεων.
ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΔΩΡΟΥ .
Το αποτέλεσμα αυτό είναι το «διαρκή κρίση» των οικονομιών και σκλαβιά στο χρέος στην καθοδική πορεία καταδίκης που φαίνεται ότι τελειώνει μόνο όταν η ελίτ δώσει το εναρκτήριο λάκτισμα για τεράστια πολέμους. ( παλιά και δοκιμασμένη συνταγή ) . Η Μέρκελ όμως κατάφερε να επιβάλει αυστηρές ΠΛΕΟΝ προϋποθέσεις για τις χρηματοπιστωτικές αγορές και για την πρόσβαση στο νέο ταμείο «μόνιμη κρίση". Υπάρχουν ακόμη και μέτρα που θα επιτρέψουν στις κυβερνήσεις να αναγκάσουν τους κατόχους ομολόγων να σταματήσουν τις απαιτήσεις τους για τα άνευ αξίας χρεόγραφα τους. Αγορασμένα στο μισό της άξιας τους όπως μας πληροφορεί και ο κ. Χατζάρας στο δελτίο των έντεκα . Αυτή είναι η προφανής λύση σε αυτή την « κρίση » και σίγουρα θα εφαρμοστεί σε κάθε πραγματικά λειτουργική δημοκρατία που καθοδηγείται ΜΟΝΟ από την πραγματική οικονομία . Ναι για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ μόνο μιλάμε . Ενώ η οικονομική ελίτ που έχει βρει ένα πολύ κερδοφόρα «πρότυπο για απάτη» και «απαλλοτρίωση», μπορεί να λειτουργήσει μόνον εφόσον μπορεί να πάρει τον έλεγχο των μέσων ενημέρωσης ( συν διαδίκτυο ) και επίσης να βρει αρκετά διεφθαρμένους ή ανίκανους πολιτικούς , όπως στο κόμμα του Fianna Fail στην Ιρλανδία. και φυσικά το πασοκ μαζι με τα αριστεροδεξια δεκανίκια του στην χώρα μας .
Στις Βρυξέλλες, η ελίτ έχει χτυπήσει σαφώς επάνω σε μια ατσάλινη πολιτικό με τη μορφή της Μέρκελ ( μην γελάτε γιατί έτσι αποδεδείχθηκε προχθές ) . Ενώ εκατομμύρια Ευρωπαίοι μπορούν να ανασάνουν με ανακούφιση επειδή υπάρχουν ακόμα μερικοί άνθρωποι με χαρακτήρα και αρμοδιότητες, οι οποίοι δεν μπορούν να αγοραστούν, να δωροδοκηθούν ή να εκφοβίζονται, και οι οποίοι
έμειναν ακόμη σε θέσεις εξουσίας στην ευρωζώνη . Στην οικονομική δε ελίτ θα πρέπει να αναρωτιούνται πού θα βρουν να κατασπαράξουν το επόμενη δωρεάν γεύμα τους.
Η Ελλάδα μας έχει ήδη σχεδόν ξεκοκαλιστεί από την οικονομική ελίτ και το ΔΝΤ / ΕΕ και η μικρή Ιρλανδία, με τέσσερα εκατομμύρια ανθρώπους παρα-δίπλα από μας στη γραμμή για το ΔΝΤ / ΕΕ σε ένα φορολογικό καθεστώς λιτότητας για λογαριασμό των κατόχων ομολόγων.
Επιπλέον, η πολιτική αντίσταση στην μηχανική ληστεία των τράπεζα αυξάνεται, κάνοντας μια επιδρομή στα κεφάλαια φορολογούμενος ολοένα και πιο επικίνδυνη. Στο Ηνωμένο Βασίλειο έγινε μια περικοπή του προϋπολογισμού κατά 40%, η μεγαλύτερη μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, προκειμένου να χρηματοδοτηθούν τα δισεκατομμύρια που χορηγεί στις τράπεζες για κλασματικό αποθεματικό, ( τα χρέη της λογιστικής ).
Οι οικονομικές ελίτ, επίσης, εκπροσωπούμενη από ιδρύματα όπως η BMW το θεμέλιο της οικογένειας Quandt της και με μαριονέτες όπως ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου , που πίεσε εξ ισου σκληρά με τον ΓΑΠα για την ευρωομόλογα. αλλά που αντιμετωπίζουν σήμερα έναν προϋπολογισμό λιτότητας και στην Γερμανια και έτσι φαίνεται πια ότι η μόνη βραχυπρόθεσμα πηγή των μετρητών για την οικονομικό ελίτ είναι τώρα η ΕΚΤ. (ευρωπ.κεντρ.τραπεζα )

Ανώνυμος είπε...

part 3
Την Πέμπτη, η ΕΚΤ ανακοίνωσε ότι θα είναι διπλάσια σχεδόν η κεφαλαιουχική της βάση από € 5,8 δις ευρώ σε € 10.8 δισεκατομμύρια από το τέλος του 2012, προκειμένου να διατηρήσουν την αγορά ομολόγων από χώρες όπως η Ελλάδα, η Ιρλανδία και η Πορτογαλία. Οι φορολογούμενοι θα πρέπει να χρηματοδοτήσουν το νομοσχέδιο = 5 δισεκατομμύρια ευρώ = μέσω των διαφόρων κεντρικών τραπεζών τους. Με διορατικότητα, Raiffeisen Bank στην Αυστρία παραιτήθηκε από το μερίδιό της στην εθνική κεντρική τράπεζα αυτό το καλοκαίρι, αφήνοντας στους αυστριακούς φορολογούμενους να πληρώσουν το σύνολο του νομοσχεδίου ΕΚΤ.
Ενώ η Σύνοδος Κορυφής των Βρυξελλών μπορεί να μείνει στην ιστορία ως το Στάλινγκραντ της οικονομικής ελίτ, όταν το ποσό της προκαταβολής των στρατευμάτων τους από τις επιδρομές των τραπεζιτών και των κατόχων ομολογιών τελικά σταματήσει, η νίκη όμως θα είναι εξασφαλισμένη όταν η οικονομία θα είναι καθαρά πλέον προσανατολισμένη στην ανάπτυξη. Σκληρές αποφάσεις για το ευρώ θα πρέπει να ληφθουν ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ μετάβαση και οποιαδήποτε επιστροφή στην αειφόρο ανάπτυξη. ( αειφόρος ανάπτυξη = σχήμα λόγου )
Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το ευρώ νόμισμα με περιορισμένο χώρο εμπόδισε χώρες όπως η Ελλάδα από την υποτίμηση του νομίσματος και την ανάκτηση της ανταγωνιστικότητάς τους, και έτσι την δημιουργία θέσεων εργασίας και τη δημιουργία εσόδων. Αν και το πρόβλημα αυτό έχει πολλάκις ξαναπαρουσιαστεί από το σύνολο των αρθρογράφων της όμορφης πατρίδας μας .
Και να αποφασιστεί ταυτοχρονως εάν θα επιτρέπει σε χώρες να φύγουν από την ευρωζώνη ή τη λειτουργία , των προ του ευρώ περιφερειακών τους νομισμάτων, και εάν παράλληλα με κάτι τέτοιο, οι χώρες αυτές θα βυθιστούν σε χρέος βαθύτερο παρά ποτέ η όχι .
Η πρόσφατη ενίσχυση της Γερμανίας οφείλεται σε περισσότερες επενδύσεις και περισσότερα χρήματα για την εγχώρια κατανάλωση και είναι ευπρόσδεκτη. Όμως πολλές χώρες της ευρωζώνης όπως η Ισπανία, η Ιρλανδία και η Ελλάδα θα καταρρεύσουν στη σκλαβιά χρέους προς τις τράπεζες και περιμετρικά τους είναι σίγουρο ότι θα καταστεί πιο δύσκολο για τη Γερμανία να εξάγει προς αυτές τα αγαθά της στο μέλλον - και έτσι κάτι τέτοιο θα απειλήσει και την οικονομική της ευρωστία .
Είναι σαφές ότι η παρούσα ιδεολογία του ευρώ θα πρέπει να εγκαταλειφθεί. Οι χώρες πρέπει να ΕΧΟΥΝ τη δυνατότητα ΕΚΛΟΓΗΣ να φύγουν ή και να υποτιμήσουν το νόμισμά τους ή να θεσπίσουν περιφερειακά νομίσματα πράγμα που εάν γίνει με οικονομικούς όρους εθνικού και κοινοτικού συμφέροντος τότε και θα επιτρέψει την ανάπτυξη και την ανάκαμψη.
Εκατομμύρια νέοι σε όλη την Ευρώπη δεν έχουν δουλειά ή ακόμα και τις προοπτικές της ιδίας της εκπαίδευσης τους εξαιτίας της ανικανότητας και της διαφθοράς των ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΩΝ από τις πολιτικές και οικονομικές ελίτ
και ΑΡΚΕΤΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΠΛΗΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΠΟΥ Η ΑΠΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ έχουν συλληφθεί επί ΕΡΓΟΥ ΕΥΡΩ. Εκατομμύρια είναι άνεργοι. Εκατομμύρια πρέπει να ζήσουν από τις συντάξεις και τις άλλες παροχές πείνας.
Το να συνεχιστεί αυτό είναι απολύτως απαράδεκτο.
Και από την άλλη κατασπατάληση των εθνικών μας πόρων από τους διαπλεκομενους και επίσης την περίθαλψη εκατομμυρίων λαθραίων εισβολέων .
Στην άλλη δε άκρη του κόσμου η οικονομία της Κίνας ΑΝΘΕΙ , επειδή η κυβέρνηση δημιουργεί χρήματα χωρίς κρατήσεις για μαϊμουδίστικα χρέη και ΟΧΙ ΜΟΝΟ λογω των χαμηλών ημερομισθίων όπως διαλαλούν τα αδελφάτα των 7 καναλιών .

Ανώνυμος είπε...

part 4
Οι κυβερνήσεις στην Ευρώπη μπορεί να πράξουν το ίδιο, αλλά και να χορηγήσουν απευθείας τα χρήματα που θα ρέουν προς τον πολιτισμό, δημοτικά έργα, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας για την αναζωογόνηση των κοινωνιών τους, να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας και ανάπτυξη.
Αλλά και μια πρόταση δική μου ας ακολουθησει για λίγο καιρό η αδύναμη Ευρώπη το παράδειγμα της προπολεμικής Γερμανίας με το χρήμα σε κουπόνια για δημόσια και ιδιωτικά έργα . (Ένα δισεκατομμύριο μη πληθωριστικές συναλλαγματικές, που ονομάζεται Εργατικό Treasury πιστοποιητικό, εκδόθηκε τότε κατά προσέγγιση του εν λόγω κόστους. Εκατομμύρια άνθρωποι τέθηκαν σε εργασίες για τα έργα αυτά.) (και επειδή άνθρωποι είμαστε και κάποιος ίσως δεν έλκεται από μια γερμανική ιδέα τότε του θυμίζουμε ότι πρώτος ήταν ο Αβραάμ Λίνκολν, ο οποίος χρηματοδότησε τον αμερικανικό εμφύλιο πόλεμο με την κυβέρνηση-που έκδιδε τίτλους της που ονομάζεται "χαρτονομίσματα." )
Η οικονομική ανάπτυξη μπορεί να αποσυνδεθεί από την βιώσιμη κατανάλωση και τα άλλα κολπάκια με τις πιστωτικές κάρτες . και μην σας φαίνεται αδύνατο αυτό επειδή δεν το παραδέχονται τα αδελφάτα των 7 καναλιών , απλως σκεφτείτε πως ζούσε ο άνθρωπος καλά σε παλαιότερες εποχές .(ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕ )
Οι λαοί της Ευρώπης έχουν δικαίωμα στην αρμόδια οικονομική και πολιτική κυβέρνηση και την πρόσβαση σε μια σωστή εκπαίδευση, την απασχόληση κλπ. και το ξέρουν. Οι διαφορές ΜΚΟ Οι ΦΑΥΛΟΠΟΥΛΟΙ , οι τσιριζαιοι ,οι λοιποί νεοταξιτες της παγκοσμίου διακυβερνήσεως , τραγουδιστές της χούντας και μετακομμουνιστικα ζόμπι ας πάρουν τους λαθροεποικους τους και ας πάνε χεράκι χεράκι στις ισλαμοφασιστικες πατρίδες της ανατολής .
Μπορεί και να τους βγει σε καλό . Που ξέρεις καμία φορά τι μέλλει γενέσθαι .
Η δε ευρωζώνη και ΕΕ πρέπει να είναι ουσιαστικά και γρήγορα μεταρρυθμιστεί από τις κυβερνήσεις για να εξυπηρετήσει τα νόμιμα συμφέροντα των 400 εκατομμυρίων ΝΟΜΙΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ της Ευρώπης που έχει στην ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ της και ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ως επί το πλείστον - ή θα υπάρξει σίγουρα μια επανάσταση από το λαό για την αποκατάσταση της ΑΜΕΣΗΣ δημοκρατίας και της υγιούς οικονομικής πολίτικης.
Η ανάπτυξη δεν ταιριάζει με την επίθεση των τραπεζιτών και των κατόχων ομολογιών. Αλλά αυτό που χρειάζονται οι λαοί της Ευρώπης είναι μόνο η ανάπτυξη.
Εκατομμύρια νέοι, κυρίως, έχουν δικαίωμα σε ένα μέλλον.
Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι η Μέρκελ και άλλοι Ευρωπαίοι ηγέτες αντιμετώπισαν το βασικό ζήτημα για το πώς να αποκαταστήσουν την ρεαλιστική ανάπτυξη - και το σχέδιο για τις χώρες που θα επιτρέπεται να υποτιμήσουν να ανακτηθεί η ανταγωνιστικότητα και να προσθέσουν θέσεις εργασίας στην οικονομία.


HEIL GAP (or mind the GAP)

Φωτογραφία
http://www.spiegel.de/images/image-95582-galleryV9-hokx.jpg

killerloop είπε...

To kazani brazei
to kazani brazei
to kazani brazei
irthe i ora.
Oloi etoimoi gia to 2011.
H Ellada anhkei stoys Ellines, kai tha to apodeiksoyme me opoiodipote kostos...

Ανώνυμος είπε...

Aκόμα δεν κατάλαβα τι ακριβώς έχει γίνει...Αν θες κάνε μια πιο σαφή ενημέρωση.

Ανώνυμος είπε...

Ότι και να συμβεί, είμαστε εδώ, παρακαλουθούμε και σε στηρίζουμε. Να είσαι καλά. Δεν θα μας λυγίσουν.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Αφου το ιστολογιο παρακολουθειται, να πω κι εγω στους εβραιορουφιανους ενα μεγαλο Α ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ!

Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ "HeLLeNiCReVeNgE" είπε...

http://anti-amazon.blogspot.com/2010/12/hellenicrevenge.html

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ!ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Σε γνωρίζω από την κόψη του σπαθιού την τρομερή, σε γνωρίζω από την όψη που με βιά μετράει την γη.

Άργειε να'λθει εκείνη η μέρα, κι ήταν όλα σιωπηλά, γιατί τα'σκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά.

Ναι, αλλά τώρα αντιπαλεύει κάθε τέκνο σου με ορμή, που ακατάπαυστα γυρεύει ή τη νίκη ή την θανή.

Τιμή και δόξα στις Ελληνίδες και στους Έλληνες που ΑΓΑΠΟΥΝ την αλήθεια και την ελευθερία και νοιάζονται για την Ελλάδα !!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΕΔΩ,ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Χωρις επιγνωση συγκαικριμενων συνθηκων, ως Ελληνας του εξωτερικου, ευχαριστω για την καθημερινη ενημερωρη με θεματα στα οποια θα εμενα χωρις γνωση απο 'πρωτο χερι'. Συνεχισε στον αγωνα σου και η Παναγια μαζι σου.

that_old_feeling@hotmail.com είπε...

hellenic revenge παρακολουθώ το ιστολόγιο σου και εσένα από πολύ παλιά. Έχω φτιάξει λογαριασμό στο feedburner με το rss σου μόνο και μόνο για να μου στέλνει τις αναρτήσεις σου στο mail. Ομολογώ με τις διάφορες υποχρεώσεις του σύστημα όλους μας αποπροσανατολίζει και δεν γνώριζα μέχρι σήμερα το κακό που πάνε να σου κάνουν οι εθνομηδενιστές και διαχειριστές της κοινωνικής αποτυχίας. Απλά θέλω να σου εκφράσω την απερίγραπτη λύπη μου, για όλα αυτά, για την πάγια τακτική τους να επιτίθενται πρώτοι στην ελευθερία του λόγου όταν δεν τους συμφέρει, για την λογοκρισία και τις διώξεις. Μια ζωή έτσι είναι αλλά το σημαντικότερο είναι να μην νομίσεις ποτέ ότι είσαι μόνη. Υπάρχουν και άλλοι Έλληνες, που συμφωνούν και σε υποστηρίζουν, τυφλά, ορμέμφυτα, ειλικρινά. Έλληνες σαν και σένα.

Ζήτω η ελευθερία της HellenicRevenge ! Ζήτω η Νίκη !

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΜΕΓΑΛΕ!!!

Αληθεια στο Φως είπε...

το φιμοτρο εχεισχεσεισ με τον καρατζαφερη καλο ειναι να το γνωριζεισ

Ωρίων είπε...

19 Δεκεμβρίου 2010 3:25 μ.μ.

Κανείς δεν πήρε τίποτα από τα πράγματα της Ελληνίδας διαχειρίστριας. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

Ευχαριστούμε όλους για την στήριξη.

Ωρίων είπε...

19 Δεκεμβρίου 2010 3:25 μ.μ.

Έχουμε ήδη αναρτήσει ότι ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ

ΨΕΥΔΗ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ. ΑΙΣΧΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ. ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ

Ανώνυμος είπε...

keep bloging ...

Ανώνυμος είπε...

Ο.Ε.Α. ΠΡΟΤ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΦΡΑΓΚΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/12/blog-post_23.html

Ανώνυμος είπε...

Ακριβως παιδια μην τρωτε τα παραμυθια των ρουφιανων οπως ο 19 Δεκεμβρίου 2010 3:25 μ.μ.
Οπως εγραψε κι ο φιλος,κατι φιμωτρα και κατι ζειδωρα και δεν ξερω γω τι αλλο,ειναι οργανα απ αυτες τις κοπριες και αποπροσανατολιζουν τους Ελληνες.Ειναι τα συνεταιρακια των βρωμοκαναλων της τηλεορασης στο διαδικτυο.Βαστατε γερα

Ανώνυμος είπε...

Απλά θέλω να σου πω "καλό κουράγιο" και είμαστε μαζί σου και θα ήθελα να σε ευχαριστήσω που καθημερινά μας διαφωτίζεις με τα γραφόμενά σου. Ευτυχώς που υπάρχουν και φωνές σαν τη δική σου με σε αυτό τον ορυμαγδό της παραπληροφόρησης που κατευθύνεται απο τη Νεα Τάξη Πραγμάτων. Σ' ευχαριστώ πολύ και πάλι, καλό αγώνα, συνέχισε έτσι!

Δημήτρης
Καρδίτσα

Ανώνυμος είπε...

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ

petaloudas